Ben modu kemdime istemedim gerekli açıklamayı da yaptım. Malumunuz nedir açıklayın ne yapmışım. Hesap yerimi burası?İlaveten Cf modu bahsi geçen arkadaşa malumunuz üzere vermekten vazgeçiyorum.
Cf mod ve mesh rda şuan sahiplerini bekliyor, özel mesaj ile de talep edebilirsiniz, sevgiler.
Lütfen bu konu başlığı amacından sapmasın. Şahsi fikrim baştan beri karşıyım bu tür şeylere. Kontrolü zor, suistimali mümkün konular. Allah kolaylık versin...
Hollanda lalesi. Olayın iç yüzünü bilmiyorsun boş yapma. Arkadaş talip oldu Gaziemi'e gelirmisin dedi. Bende cevap vermedim. Hem hediye isteyip hemde ayağına gelmemi istedi. Daha geçen hafta sonu birine hediye mod verdim. Sanami kaldı beni sorgulamak.
Tam da doğru yere geldim diyordum ki insanın heryerde aynı insan olduğu gerçeği ile karşılaştım ,yazık.
Abicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diyeBu tarzı sana yakıştıramadım.
Abicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diye
Merhaba ben alırım ihtiyacım var adresi öm atarımYedeksiz bir Melo3 mini atomizerim var evde. 0,3 ohm coil takılı. Eşim yarım tank mentollü likit içip kaldırmıştı kenara. Coili ve atomizeri yıkadım aylardır duruyor öyle. İhtiyacı olan bir arkadaş isterse gönderebilirim.
At atMerhaba ben alırım ihtiyacım var adresi öm atarım