• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Stratum Zero Prestige Tub Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denklem2a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
FB gruplarında baya popüler olmuştu ancak hiç dikkatimi çekmedi, ta ki bugüne kadar, Mofsetli yada chipli mech tipi ürünlerde özellikle klonlarda nedense beni ürkütüyor. Eğer bu kadar kişi aldıysa ve olumsuz bir yanı yoksa çok yakışıklı duruyor. 18650 ve 2x700 ile çalışması ayrıca güzel. 24 ve 22 mm de bile görüntü bozulmaması oda bir avantaj. Orijinal mofset oluyorsa aslında orijinal mofsetin fiyatlaınada bakmak lazım, makul bir seviyedeyse o bile alınabilir. Ion Mech kullanıyorum eğere ateşleme en az onun kadar ki yazıldığı kadarıyla ondan iyi olacak gibiyse düşünme payı arttı :)

Lite 19 ile süper duracak ama :)

FB gruplarında baya popüler olmuştu ancak hiç dikkatimi çekmedi, ta ki bugüne kadar, Mofsetli yada chipli mech tipi ürünlerde özellikle klonlarda nedense beni ürkütüyor. Eğer bu kadar kişi aldıysa ve olumsuz bir yanı yoksa çok yakışıklı duruyor. 18650 ve 2x700 ile çalışması ayrıca güzel. 24 ve 22 mm de bile görüntü bozulmaması oda bir avantaj. Orijinal mofset oluyorsa aslında orijinal mofsetin fiyatlaınada bakmak lazım, makul bir seviyedeyse o bile alınabilir. Ion Mech kullanıyorum eğere ateşleme en az onun kadar ki yazıldığı kadarıyla ondan iyi olacak gibiyse düşünme payı arttı :)

Lite 19 ile süper duracak ama :)
Orjinal mosfeti firma satmamaktadır. Orjinal ürününüz var ise ancak o şekilde alabiliyorsunuz Orjinal mosfeti. Bilginize sunmak isterim...

Saygılarımla

Mosfeti çabuk bozuluyor bilginiz olsun.
Berkide bana denk geldi ama mosfet iptal şuan
Yedek mosfet sipariş etmiştim. 2 ay önce hala gelicek [emoji3526]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mosfeti çabuk bozuluyor bilginiz olsun.
Berkide bana denk geldi ama mosfet iptal şuan
Yedek mosfet sipariş etmiştim. 2 ay önce hala gelicek [emoji3526]

Benimkine maşallah diyim o zaman hocam hala sıkıntı yok çatır çatır çalışıyor. yedeğini çalışıyor mu diye kontrol ettim sadece ama kenarlar biraz zorluyor tam oturması için

Benimkine maşallah diyim o zaman hocam hala sıkıntı yok çatır çatır çalışıyor. yedeğini çalışıyor mu diye kontrol ettim sadece ama kenarlar biraz zorluyor tam oturması için

Bana denk gelmiş olabilir.
Umarım sizinki sorun çıkartmaz.
Yoksa boyut ve şekil olarak mükemmel..

Bana denk gelmiş olabilir.
Umarım sizinki sorun çıkartmaz.
Yoksa boyut ve şekil olarak mükemmel..

Nickiniz ile şansınız uyumlu olmuş ????
Bende uzun zamandır kullanıyorum. Hatta gaza gelip iki tane almıştım ???? Kibar ve güzel bir mod. İnşaallah bunu yazdıktan sonra nazarım değip bozulmaz. ????

Arkadaşlar bir sorum olacak en düşük kaç ohm ile denediniz stratum u ( clon versiyonlar için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın orjinal nerde biz nerde:cry: ) tek coil clon taifun btd ile denemek istiyorum ,coili kaç ohm a kadar düşürebilirim merak ettim, söylentiler 0.25 ohm altını desteklemediği üzere yoğunlaşmış, bilen deneyen varsa bizi de bilgilendirir ise sevinirim..

Arkadaşlar bir sorum olacak en düşük kaç ohm ile denediniz stratum u ( clon versiyonlar için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın orjinal nerde biz nerde:cry: ) tek coil clon taifun btd ile denemek istiyorum ,coili kaç ohm a kadar düşürebilirim merak ettim, söylentiler 0.25 ohm altını desteklemediği üzere yoğunlaşmış, bilen deneyen varsa bizi de bilgilendirir ise sevinirim..
Eveet 0.40 ohmla başlayan denemelerimde 0.28 ohm a kadar problemsiz ateşleme yaptım,
0.25 ohm a düştüğümde ateşleme yok,
Bu sevgili klon mosfet 0.25 - 0.28 ohm arasında bir yerde ateşlemeyi kesiyor ya da en azından bendeki öyle. Elinde yftk klonu olanlar da bir deneme yapabilirse en azından yeni alacaklar için bilgi verebilmiş oluruz ( ya da bendekinin böyle olduğunu anlamış olurum)

Bu mod'un YFTK clonu var elimde. MTL de severek kullanıyorum.
Fakat düşük ohmları ateşlemiyor. Düşükten kastım 0.26 ohm :)

MTL de kullandığım için sıkıntım yok. :)

Geri