Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlaveten Cf modu bahsi geçen arkadaşa malumunuz üzere vermekten vazgeçiyorum.

Cf mod ve mesh rda şuan sahiplerini bekliyor, özel mesaj ile de talep edebilirsiniz, sevgiler.

İlaveten Cf modu bahsi geçen arkadaşa malumunuz üzere vermekten vazgeçiyorum.

Cf mod ve mesh rda şuan sahiplerini bekliyor, özel mesaj ile de talep edebilirsiniz, sevgiler.
Ben modu kemdime istemedim gerekli açıklamayı da yaptım. Malumunuz nedir açıklayın ne yapmışım. Hesap yerimi burası?

Adamın içine sindirin yaptığı şeyi yav. Sonra neden biz böyle bir toplum olduk diye dövünüyorsunuz. Sizce haketmiyor musunuz.
Derdiniz var ise özel görüşün çözemezsiniz şikayet konusu açın yönetime bildirin. Güzel konunun içine etmekte üstünüze yok vesselam.
@Turk hocam sen iyi niyetini kaybetme illa ki gerçekten ihtiyacı olan biri varsa da arada kaynamasın.
Yada random forum içi çekiliş yapın kime ne çıkarsa artık

Son kez açıklama yapıp gidiyorum. Topu attı biri gitti. TÜRK beni sevmiyor zaten nemalandı. Yalancı dolandırıcı üç kağıtçı hırsız gibi itham ediymeye çalışıldı. Öyle biri değilim. Umrumda mı? Degil. Lakin itham var tosbağa kardeşimiz sana ne dememe alınmış . Beni bilen biliyor. Mahkeme de değil burası kimsede hesap soramaz. Kim ne anlamak istiyorsa anlasın.

Cf mod da yeni sahibini buldu. Yarın akşama kadar son kalan mesh rdanın talibi çıkmaz ise 2 ürünü perşembe günü göndereceğim.

@Koba
s-402b9401094fd3c781ed2f06982efd1d5df0f0c1.jpg

Maalesef durumu görüyorsunuz. ESF'yi bu hale getiren bu iyi niyetli konular, açılımlardır. Bunların tamamı dostlar, arkadaşlar arasında uçurumlar oluşturmuş, gereksiz kavga, gürültünün fitilini ateşlemiştir. Dikensiz gül bahçesi istemiyoruz ama dersimizi iyi çalıştığımızı düşünüyordum, maalesef bu tür sapmalar oluyor.

Kuruluştan beri, bana bir çok kıymetli arkadaşımız özelden bu konuyla ilgili talepte bulundu. Tamamına SBTV'nin bu konuya asla girmeyeceğini dile getirdim. Bazıları anlayışla karşıladı, bazıları da belki içten içe "bu nasıl adam, hediye etmemize, yardım etmemize müsaade etmiyor" dediler. 2013 yılından, 9 Mart 2019 tarihine kadar ESF'de yöneticilik yaptım. Bunun en az 1-2 yılı yoğun geçmiştir, kalan yıllarda ESF'nin bana duyduğu saygı ve sevginin hatırına titrim yönetici olmuştur.
Hep bu konularda çıktı o dönemlerde de arıza. Bir çok şahane dostluk bitti. Yardım edelim derken bir çok güzel insan suistimale, hakarete maruz kaldı. Ben dahil hediyelerimizin bir kaç hafta sonra ilanlarda listelendiğini gördük. vs.vs.vs...
Burada sevgili @Turk yanlış anlamasın, veya yukarıda zikredilen olumsuzlukların hiçbirini üzerinde barındırmayan kıymetli dostlarım. Ancak bakın daha 3. sayfada bize yakışmayan üslup ve kaynamayı görüyorsunuz.
Diyor, ve tekrar çekiliyorum.

Bu tarzı sana yakıştıramadım.
Abicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diye

Abicim. Sen alıntı yapmışsın sana'da son kez anlatayım. Hediye vereceğim ürünü arkadaş ayağına getirmemi istedi. Bende cevap yazmadım. Baktım 7-8 gün geçti talip yok. F b da sattım. Konuya dahil olan tospaga arkadaşımız beni yalancı dolandırıcı üç kağıtçı gibi lanse ediliyor. TÜRK'e gelecek olursak onun da moduna ihtiyacım yok. Kendisine özelden bilgi verilmiştir. Onun adına hayır yapılacak diye

Serkan konu haklısın, haksızsın değil. Burayı biliyorsun. Beni, bu platformu seviyorsun, bende seni seviyorum. Ama nedir bizi farklı kılan diğer mecralardan? Bizler tartışırız, fikir beyan ederiz, hakaret, küfür etmeyiz. Şimdi senin, benim hepimizin bu konuda duyarlı olmamız gerekmez mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri