• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Stratum Zero Prestige Tub Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denklem2a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orj mosfeti sipariş ilemi aldınız hocam link paylaşırmısınız
Bu arada mosfet = cip degil mi

Mosfet tam olarak chip sayilmaz, chipin cok kisitlanmis hali desek daha dogru olur, ekran yok, ayarlama yok, pildeki enerji azaldiginda mekanik moda gore daha verimli calisir ve kisa devre korumasi gibi bir kac koruma daha saglar.

Malesef link veremiyorum ureticinin fb sayfasindan siparis vermistim.

Üstadım @Denklem2a abimiz yurt dışında yaşadığı için imkanlar doğrultusunda ürünleri alabiliyor. Biz Türkiyede olduğumuz için fasttechte bile sıkıntı yaşıyoruz. [emoji106]

Biliyorum hocam sadece chipin sorunsuz gele bilicegini düşündüğüm için ve clon olan ürüne chipi takarak kullansıgımda en azından daha güvenli olabilicegini düşündüğüm için sordum.
Clonuda sipariş verdim bakalım umarım üzmezler =)

Biliyorum hocam sadece chipin sorunsuz gele bilicegini düşündüğüm için ve clon olan ürüne chipi takarak kullansıgımda en azından daha güvenli olabilicegini düşündüğüm için sordum.
Clonuda sipariş verdim bakalım umarım üzmezler =)
Ürün gelirse türkiyeye Bende talip olabilirim. Malum geçmediği için gümrüğümüze takıldığı için şu anda güvenemiyorum. Bakalım öyle bir durum olursa bende almak isterim açıkcası. ?

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Selamlar konu sakinleri, YFTK Stratum Zero nun siparisini fasttech ten martin 1 inde verdim on siparis durumundaydi ve martin 19 unda postaya verildi, bugun yani 27 martta elime gecti, once resimler; assagidaki butun resimlerde sagda duran YFTK klonu.

4a7b805fc539.jpg

a88772006206.jpg

724af6d58933.jpg

17dfa0431432.jpg

0eb5666d6872.jpg

8e0bded9f319.jpg

2a034f81c513.jpg

Malzeme kalitesi assagi yukari ayni, bunu agirliklarini baz alarak soyluyorum orjinal 58 gram, klon ise 55 gram.
Iscilik iyi ama orjinaline kiyasla degil bir klondan beklenecek kadar iyi, vida yivleri takiliyor, ustteki kap tam olarak SIKILDIGINDA atesleme mekanizmasi hafif bir tutukluk yapiyor ama cok SIKMADIGINIZ surece gayet iyi calisiyor.

Resimlerden de anlasilacagi uzere klon parlak, orjinal ile hafif mat ve metal fircalanmis, bu tamamen zevk meselesi, kimi parlak sever kimi mat.

Bu klonda beni en cok sasirtan mosfet oldu, gayet guzel yapmislar oldukca da guzel calisiyor, iki moduda 4.12 volt dolu bir pil ile denedim iki mosfette 4.12 voltu sorunsuz atomizere iletiyor, kayip yok, bekleme yok. Mosfette mukenmel bir is cikarmislar. 12 saniye makimum atesleme suresi klon mosfette de calisiyor, pilin ters takilmasi halinde atesleme yapmiyor ve en onemlisi 3 kere bas acilsin, 3 kere bas kapansin hikayesi de klon mosfette gayet guzel calisiyor.
Mosfet hakkinda son olarak merak eden olursa orjinal mosfet klon moda uyuyor.

Malzeme kalitesi icin son bir detay resmi ekliyorum, bu resimde isciligin ayni iscilik olmadigi acik ama unutmamak gerek soldaki orjinal 300 dolar, sagdaki klon ise 26 dolar, orjinalin %10 undan da ucuz. Klonun atesleme mekanizmasi ustunde biraz calisip (torpu, zimpara felan) takilmasini onlersem rahatlikla is yerinde felan kullanabilirim.

61780ee85802.jpg

Selamlar konu sakinleri, YFTK Stratum Zero nun siparisini fasttech ten martin 1 inde verdim on siparis durumundaydi ve martin 19 unda postaya verildi, bugun yani 27 martta elime gecti, once resimler; assagidaki butun resimlerde sagda duran YFTK klonu.

