Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman yaziyorum. Hazır likit. Castle ve cilaptir fıstık karamel. Jvaper. 12 mg nikotin orani. İkiside 25 ml. Öncelikle izmir içi olursa sevinirim. İhtiyaç sahibi varsa hediye etmek istiyorum.

benden de ihtiyacı olana e phoenix firebird rta
Özel mesaj ile adres iletin lütfen. Diğer ürünler ile üçünü birden kargo çıkmak benim için zaman açısından büyük tasarruf olacak.

Cf mod sahiplendi, diğer iki ürün ve @tamer0123 ün Anka kuşu güncel :)
Hocam elimde Blitzen RTA var, ama 510 pin vidası kırık elinde vida olan varsa tamamlayıp ihtiyacı olan birine gönderebiliriz.
Ayrıca firebird talibi yoksa ben talip olabilirim.
Hocam bizim Firebird arada kaynadı galiba :)

@Serkan35 esf'de sosyal grupların birine bir atomizer hediye etmek istiyorum diye yazan,sonradan da özelden bir arkadaş yazdıgında ise sanane atomizer benim sattım diyen sendin sanırım:) Başka mecrada hediye etmek istiyorum diye yazıp sonra da özelden satan guzide arkadasa burda denk gelmek güzel oldu

Yedeksiz bir Melo3 mini atomizerim var evde. 0,3 ohm coil takılı. Eşim yarım tank mentollü likit içip kaldırmıştı kenara. Coili ve atomizeri yıkadım aylardır duruyor öyle. İhtiyacı olan bir arkadaş isterse gönderebilirim.

Son düzenleme:
sen önce bir terbiyeni takın bir kendine gel oyle konuşalım yoksa hakettiğin güzel kelimeleri takdim etmekten gocunmam:) Madem cevap vermedin,bir başka arkadaş sana mesaj attıgında sattım,sanane diyorsun?Geçen hafta mod hediye ettim diyorsun,bir önceki sayfada: arkadaşımız maddi durumu olmayan birine vermek istiyorum dediğinde benim yok hepsine talibim diyorsun:) Kendi dediklerinle çelişen klavye delikanlısı gelmiş ahkam kesmeye çalısıyor
Bak yine boş yapiyorsun. Bana gelecek olan mod zaten benim tarafimdam birine hediye edilecek. Hediye eden arkadasa özelden bilgi verilmiştir.

İhtiyacı olmayan birine gitse bu kadar canımı sıkmaz.
Polemik edecek bu başlığı mı buldunuz?
@izzet_altinmese konu hakkında şikayet başlığı açarsanız o konu altında konuşmak daha sağlıklı olur

İhtiyacı olmayan birine gitse bu kadar canımı sıkmaz.
Polemik edecek bu başlığı mı buldunuz?
@izzet_altinmese konu hakkında şikayet başlığı açarsanız o konu altında konuşmak daha sağlıklı olur

ben bu arkadaşla ilgili esf de yasanan bir durumu soyledim ki bunu burda soylememin nedeni polemik değil,olası boyle durumların yaşanmaması içindir.ancak kusura bakmayın bir dahaki bu tarz durumlarda susmak,uyarmamak en güzel yöntem

ben bu arkadaşla ilgili esf de yasanan bir durumu soyledim ki bunu burda soylememin nedeni polemik değil,olası boyle durumların yaşanmaması içindir.ancak kusura bakmayın bir dahaki bu tarz durumlarda susmak,uyarmamak en güzel yöntem
Estağfurullah hocam, uyarmanız en doğrusu yalnız karşılıklı hakaretvari konuşmalar odağı dağıtıyor.
Sizle alakalı bir sorun değil diğer arkadaş ile ilgili bir sorun var anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri