Klon gus. 22mm lik yüzüğü taktım tam olsun diyeŞöyle bir gus ile birlikte foto atabilecek bir arkadaşımız var mı acaba [emoji16]
Eyvallah hocam zahmet verdik sana da. Anlaşıldı modtan bir tane alacaz. @Denklem2a üstadımıza da inceleme için bir teşekkür edelim. İlk mesajda unutmuşum.Klon gus. 22mm lik yüzüğü taktım tam olsun diye
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dur hocam ben seni teskin edeyimElinize sağlık teşekkürler,
Ne güzel bir mod, keşke benim olsa
Çok şükür ki TCR'ye geçtim geçeli böyle muhteşem modlar almamak için bir bahanem var
Yoksa kim bilir kaç kere bu ay nereden kıssam da bunu alsam diye düşünürdüm ve sonunda bir şekilde alırdım diye düşünüyorum.
Ama gerçekten çok şık yahu. Hem de çok kibar. Hem de çok güvenli. Ufff...
Yok yok sakinim almayacağım ????
Tcr çok iyi çok güzel tamam mı
Bana Tesla yeter
Bir kaç deneme yaptıktan sonra 0.20-0.25 ohm civarı çift coil (clapton) hiç bir atoyu ateşlemediğini farkettim, pili tam sarj edip 0.25 - 0.30 ohm civarı tek coil de ise 2-3 sn ateşleme yapıp sonra kesiyor, 0,37 ohm ile denediğim de ise problemsiz ateşleme yapıyor hem efest 21700 hem de sony vtc5A ile durum aynı, MTL atolar da ise hiç bir problem yok,Selamlar arkadaşlar ytfk klonunda ofrf atoyu bir türlü ateşleme yaptıramadım, ilk başlarda 1 2 sn ateşleme yapıp kesiyordu, sonradan hiç ateşleme olmamaya başladı,
22 ve 24 mm başka atolar bağladım problem yok, ofrf ve tm24 de tık yok anlayamadım. Acaba dış çapları 24 den fazla da tam oturmuyor mu?
Başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim