Selamlar konu sakinleri, YFTK Stratum Zero nun siparisini
fasttech ten martin 1 inde verdim on siparis durumundaydi ve martin 19 unda postaya verildi, bugun yani 27 martta elime gecti, once resimler; assagidaki butun resimlerde sagda duran YFTK klonu.
Malzeme kalitesi assagi yukari ayni, bunu agirliklarini baz alarak soyluyorum orjinal 58 gram, klon ise 55 gram.
Iscilik iyi ama orjinaline kiyasla degil bir klondan beklenecek kadar iyi, vida yivleri takiliyor, ustteki kap tam olarak SIKILDIGINDA atesleme mekanizmasi hafif bir tutukluk yapiyor ama cok SIKMADIGINIZ surece gayet iyi calisiyor.
Resimlerden de anlasilacagi uzere klon parlak, orjinal ile hafif mat ve metal fircalanmis, bu tamamen zevk meselesi, kimi parlak sever kimi mat.
Bu klonda beni en cok sasirtan mosfet oldu, gayet guzel yapmislar oldukca da guzel calisiyor, iki moduda 4.12 volt dolu bir pil ile denedim iki mosfette 4.12 voltu sorunsuz atomizere iletiyor, kayip yok, bekleme yok. Mosfette mukenmel bir is cikarmislar. 12 saniye makimum atesleme suresi klon mosfette de calisiyor, pilin ters takilmasi halinde atesleme yapmiyor ve en onemlisi 3 kere bas acilsin, 3 kere bas kapansin hikayesi de klon mosfette gayet guzel calisiyor.
Mosfet hakkinda son olarak merak eden olursa orjinal mosfet klon moda uyuyor.
Malzeme kalitesi icin son bir detay resmi ekliyorum, bu resimde isciligin ayni iscilik olmadigi acik ama unutmamak gerek soldaki orjinal 300 dolar, sagdaki klon ise 26 dolar, orjinalin %10 undan da ucuz. Klonun atesleme mekanizmasi ustunde biraz calisip (torpu, zimpara felan) takilmasini onlersem rahatlikla is yerinde felan kullanabilirim.