Aslında denemek isterdim. Tamamen sahiplenmek demiyelim de bir kaç zamanlık.hemde çok güzel bir mtl tanktır, sarımı alışmak ister ama hissiyat ve boğaz vurumu enfestir, ayrıca driptip i efsanedir.
Hocama aromalar pazartesi salı gibi kargolanacak. Özelden adres bilgisi alındı.aromalara talibim hocam
Sanırım talibi çıkmış. Yeni sahibine hayırlı olsun.mtl hocam. Ares çok kullanmadım karşılaştırmam dogru olmaz
Hocam Firebird atomizer bana geldi gerçekten çok efsane bir atomizer.Merak ettim. Mtl mi bu atomizer?
Ares kullanıyorum. Ares'e göre nasıldır?
Efsane drip tip gelmedi, ama yerine keyf drip tip takılmış o da çok yakışıyor.hemde çok güzel bir mtl tanktır, sarımı alışmak ister ama hissiyat ve boğaz vurumu enfestir, ayrıca driptip i efsanedir.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam, ihtiyacı olan arkadaşım eğer kullanıp alışamazsa elektronik sigaraya, dönem sonunda/haziran gibi keza bende aynı şekilde hediyeleşme yolu ile ihtiyacı olan forumdaşlarla paylaşacağım@Sarge kardeşim paketin bu gün kargoya teslim edildi.
Ekli dosyayı görüntüle 27634Ekli dosyayı görüntüle 27635
Niye çekinsinler kardeş, isteyen kişi göndermeyi de bilendir.İhtiyacı olan arkadaşlar buraya yazmaya çekinebilirler. Özel mesaj ile de iletebilirler.
Suistimale çok uygun bir konu olduğu için, durum talep eden kişilerin vicdanına bırakılmıştır.
Tedbiren söyledim, çekinen arkadaşlar vardır diye.Niye çekinsinler kardeş, isteyen kişi göndermeyi de bilendir.
Mesela ben istiyorum şöyle kurabiyemsi kekimsi bir likit ,elinde olan varsa talibim.
Şaka bir yana Onesis arıyorum ,kısrak sütünden yapılmış ,çileğin kremanın içine gömüldüğü türden.
Yorgo öyle yazıyordu ,Tedbiren söyledim, çekinen arkadaşlar vardır diye.
Kısrak şart mı?
Yorgo ne anlar kısraktan, kırılan tabaklardan sıçrayan porselen parçalarını ılık süt ile karıştırıp küçük baş hayvan gliserinine yatırıyor olmasın?Yorgo öyle yazıyordu ,
Deme ,porselenmiymiş o ,,ben de kısrak aramaktan helak olmuştumYorgo ne anlar kısraktan, kırılan tabaklardan sıçrayan porselen parçalarını ılık süt ile karıştırıp küçük baş hayvan gliserinine yatırıyor olmasın?
Orta Asya da çok kral tanıdıklarım var, oradan çözeriz senin kısrağı.Deme ,porselenmiymiş o ,,ben de kısrak aramaktan helak olmuştum
Liktlere talip olabilirim.Hocam Firebird atomizer bana geldi gerçekten çok efsane bir atomizer.
Efsane drip tip gelmedi, ama yerine keyf drip tip takılmış o da çok yakışıyor.
@Nickim10Harf hocam sizin atomizeri yoğunluktan veremedim kargoya yarın vereceğim, paket hazır.
Ayrıca elimde hazır demlenmiş.
50 ml Boss Reserve 9mg
30 ml Apple Tart 9mg
50 ml New York Cheesecake 9mg
30 ml Winter Hell 9mg
30 ml Cantaloupe 5.5 mg
30 ml Geo Australia 9mg
Aroma olarak
7-8 ml Geo Australia
4-5 ml Cantaloupe var.
Hocam merhaba,Liktlere talip olabilirim.
Ayrica elimde
26 ga khantal yarim makara
26 ga ss316l yarim makara var kargo parasi tahminimce kurtarmaz ama dileyene kargolarim bursa ici isteyen olursa da elden teslim edebilirim.
Valla hocam acikcasi bende boss sevdasi yuzunden talip olmustum????Hocam merhaba,
Boss Reserve ve Geo Australia likitleri başka bir arkadaşa elden teslim ettim, ama diğerleri hala elimde isterseniz onları gönderebilirim.
Ayrıca teller için şöyle bir öneri verebilirim. İsteyen arkadaşa gönderirken makaradan çıkarıp, zarf içerisinde PTT ile gönderirseniz kargo parası çok az tutacaktır.