4a7b805fc539.jpg

a88772006206.jpg

724af6d58933.jpg

17dfa0431432.jpg

0eb5666d6872.jpg

8e0bded9f319.jpg

2a034f81c513.jpg

Malzeme kalitesi assagi yukari ayni, bunu agirliklarini baz alarak soyluyorum orjinal 58 gram, klon ise 55 gram.
Iscilik iyi ama orjinaline kiyasla degil bir klondan beklenecek kadar iyi, vida yivleri takiliyor, ustteki kap tam olarak SIKILDIGINDA atesleme mekanizmasi hafif bir tutukluk yapiyor ama cok SIKMADIGINIZ surece gayet iyi calisiyor.

Resimlerden de anlasilacagi uzere klon parlak, orjinal ile hafif mat ve metal fircalanmis, bu tamamen zevk meselesi, kimi parlak sever kimi mat.

Bu klonda beni en cok sasirtan mosfet oldu, gayet guzel yapmislar oldukca da guzel calisiyor, iki moduda 4.12 volt dolu bir pil ile denedim iki mosfette 4.12 voltu sorunsuz atomizere iletiyor, kayip yok, bekleme yok. Mosfette mukenmel bir is cikarmislar. 12 saniye makimum atesleme suresi klon mosfette de calisiyor, pilin ters takilmasi halinde atesleme yapmiyor ve en onemlisi 3 kere bas acilsin, 3 kere bas kapansin hikayesi de klon mosfette gayet guzel calisiyor.

Malzeme kalitesi icin son bir detay resmi ekliyorum, bu resimde isciligin ayni iscilik olmadigi acik ama unutmamak gerek soldaki orjinal 300 dolar, sagdaki klon ise 26 dolar, orjinalin %10 undan da ucuz. Klonun atesleme mekanizmasi ustunde biraz calisip (torpu, zimpara felan) takilmasini onlersem rahatlikla is yerinde felan kullanabilirim.

61780ee85802.jpg

Ellerine saglık abi sipariş vermiş idim pişman olmicamı anladım

4a7b805fc539.jpg

a88772006206.jpg

724af6d58933.jpg

17dfa0431432.jpg

0eb5666d6872.jpg

8e0bded9f319.jpg

2a034f81c513.jpg

61780ee85802.jpg

Ellerine sağlık Ali, aklımdaki bir çok soru işaretini gidermiş oldun, selamlar, saygılar :)

4a7b805fc539.jpg

a88772006206.jpg

724af6d58933.jpg

17dfa0431432.jpg

0eb5666d6872.jpg

8e0bded9f319.jpg

2a034f81c513.jpg

61780ee85802.jpg
Abicim açık söylemek gerekirse senin gözünde klon olarak sipariş edebilirmiyim? Okuduğum yazılar sayesinde seninde yorumlarını içine katarak söylemliyorum. ?

Abicim açık söylemek gerekirse senin gözünde klon olarak sipariş edebilirmiyim? Okuduğum yazılar sayesinde seninde yorumlarını içine katarak söylemliyorum. ?

Tabii ki neden olmasin, aralarindaki fiyat farki ortada klon, orjinalin %10 undan da ucuz.
Ozellikle ulkenin icinde bulundugu ekonomik durumu dusunecek olursak bir moda 300 dolar vermek pek akil kari olmayacaktir.

Bir turlu sevemedim su adami ya, kendimi zorladim ama yine de sevemedim

Ft de pre order durumunda oldugunu ve karsilastirmak icin sparis verdigimi daha once de yazmistim
Bu adamı bende sevemedim ne yalan söyleyim.Bunun sakallıya(R.Trippers) devamlı giydirdiği bir videosu vardı , altına ,” sakallıyı inceden kıskanıyorsun gibi bir hava seziyorum sende “ diye bir yorum yazmıştım , “ kim , ben mi onu kıskanacağım , güldürme beni „ minvalinde bir cevap yazmıştı kıl herif.

İncelemeler için çok teşekkürler. Tam aradığım modu yapmışlar. Sipariş vermeye niyetlendim ( tabii ki klon :)) ). İnşallah geçer.

Bizim bünye orijinali zaten kaldırmaz ama bu moda 26 dolar her türlü verilir. Hele hele üstadın yorumu olumlu yöndeyse...

Elinize sağlık hocam hepsini okuyunca bize sadece sipariş ver butonuna tıklamak kalıyor:) aliden siparişi geçtim inş gelir

Geri