Maksat ortam şenlensin
Hussar ile çok yakışıklı oldu lakin hussar bize uymadı
Maksat ortam şenlensin
bende tam soracaktım nasıl diye size uymazsa bana da uymaz hayırlı olsun
Oda normaldir berkide bana garip gelmiş olabilir
Senin nezlinde yeni sahiplerin hepsine hayirli olmasini dilerim ama bu belirttigin durum pek mormal degil. Iyice gozden gecirip capak felan varmi diye kontrol et
Bak bu üzdü, bende toplanıp bir kaç kişi toptan alırız uyguna gelir diye düşünmüştümAllah razı olsun. Teşekkür ederim baktım fakat hiç çapak yok sürekli olmuyor saten bundedigim ilk kullanmaya başladıgımda olmuş idi berkide ateşleme tuşu ilede alakalı olabilir. Henüz 1 saat olmadı birazdaha kullanıp daha iyi gözlemlemek gerekir.
Orj mosfet için satıcı ile iletişim sagladım. Aldıgım cevap kısa ve net idi biz sadece kendi sattıgımız ürünlere mosfet satıyoruz olmuş idi =)
Bak bu üzdü, bende toplanıp bir kaç kişi toptan alırız uyguna gelir diye düşünmüştüm
Hocam en olmadı ft'de yedek mosfet satıyorlar oradan tedarik ederiz yada alan birini bulup rica ederiz toplu alım yaparız Bir elimde gelsin de bir şekilde çare buluruz diye tahmin ediyorumHiç demeyin oysaki ne hayaller ile mesaj atmış idim orjinal satan arkadaşa mod çok güzel bu arada elde tutar iken olsun vermiş oldugu hissiyat olsun ben çok begendim
Ürünü eline aldıgınızdani ilk izlenim çok önemli.
Bakınız hussar x [emoji23][emoji23]
Hemen yapıştırdım sonra kalmaz falanHocam en olmadı ft'de yedek mosfet satıyorlar oradan tedarik ederiz yada alan birini bulup rica ederiz toplu alım yaparız Bir elimde gelsin de bir şekilde çare buluruz diye tahmin ediyorum
Hocam en olmadı ft'de yedek mosfet satıyorlar oradan tedarik ederiz yada alan birini bulup rica ederiz toplu alım yaparız Bir elimde gelsin de bir şekilde çare buluruz diye tahmin ediyorum
Kardeşim hayırlı olsun. Çok sevindim. Yorumlarını bekliyorum. ?
Maksat ortam şenlensin
Bende kontrol ettim. Çapak göremedim hiçbir yerinde. Senin sayende bu güzel moda sahip olduk. Araştırmalarına eline emeğine sağlık abicim. @Denklem2a Saygılarımla. ?Senin nezlinde yeni sahiplerin hepsine hayirli olmasini dilerim ama bu belirttigin durum pek mormal degil. Iyice gozden gecirip capak felan varmi diye kontrol et
Kardeşim hayırlı olsun. Çok sevindim. Yorumlarını bekliyorum. [emoji4]
Bende kontrol ettim. Çapak göremedim hiçbir yerinde. Senin sayende bu güzel moda sahip olduk. Araştırmalarına eline emeğine sağlık abicim. @Denklem2a Saygılarımla. ?
Samimi mesajin icin tesekkurler
Merak edenler icin yaziyorum:
Orjinal yedek mosfetin fiyati 20 euro ve Almanya dan Alex Lehmann satiyor facebook uzerinden ulasabilirsiniz ama klon mod icin oldugunu soylerseniz yukarida yazildigi gibi satmayi reddedebilir.
gelelim işin diğer tarafına, orijinaline o para verilir mi? Kanaatimce verilmez, verilmemeli. nihayetinde pille kutup arasına mosfet sıkıştırılmış bir boru. he alınır, birim fiyatı ile alınır, bizim gibi 1'e 5-6 veren para birimleri ile alınmaz, almam yani ( orijinalinden bahsediyorum, klonu 170-180 civarı idi sanırım )