• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Stratum Zero Prestige Tub Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denklem2a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cloudworkz tan o kadarda şey aldım ücretsiz kargo yapmadı. Gerçi onun kanka mağazası var timovape beni engelledi 75gundur paramı almaya çalışıyorum o yüzden kıllık yapıyor bana herhalde
Bana ücretsiz kargo yaptı. Ptt sayfasında bir fiyat belirtmiyor. Bakalım gelince göreceğim.

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
b06860f0bcf7159bf4ac6bc015280e55.jpg

Bende bu şekilde çıkıyor hocaö cagilim bu tarz dueumlara dil olmayınca

Dostum bu kodu oraya kopyalayacaksın. Birde 17Track diye App programı var Google playden ya da Apple dan programı yükle derim. Daha sonra o kodu kopyala yapıştır yaptıktan sonra tüm bilgiler geliyor ekrana. Dil seçeneğinde var program da. Screenshot_20190413_235425.jpg

• Beğendim
Forum ortamı mükemmel bir ortam sizdemen çözdüm ve yaptım yinede allah razı olsun yardım için bir biriniz ile yarışıyorsunuz maşallah

Valla bu aralar kendimi kaybettim 4-5 ürün aldım hussar x, tesla o gerçi elime geçmeden arkadaş kaptı elimden bu benim olsun dedi, gt4 ( bunun aromasına bayıldım lakin büyük)

Forum ortamı mükemmel bir ortam sizdemen çözdüm ve yaptım yinede allah razı olsun yardım için bir biriniz ile yarışıyorsunuz maşallah
Ne demek elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dostluklar böyle oluyor. Sabah sabah ptt arayınca heyecan yaptım. 5 yıllık kullanıcıyım. İlk defa aliden sipariş verdim. Oda geçtiya ölsemde gam yemem. ????

• Beğendim
Valla bu aralar aldıklarımı hep çıkarıyorum elden,bir türlü tatmin etmiyor. Biran önce cozeyim istiyorum çok para harcadık.. expromizer v4 e göz diktim şimdide

Konuyu da kirlettik kusura bakmayın

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne demek elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dostluklar böyle oluyor. Sabah sabah arayınca heyecan yaptım. 5 yıllık kullanıcıyım. İlk defa aliden sipariş verdim. Oda geçtiya ölsemde gam yemem. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Gerçekten şahsi olarak tanımadan buradan insanlar ile bir yakınlık arkadaşlık,abilik, kardeşlik, çok hoş bir duygu ve bu duygu anlatılmaz yaşanır

Geri