Ya hu, goygoy için başlık mı yok.
Hocam özel mesaj atıyorum.Hocam saygılar blitzen e talip yoksa eğer ben almak istiyorum sanayiden bir parça uydurabilirsem kullanırım diye düşünüyorum ve telim de yok mümkğnse alabiliyor muyum hocam
Hocam ürünü teslim aldım, teşekkür ederim.ato @Vaper Bey Amca ya gitti hocam
Hocam sizin ürünü kargoya vermedim. Aslında vicdanım el vermedi 30 TL kargo parası tutuyor dedikten sonra vazgeçtim. Yarın PTT ile göndereceğim.Hocam saygılar blitzen e talip yoksa eğer ben almak istiyorum sanayiden bir parça uydurabilirsem kullanırım diye düşünüyorum ve telim de yok mümkğnse alabiliyor muyum hocam
Hocam aliekspreste druga RDA sipariş ettim malum gümrükte kaldı geri gidecekTalip çıkmadığı için mesh rda kaldı, yarın gün içinde Cf mod ve origen little sahiplerine yola çıkacak.
Tabi hocam adres verin göndereyim yarın hepsini. Mesh coil şart değil, tel içinde uygun kurulum alanı.Hocam aliekspreste druga RDA sipariş ettim malum gümrükte kaldı geri gidecek
Rda yı çok merak ediyorum kullanmak istiyorum fakat mesh coili nededen tedarik edebilirim onu bilmiyorum eğer mesh coil varsa ben almak istiyorum ya da alabileceğim bir yer varsa tabi sizin de gönlünüz olursa hocam.
Saygılarımı sunuyorum iyi akşamlar
Peki hocam teşekkür ediyorum o zamanTabi hocam adres verin göndereyim yarın hepsini. Mesh coil şart değil, tel içinde uygun kurulum alanı.
aromalara talibim hocamBende de aynı şekilde ilke kimyadan hediye gelen ama kullanmadığım 10 ml olmak üzere Peach, Lemon lime II var. Bir de @shivers hediye ettiydi zamanında al demlersin diye verdiği Fruit Circles with milk aroması var. Aromaların hepsi TFA. Ayrı ayrı kargoyla uğraşılmaz hepsini almak isteyen olursa ptt hariç istediğinz kargoyla alıcı ödemeli gönderebilirim. Sevgiler.
Bugün ilgi ve alakanız için çok ama çok teşekkür ederim.Kenarda kullanmadığım ürünleri yine ihtiyacı olanlara hediye etmek istiyorum.
Talep edenler şu olsun, bu olsun, öğrenci olsun, aylık kazanç belgesi versin diyemem, takip de edemem. Samimiyete güvenerek talep edenlere göndereceğim. Daha önce de yapmıştım, olabildiğine yapmak da istiyorum. Herkesin yapmasını da isterim.
Bunu forum içi karşılıklı güven ile sürekli bir hale getirebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 27207
Origen little 16mm klon
Mesh rda
Aspire Cf mod
muhtelif ekstralar.
Hediyeleşmek güzeldir, tadına varmalısınız
Merak ettim. Mtl mi bu atomizer?benden de ihtiyacı olana e phoenix firebird rta
hemde çok güzel bir mtl tanktır, sarımı alışmak ister ama hissiyat ve boğaz vurumu enfestir, ayrıca driptip i efsanedir.Merak ettim. Mtl mi bu atomizer?
Ares kullanıyorum. Ares'e göre nasıldır?