• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Kullanıcı Konusu Sirius Mods Vega?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykutumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BMM Billy, Lizard ve Vanguard benim çok ilgimi çeken modlar ama hem bulmak mesele hem de fiyatları beni aşıyor :) Dot Squonk 100W var, ilginizi çekebilir belki. Dovpo Topside'lar bir hayli beğeniliyor ama cüsseli biraz. Gerçi son çıkan Lite versiyon biraz daha ele avuca gelir gibi duruyor :) Therion 75C Squonk var, sanırım 75C çipli seri üretime girmiş ender modlardan kendisi. Hippovape Kudos var bir hayli küçük kendisi ama inceleme daha doğru inceleme izlemeye fırsatım olmadı hiç. Luxotic'in 18650 tek pilli regüle versiyonu çıktı, onu da inceleme şansım olmadı henüz :)
3D baskı modlara o paralar verilir mi sorusu bende de mevcut. Dot squonk tc'sini gömmüşler çok fena. Dotmod ürünlerine zaten bir türlü ısınamadım, kalite/ fiyat dengesi kaçık gelmiştir bana her zaman. Therion güzel moddu Lost Vape güzel firmaydı.... Kardeş kavgası yedi bitirdi koca firmayı.
@engin yine dipsiz kuyulara attı bizi, hayırlısı. Yurt dışına gidip birkaç shop dolaşayım - elimde bakayım bari birkaç ürüne.

Aslında tasarımcı bir tanıdığımız olsa da kendi 3D modumuzu yapsak ne güzel olur.

@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim. :)

Todd'un ön-inceleme videosunu izleyenlere not: Sıçratma ve ses için Todd bir güncelleme paylaşmış. İnceleme sırasında pamuğu gevşek kullandığını ve sorunların kaynağının bu olduğunu söylemiş. Yeni ve sıkı pamukla çok daha sessiz demiş.

Mod bakıyorum. Bu zamandan sonra squonk'çu da olacağız sanırım.
Vicious Ant Spade 18650 Dna 75c'de 30% kara cuma indirimi varmış. Efsane aklımı çeliyor şu anda.
Bir yandan da Box Mod Mafia Snitch 2'ye bakınıyorum.

Var mı ilave mod tavsiyesinde bulunacak kimse?
TC'si i,yi, tek pilli ve mümkün mertebe insani ölçülerde gibi kriterlerim var. Custom modder dışında birşey bulamadım pek.
Belki rebel squanker ilginizi çekebilir dna 75c olan. Gerçi buda 3d baskı.

Psyclone Mods SqEvo 60W Squonk Mod belki buda olabilir dna60.

Son düzenleme:
@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim. :)

Todd'un ön-inceleme videosunu izleyenlere not: Sıçratma ve ses için Todd bir güncelleme paylaşmış. İnceleme sırasında pamuğu gevşek kullandığını ve sorunların kaynağının bu olduğunu söylemiş. Yeni ve sıkı pamukla çok daha sessiz demiş.

Mod bakıyorum. Bu zamandan sonra squonk'çu da olacağız sanırım.
Vicious Ant Spade 18650 Dna 75c'de 30% kara cuma indirimi varmış. Efsane aklımı çeliyor şu anda.
Bir yandan da Box Mod Mafia Snitch 2'ye bakınıyorum.

Var mı ilave mod tavsiyesinde bulunacak kimse?
TC'si i,yi, tek pilli ve mümkün mertebe insani ölçülerde gibi kriterlerim var. Custom modder dışında birşey bulamadım pek.

Lizard box dna75c bulursanız kaçırmayın hocam. :)

3D baskı modlara o paralar verilir mi sorusu bende de mevcut. Dot squonk tc'sini gömmüşler çok fena. Dotmod ürünlerine zaten bir türlü ısınamadım, kalite/ fiyat dengesi kaçık gelmiştir bana her zaman. Therion güzel moddu Lost Vape güzel firmaydı.... Kardeş kavgası yedi bitirdi koca firmayı.
@engin yine dipsiz kuyulara attı bizi, hayırlısı. Yurt dışına gidip birkaç shop dolaşayım - elimde bakayım bari birkaç ürüne.

