Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diye
Cevap yazsaydın “istiyorsan gelip almalısın getiremem, almayacaksın bildir ona göre satışa çıkaracağım” diye sonra satsaydın daha açık ve net iletişim kurulmuş olunur kaotik polemikler oluşmazdı

Şu cümlelerin arasına minnak sokuşturmalar yapmayı da ne çok severiz

Sizi hınzırlar sizi

Kıhh kıhh kıHha

Cevap yazsaydın “istiyorsan gelip almalısın getiremem, almayacaksın bildir ona göre satışa çıkaracağım” diye sonra satsaydın daha açık ve net iletişim kurulmuş olunur kaotik polemikler oluşmazdı
Evet mantıklı. O an için aklıma her hangi bir şey gelmedi. Ben işin orasinda değilim . İtham yanlış. Attı topu gitti. Beni ne kadar tanıyorsun ? Kim olduğumu nereden biliyorsun? E sigara ile alakalı yada yardımlaşma ile alakalı neler yaptığımı nereden biliyorsun? Size demiyorum bunları. Yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar, yurttaşlar, vatan severler;
Konu sahibi arkadaş iyi bir niyetle bir konu açmış. İhtiyacın varsa yazarsın, yoksa pas geçersin veya katılımda bulunursun, bu tamamen kişisel bir karar. Ama konuya gireyim sağa sola inceden laf sokayım veya millete ağır laflar ile cevap vereyim, bu tarz hareketler hoş değil ve bize yakışmıyor.
@izzet_altinmese Hocam sizi tanımıyorum, ama yaptığınız hoş bir davranış değil, tanımadığınız bir kişi hakkında ithamda bulunuyorsunuz.
@Serkan35 abi seni az da olsa tanıdım. Klavye başında yazdığın gibi bir insan değilsin. Sadece çabuk sinirleniyorsun.
Daha bir kaç hafta önce elimde fazla olan klon bir Pico ile bir arkadaşa sigara bıraktırdım ve başka bir durumu şimdilik el vermeyen arkadaş daha yardım istedi ve @Serkan35 abi elinde olan bir modu bedelsiz olarak hafta sonu bana verdi. Ardından elinde içemediği likitleri olduğunu isterse onları da verebileceğini yazdı.
Bunları yazmamın sebebi, zaten karşımızda büyük bir cephe var. Onlarla mücadele etmeye çalışırken, kalkıp burada birbirimizi kırar, üzersek bir yere varamayız.
Sizlerden ricam yorum yapmadan önce yazacaklarınızı 2 kere daha düşünmeniz. Malum biz okurken sizin yüzünüzü göremiyoruz. O sebeple duygu aktarımı eksik kalıyor.
Ne bardağı kıralım, ne kırık bardaktan su içmeye çalışalım, nede sudan vazgeçelim.

Mezuniyete son 1 dönem/ 4 ders kaldı. Kısmet olur kısa zamanda iş bulabilirsem ilk maaşımla okulda kalan arkadaşlara/ diğer öğrenci dostlarıma elimden geldiğince ufak yardımlar edeceğim. Yaklaşık 2 senedir, aktif olarak son 1 senedir elektronik sigara kullanırken çevremde sigarayı bırakamayan/tütüncüden sigara alıp içen 3 eski yurt arkadaşıma elimdeki atomizerlerden, modlardan likitlerden vererek sigarayı bırakmalarına yardımcı oldum.

Her dönem başlamadan önce kendi evyaplarıma ek olarak 3-4 şişe fazladan yapıp her seferinde yurtta ihtiyacı olan arkadaşlara pay ettim. Bu gibi yardımlaşmaları görmek gerçek ihtiyaç sahiplerini gerçekten çok sevindiriyor iyi niyet sergileyen herkese bu vesileyle ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım konu başladığı amaçla olabildiğince devam eder :)

Hocam No:309 hakkında yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Valla kötü diyemem lakin benim damak tadıma uymadı ,nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama biraz gülsuyu yahut çiçekimsi bir tad aldım arkada bu yüzden hazzetmediğim bir mix gibi geldi bana.ben tütüne pyrazine, karamel ,kahve dışındaki tatları pek yakıştıramıyorum o yüzden olsa gerek. :)

Valla kötü diyemem lakin benim damak tadıma uymadı ,nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama biraz gülsuyu yahut çiçekimsi bir tad aldım arkada bu yüzden hazzetmediğim bir mix gibi geldi bana.ben tütüne pyrazine, karamel ,kahve dışındaki tatları pek yakıştıramıyorum o yüzden olsa gerek. :)
O zaman bana da pek uymaz bende karamelli ve kahveli tütün severim.

Benden de 30 adet hazır sarılı 24gax2+32ga 0.25 ohm tel
5mt civarı 24 ga ss316L tel
Blitzen RTA için hala 510 vidası bulunamadı, vidasız talip olan varsa,
3 parça ürünüm mevcut.
Hocam saygılar blitzen e talip yoksa eğer ben almak istiyorum sanayiden bir parça uydurabilirsem kullanırım diye düşünüyorum ve telim de yok mümkğnse alabiliyor muyum hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri