Cevap yazsaydın “istiyorsan gelip almalısın getiremem, almayacaksın bildir ona göre satışa çıkaracağım” diye sonra satsaydın daha açık ve net iletişim kurulmuş olunur kaotik polemikler oluşmazdıAbicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diye
Evet mantıklı. O an için aklıma her hangi bir şey gelmedi. Ben işin orasinda değilim . İtham yanlış. Attı topu gitti. Beni ne kadar tanıyorsun ? Kim olduğumu nereden biliyorsun? E sigara ile alakalı yada yardımlaşma ile alakalı neler yaptığımı nereden biliyorsun? Size demiyorum bunları. Yanlış anlaşılmasın.Cevap yazsaydın “istiyorsan gelip almalısın getiremem, almayacaksın bildir ona göre satışa çıkaracağım” diye sonra satsaydın daha açık ve net iletişim kurulmuş olunur kaotik polemikler oluşmazdı
Foruma sözüm olamaz.ben insanları anlamakta zorlanıyorum sadece????Hiç yitirme umudunu, emin ol tam doğru yere geldin.
Hep bir vaper notebook um olsun isterdimBunlar da benden gelsin o zaman.
Likitler kendi üretimim olup .sigma-merc-siegfried. 70/30 . 6mg CDD aroma olarak hazırlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 27278
Merhaba benim ihtiyacım yok ama en merak ettiğim ato satmıyacağıma söz vererek hediye kabul ederimbenden de ihtiyacı olana e phoenix firebird rta
ato @Vaper Bey Amca ya gitti hocamMerhaba benim ihtiyacım yok ama en merak ettiğim ato satmıyacağıma söz vererek hediye kabul ederim
Bunlar da benden gelsin o zaman.
Likitler kendi üretimim olup .sigma-merc-siegfried. 70/30 . 6mg CDD aroma olarak hazırlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 27278
Hocam No:309 hakkında yorumlarınızı yazabilir misiniz?DHILL
CDD 309
CDD ŞEFTALİ
CDD MANGO
24 Ga tel
OBS Crius
@Sarge kardeşimize gönderilmek üzere paketleme aşamasındadır.
Valla kötü diyemem lakin benim damak tadıma uymadı ,nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama biraz gülsuyu yahut çiçekimsi bir tad aldım arkada bu yüzden hazzetmediğim bir mix gibi geldi bana.ben tütüne pyrazine, karamel ,kahve dışındaki tatları pek yakıştıramıyorum o yüzden olsa gerek.Hocam No:309 hakkında yorumlarınızı yazabilir misiniz?
O zaman bana da pek uymaz bende karamelli ve kahveli tütün severim.Valla kötü diyemem lakin benim damak tadıma uymadı ,nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama biraz gülsuyu yahut çiçekimsi bir tad aldım arkada bu yüzden hazzetmediğim bir mix gibi geldi bana.ben tütüne pyrazine, karamel ,kahve dışındaki tatları pek yakıştıramıyorum o yüzden olsa gerek.
Hocam saygılar blitzen e talip yoksa eğer ben almak istiyorum sanayiden bir parça uydurabilirsem kullanırım diye düşünüyorum ve telim de yok mümkğnse alabiliyor muyum hocamBenden de 30 adet hazır sarılı 24gax2+32ga 0.25 ohm tel
5mt civarı 24 ga ss316L tel
Blitzen RTA için hala 510 vidası bulunamadı, vidasız talip olan varsa,
3 parça ürünüm mevcut.