Aslında tasarımcı bir tanıdığımız olsa da kendi 3D modumuzu yapsak ne güzel olur.
Evet güzel olurdu :D bu arada titanyum ve SS'de ben bir hayli memnunum Pulse X'den. Başka tel denemedim henüz TC olarak.

Edit: Bu arada baştaki yorumumu yineliyorum. Fiyat, performans, 21700 pil ile optimum cihaz Pulse X :)

Evet güzel olurdu :D bu arada titanyum ve SS'de ben bir hayli memnunum Pulse X'den. Başka tel denemedim henüz TC olarak.

Edit: Bu arada baştaki yorumumu yineliyorum. Fiyat, performans, 21700 pil ile optimum cihaz Pulse X :)

Titanyumda iş yapıyor diyorsanız aklıma girdiniz. Elimde 4 tane 21700 pilim de var Samsung 40-T :)

Hocam bunu dani'ye yaparsam firma elimde alır modu ????

aslında kaptana bu gider ama stok yoktu :)
Enfesmiş gerçekten.
Bugün öğlen yemeğinde hanım eline üzerinde nduro olan dico 21700'ü alıp "sen bu sigara cihazına kaç para verdin" ile başlayan çok tatlı bir sohbetimiz oldu. ????
Arkadaşlar gönderdi dedim. Sohbetimiz "Almanya'dan geldiğinden beri elinde. Nasıl arkadaş onlar, geri istemiyorlar mı" diye neşeli bir şekilde devam etti. Devamında biraz daha güzelleşti. Yarı fiyatını söyledim en sonunda, ortam iyice şenlendi. Stok olmasın bu aralar.

Pulse iyiymiş yahu ????

Titanyumda iş yapıyor diyorsanız aklıma girdiniz. Elimde 4 tane 21700 pilim de var Samsung 40-T :)

Enfesmiş gerçekten.
Bugün öğlen yemeğinde hanım eline üzerinde nduro olan dico 21700'ü alıp "sen bu sigara cihazına kaç para verdin" ile başlayan çok tatlı bir sohbetimiz oldu. ????
Arkadaşlar gönderdi dedim. Sohbetimiz "Almanya'dan geldiğinden beri elinde. Nasıl arkadaş onlar, geri istemiyorlar mı" diye neşeli bir şekilde devam etti. Devamında biraz daha güzelleşti. Yarı fiyatını söyledim en sonunda, ortam iyice şenlendi. Stok olmasın bu aralar.

Pulse iyiymiş yahu ????

Ben sipariş geçmiştim o aparattan Flint ile kullanırım diye düşünerek, bir aksilik olmazsa yarın doluyor ETA süresi. Gelirse bilgi veririm size. CB80'de de kullanılabilir aslında, kendisi zaten minik, bununla çok büyük olmaz sanırım. Arctic Fox'da yüklenebiliyor. Fiyatı da gayet makul.

Vanguard Hasan abiyle benim uzun yıllardır hayalimiz, pek gerçekleşecek gibi de durmuyor hala :D

Yahu bir ato'yu alıp seveydiniz, ondan sonra squonk mod bakaydınız. :) Vicious Ant'ler, Stratum'lar falan... Ato daha satışta bile değil yahu. Bir soluklanın. :)

Hayaller gerçekler durumu söz konusu aslında :D Hayalden öteye geçebilecek gibi de durmuyor zaten bahsi geçen modlar. Squonk işine girmeyi istiyordum ben kendi adıma uzun zamandır, Vega vesile oldu denebilir, iyi de oldu.

Enfesmiş gerçekten.

Pulse iyiymiş yahu ????

Bu tatli sohbetlerin olmadigi bir ev var mi acaba ????

Geri