Türk
Council
Sevgili hocam, gerilmeye gerek yok. o alıntıladığınız alınmamalı kısmının başında "kanaatimce" yazıyor ve bu kanaatin içinde genel Türkiye ekonomik durumunu da düşünerek yazıyorum. Ayrıca yazımı dikkatli okursanız " birim fiyatı olarak alınır ( 200birim) ama bizim gibi 1'e 5.77 veren para birimi ile alınmaz" dedim.Bu ve buna benzer tutumlari gercekten cok itici buluyorum, yok "alinmaz, alinmamali" yok "o kadar para verilir mi"
Bunlari yazmanizin nedeni alim gucunuzun bunlara yetmemesi ya da bu malzemeyi begenmiyor olmaniz degil mi?
Ne alim gucumuz ne de zevklerimiz ayni degil!!! Ben begendim aldim, sen begenmez almazsin ama "alinmamali" deme hakkina sahip felan degilsin.
Madem "nihayetinde pille kutup arasına mosfet sıkıştırılmış bir boru", madem bu kadar basit siz yapin da sizden alalim, o "verilmemeli" dediginiz fiyati size odeyelim.
İlaveten bu kadar ünlemli, atarlı konuşmaya da pek gerek yok. Bu sizin hobiniz olabilir, maddi durumunuz iyi olabilir, vs. ama bu ürünün nihayetinde içinde bir mosfet olan boru parçası olduğunu ve bir mekanik mod için o paraların ülkemiz şartlarına göre pahalı olduğunu ve ayrıca bu cihazların nikotin bağımlılığından kurtulmak için bir araç olduğunu unutmamakta fayda var.
Bir paragrafta siz diye, arkasından sen diye fırça atar gibi konuşmanız da ayrıca hoş bir tavır değil, benim yerdiğim ürünün fiyatı. Sizin tepkiniz doğrudan bana. Koca koca insanlara yakışmayan bir tutum, rica ederim.