Klon da mofset arızası olsa onu çıkarıp mekanik mod olarak kullanılır mı?
Herkese merhabalar. Aliden Sipariş etmiş olduğum mod elime ulaştı. Açıkcası bu kadar güzel beklemiyordum. Ateşleme gayet başarılı malzeme kalitesi orijinalini test etmediğim için bana gayet iyi geldi. Keyifle Buharlıyorum. Saygılarımla. ?Ekli dosyayı görüntüle 3248
Ekli dosyayı görüntüle 3249Ekli dosyayı görüntüle 3250
Buda benden olsun
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben verdim siparişi beklemeye koyuldum, şimdi bu mod gelince ben bunu hangi pille kullanacağım, ilk kez bu tarz bir mod kullanacağım, 21700 pille ayarlama gerektiriyor dediniz ben ayar felan bilmiyorum bana bir akıl verin
Sağolasın üstadım. Bilmukabele. ?Benimkide memleketime geldi
1-2 güne anlık atarım buralar şenlenir
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın
İçinde 2 adet silikon parça var üstadım. 18650 pile geçiriyorsun. İçine takıyorsun sonra kullanıyorsun. 21700 pil aldığında alt kapak değişiyor. Gayet başarılı yapmışlar.Ben verdim siparişi beklemeye koyuldum, şimdi bu mod gelince ben bunu hangi pille kullanacağım, ilk kez bu tarz bir mod kullanacağım, 21700 pille ayarlama gerektiriyor dediniz ben ayar felan bilmiyorum bana bir akıl verin
Abim yarın avcılara iş görüşmesine gelicem. Sen yarın buluşmaya geliceksen olmadı beraber geçeriz.@Elvis @Pleasewait güle güle kullanın. tahrik ettiniz benide
ekstre kesiminden sonra sipariş geçicem. sepete attım bekliyor
O zaman ben önce 18650 ile kullanayım sonra öteki pili alayım, askere gittiğimde bunu kullanmayı düşünüyorum ergonomi olarak sırıtmaz gibi geldiİçinde 2 adet silikon parça var üstadım. 18650 pile geçiriyorsun. İçine takıyorsun sonra kullanıyorsun. 21700 pil aldığında alt kapak değişiyor. Gayet başarılı yapmışlar.
Güle güle kullan kardeşim. Başarılı bir mod olmuş.21700 pil ile biraz alttan üstten ayarlama gerekiyor . üst kısımı biraz gevşetmek gerekiyor ... bu atonunda pini uzun biraz havada kaldı ama olsun .. çok sevimli meret
G
Güle güle kullan kardeşim. Başarılı bir mod olmuş.
ben arabanın bakımı için sabah ikitelli sanayiye gidip oradan geçmeyi planlıyorum. değişiklik olursa haber veririm.Abim yarın avcılara iş görüşmesine gelicem. Sen yarın buluşmaya geliceksen olmadı beraber geçeriz.
Benim görüşme sabah 10da abicim. Denizköşklerde herhalde yarım saat felan sürer. Olmadı haberleşiriz.ben arabanın bakımı için sabah ikitelli sanayiye gidip oradan geçmeyi planlıyorum. değişiklik olursa haber veririm.
şimdiden görüşmende bol şans diliyorum sana kardeşim