Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı akşamlar iyi niyet kötüye kullanmadığı sürece çok güzel bir başlık 3-5cam pamuk vs. vs. için kimsenin ihtiyaç dışında yazmayacağını düşünerek
2adet ammit dual(6ml) cam tank
2adet ammit dual (3ml) cam tank
2adet hcigar vt-75nano kılıf
Pamuk Pil shrink vs vs özelden yazabilirsiniz (Satılık Değildir.)

Son düzenleme:
Erlkonigin cami bulamadım hiç bir yerde elinde olan varsa ücret karşılığı alabilirim birde burada şansımı deneyeyim :)

galiba. Alkolmu alıyorsunuz...
Kenarda kullanmadığım ürünleri yine ihtiyacı olanlara hediye etmek istiyorum.
Talep edenler şu olsun, bu olsun, öğrenci olsun, aylık kazanç belgesi versin diyemem, takip de edemem. Samimiyete güvenerek talep edenlere göndereceğim. Daha önce de yapmıştım, olabildiğine yapmak da istiyorum. Herkesin yapmasını da isterim.
Bunu forum içi karşılıklı güven ile sürekli bir hale getirebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 27207
Origen little 16mm klon
Mesh rda
Aspire Cf mod
muhtelif ekstralar.

Hediyeleşmek güzeldir, tadına varmalısınız :)
abi selam mtl atomizere ihtiyacım var ama benden önce birisi istemediyse ben talip olabilrim:D

galiba. Alkolmu alıyorsunuz...
Talep edenler şu olsun, bu olsun, öğrenci olsun, aylık kazanç belgesi versin diyemem, takip de edemem. Samimiyete güvenerek talep edenlere göndereceğim. Daha önce de yapmıştım, olabildiğine yapmak da istiyorum. Herkesin yapmasını da isterim.
Origen little 16mm klon
Mesh rda
Aspire Cf mod
muhtelif ekstralar.

abi selam mtl atomizere ihtiyacım var ama benden önce birisi istemediyse ben talip olabilrim:D

abi selam valla foruma yeni girdim pek alışamadım ama cidden güzel insanlar iyi niyetli insanlar varmış benden önce başkası talip olmadıysa origen e talibim:D

abi selam valla foruma yeni girdim pek alışamadım ama cidden güzel insanlar iyi niyetli insanlar varmış benden önce başkası talip olmadıysa origen e talibim:D
Origen little 16mm klon
Mesh rda
Aspire Cf mod
muhtelif ekstralar.

ben alabilriim hocam benden önce talip olan yoksa origene:D

Ölçüleri varsa ilanları karşılaştırarak başka bir atonun camıyla belki uyuyodur cam üretirilerine bi tanışın ???? Onlarda ölçüler vardır
Yok hocam uyan cam yok yok yok :( cam üreten arkadaşlarda eski bir atomizer ve kullanıcısı az olduğu için üretmiyor adam yanlız benim içinde makineyi calistirmaz :D

Hayırlı akşamlar iyi niyet kötüye kullanmadığı sürece çok güzel bir başlık 3-5tel pamuk likit vs. vs. için kimsenin ihtiyaç dışında yazmayacağını düşünerek
Pamuk likit pil shrink vs vs özelden yazabilirsiniz (Satılık Değildir.)
Likit ve teli çıkarır mısınız hocam listeden. Yasak da forumda :)
İyi niyetiniz için de ayrıca teşekkürler.

Hayırlı akşamlar iyi niyet kötüye kullanmadığı sürece çok güzel bir başlık 3-5cam pamuk vs. vs. için kimsenin ihtiyaç dışında yazmayacağını düşünerek
Pamuk Pil shrink vs vs özelden yazabilirsiniz (Satılık Değildir.)

hocam vt 75 nano hcigar modum var bir türlü kılıf bulamadım.
Eğer biri sahiplenmediyse :)
Rica edebilirmiyim?

merhabalar bilmiyorum benim istemem ne kadar samimi gelebilir dilenmek gibi bir şey oluyor ama affınıza sığınarak elime 1 hafta içinde beş kuruş geçmiyecek öğrenci olduğumdan dolayı da her zaman param olmuyor sizden ricam elinizde beni 1 hafta kadar oyalayacak kadar likit ve varsa bir de shrink gönderebilir misiniz inanın likitsizlikten kafayı yiyicem tütüncüden tütün aldım beni oyalasın diye ama ateşliye de belli bir süre uzak kaldıktan sonra da kesinlikle içilmiyor zamanında ne işkence çekmişim tütün içerken :) şimdiden çok teşekkür ederim

merhabalar bilmiyorum benim istemem ne kadar samimi gelebilir dilenmek gibi bir şey oluyor ama affınıza sığınarak elime 1 hafta içinde beş kuruş geçmiyecek öğrenci olduğumdan dolayı da her zaman param olmuyor sizden ricam elinizde beni 1 hafta kadar oyalayacak kadar likit ve varsa bir de shrink gönderebilir misiniz inanın likitsizlikten kafayı yiyicem tütüncüden tütün aldım beni oyalasın diye ama ateşliye de belli bir süre uzak kaldıktan sonra da kesinlikle içilmiyor zamanında ne işkence çekmişim tütün içerken :) şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba shrink paylaşabilirim.

Ö.M attım

Estafurullah bende öğrenciyim halden anlarız malesef likit konusunda yardımcı olamıyacağım göndersemde içemezsiniz 15-20günleri var sek nbase içebiliyosan ömden ulaşabilirsin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri