Genel Sohbet Hediyeleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı akşamlar iyi niyet kötüye kullanmadığı sürece çok güzel bir başlık 3-5cam pamuk vs. vs. için kimsenin ihtiyaç dışında yazmayacağını düşünerek
2adet ammit dual(6ml) cam tank
2adet ammit dual (3ml) cam tank
2adet hcigar vt-75nano kılıf
Pamuk Pil shrink vs vs özelden yazabilirsiniz (Satılık Değildir.)
1adet vt-75 nano kılıf eksildi Pamuk ve shrinkler azaldı
3adet 2/2.5/3mm olmak üzere kuro coil eklendi
Güncell....

Son düzenleme:
merhabalar bilmiyorum benim istemem ne kadar samimi gelebilir dilenmek gibi bir şey oluyor ama affınıza sığınarak elime 1 hafta içinde beş kuruş geçmiyecek öğrenci olduğumdan dolayı da her zaman param olmuyor sizden ricam elinizde beni 1 hafta kadar oyalayacak kadar likit ve varsa bir de shrink gönderebilir misiniz inanın likitsizlikten kafayı yiyicem tütüncüden tütün aldım beni oyalasın diye ama ateşliye de belli bir süre uzak kaldıktan sonra da kesinlikle içilmiyor zamanında ne işkence çekmişim tütün içerken :) şimdiden çok teşekkür ederim
Bana bir ulaşana kardeşim özel mesaj ile.

diğer forumda sıfır sl class'a öm isteyip bu konuda mod istemeniz hoş değil bence
???? hocam öncelikle birincisi bunun adı hediye yardım kampanyası değil ben öğrenciyim diyerek ağlamadım kimseye dilenmedim ikincisi öm yi kendi adıma istemedim üçüncüsü bence üzerinize vazife olmayan işlerle ilgilenmeyin saygılar hayırlı günler

Ayrıca ben bana hediye gönderecek kişinin yaptığının altında kalmam içiniz rahat olsun beş atomizerim var birini bende hediye ederim seve seve konu hediyeleşmek anlatabiliyormuyum HEDİYE

???? hocam öncelikle birincisi bunun adı hediye yardım kampanyası değil ben öğrenciyim diyerek ağlamadım kimseye dilenmedim ikincisi öm yi kendi adıma istemedim üçüncüsü bence üzerinize vazife olmayan işlerle ilgilenmeyin saygılar hayırlı günler

Konu başlığında ihtiyacı olanlar için diye belirtilmiş.

Siz ne olursa olur bana lazım yazmışsınız.

Hemen altına yedeksiz olmuyor demişsiniz.

Tane tane yazdım ki anlayın diye. Ben niyetinizi bilemem ama konu ihtiyacı olana yardım konusu ve sizin mesajlarınızın hiç birinde kendinize istemediğinize dair bir şey yok.

Son olarak bu tip konularda, suistimalin önüne geçmek için herkesin üzerine vazifedir İstediğim işle de ilgilenirim :)

saygılar

Ben param yok demedimki yedek bir moda ihtiyaç duyuyorum yedeksiz olmuyor dedim bana benim söylediğimden farklı birşey söyleyin ben zaten yazdığımı ve ne istediğimi bilen biriyim amaç ifşa etmekse ozaman başardınız benim bir moda ihtiyacım var ikinci yedek bir mod buradan ifşa ediyorum ????

Burda atomizer mod paylaşımı yapmasak ıvır cıvır vs. vs. paylaşsak konunun sapmaması ve konunun yönericiler tarafından kapanmaması için daha mantıklı olucağı kanaaatindeyim

Ben birşey satın alacaksam zaten ilgili yeri biliyorum hediyeleşmek için buradayım beni yönlendirme yapan fazla zeki arkadaşlar zekanızı kendinize saklayınız @Koba adminler el atıp gereğini yapar sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri