Takipteyim. ?Almak isteyipde alamayanlar yftk adlı klon üretici Facebook sayfasında paylaşmış bu modelleri de klonlamışlar yakında ae ye düşer beklemedeyiz ?
Almak isteyipde alamayanlar yftk adlı klon üretici Facebook sayfasında paylaşmış bu modelleri de klonlamışlar yakında ae ye düşer beklemedeyiz ?
Bir turlu sevemedim su adami ya, kendimi zorladim ama yine de sevemedim
Ft de pre order durumunda oldugunu ve karsilastirmak icin sparis verdigimi daha once de yazmistim
Sorun nedir tam olarak ne demek istiyorsunuzBir turlu sevemedim su adami ya, kendimi zorladim ama yine de sevemedim
Ft de pre order durumunda oldugunu ve karsilastirmak icin sparis verdigimi daha once de yazmistim
Videoyu paylaşan anlatan adamdan bahsediyorlar üstadım. Bana öyle geldi. Üzerinize alınmayın derim. ?Sorun nedir tam olarak ne demek istiyorsunuz
Sorun nedir tam olarak ne demek istiyorsunuz
Hani ben önce söyledim gibisine getirdiniz ya ben görmedim yazdıysanız önceden olay bu sanırım ?Anlamadiginiz yer neresi?
"Maraz" mi cikarmaya calisiyorsunuz ??
Kendimi tutamayip nickname ile uyumlu olsun istedim ?
Hani ben önce söyledim gibisine getirdiniz ya ben görmedim yazdıysanız önceden olay bu sanırım ?
Onu bunu bırakın beyler clonda olsa nerden bulucaz bu modu. Çözüm üretmek lazım. Nasıl temin edebiliriz diye.
Onu bunu bırakın beyler clonda olsa nerden bulucaz bu modu. Çözüm üretmek lazım. Nasıl temin edebiliriz diye.
Tam oturmama problemi var galiba sizdede öyle mi @Denklem2a
Gereksiz haze i izlemissin belli [emoji1787][emoji1787]