Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talip çıkmadığı için mesh rda kaldı, yarın gün içinde Cf mod ve origen little sahiplerine yola çıkacak.
Hocam aliekspreste druga RDA sipariş ettim malum gümrükte kaldı geri gidecek
Rda yı çok merak ediyorum kullanmak istiyorum fakat mesh coili nededen tedarik edebilirim onu bilmiyorum eğer mesh coil varsa ben almak istiyorum ya da alabileceğim bir yer varsa tabi sizin de gönlünüz olursa hocam.
Saygılarımı sunuyorum iyi akşamlar

Hocam aliekspreste druga RDA sipariş ettim malum gümrükte kaldı geri gidecek
Rda yı çok merak ediyorum kullanmak istiyorum fakat mesh coili nededen tedarik edebilirim onu bilmiyorum eğer mesh coil varsa ben almak istiyorum ya da alabileceğim bir yer varsa tabi sizin de gönlünüz olursa hocam.
Saygılarımı sunuyorum iyi akşamlar
Tabi hocam adres verin göndereyim yarın hepsini. Mesh coil şart değil, tel içinde uygun kurulum alanı.

Arkadaşlar benim de elimde 7 adet ilke kimya menşeli aroma var ;

1.TFA Papaya
2.TFA Vanilla Swirl
3.TFA Sour
4.TFA White Chocolate
5.TFA Coconut
6.TFA Pina Colada
7.FLAVORAH cream and cookies

Hiçbiri kullanılmamış, sadece kokularına bakılmıştır, güneş almayan ve serin bir dolapta saklandılar.
İsteyen arkadaşlar olursa kargo ücreti onlara ait olacak şekilde ( kargo antlaşmam olmadığı için ) gönderebilirim. Bende boş boş duruyorlar en azından bir arkadaşımız yararlansın.
Sizden ricam hepsini birden isteyin???? tek tek kargolamaya vaktim olmayabilir.

20200124_005136.jpg

@msamisengul hocama kargoluyorum aromaları, afiyet olsun

Son düzenleme:
Bende de aynı şekilde ilke kimyadan hediye gelen ama kullanmadığım 10 ml olmak üzere Peach, Lemon lime II var. Bir de @shivers hediye ettiydi zamanında al demlersin diye verdiği Fruit Circles with milk aroması var. Aromaların hepsi TFA. Ayrı ayrı kargoyla uğraşılmaz hepsini almak isteyen olursa ptt hariç istediğinz kargoyla alıcı ödemeli gönderebilirim. Sevgiler.

Bende de aynı şekilde ilke kimyadan hediye gelen ama kullanmadığım 10 ml olmak üzere Peach, Lemon lime II var. Bir de @shivers hediye ettiydi zamanında al demlersin diye verdiği Fruit Circles with milk aroması var. Aromaların hepsi TFA. Ayrı ayrı kargoyla uğraşılmaz hepsini almak isteyen olursa ptt hariç istediğinz kargoyla alıcı ödemeli gönderebilirim. Sevgiler.
aromalara talibim hocam

Kenarda kullanmadığım ürünleri yine ihtiyacı olanlara hediye etmek istiyorum.
Talep edenler şu olsun, bu olsun, öğrenci olsun, aylık kazanç belgesi versin diyemem, takip de edemem. Samimiyete güvenerek talep edenlere göndereceğim. Daha önce de yapmıştım, olabildiğine yapmak da istiyorum. Herkesin yapmasını da isterim.
Bunu forum içi karşılıklı güven ile sürekli bir hale getirebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 27207
Origen little 16mm klon
Mesh rda
Aspire Cf mod
muhtelif ekstralar.

Hediyeleşmek güzeldir, tadına varmalısınız :)
Bugün ilgi ve alakanız için çok ama çok teşekkür ederim.
Verdiğiniz o likit çok tatmin etti 6 saat geçti 3 - 4 puf yetti sigara aramıyorum.
Rda için dl bırakmasaydım seve seve hatıralık alabilirdim. Umarım ihtiyacı olan bir yere gider.
Tekrar teşekkür ederim.
İyi geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri