Mr. Ocean
Community
3D baskı modlara o paralar verilir mi sorusu bende de mevcut. Dot squonk tc'sini gömmüşler çok fena. Dotmod ürünlerine zaten bir türlü ısınamadım, kalite/ fiyat dengesi kaçık gelmiştir bana her zaman. Therion güzel moddu Lost Vape güzel firmaydı.... Kardeş kavgası yedi bitirdi koca firmayı.BMM Billy, Lizard ve Vanguard benim çok ilgimi çeken modlar ama hem bulmak mesele hem de fiyatları beni aşıyor Dot Squonk 100W var, ilginizi çekebilir belki. Dovpo Topside'lar bir hayli beğeniliyor ama cüsseli biraz. Gerçi son çıkan Lite versiyon biraz daha ele avuca gelir gibi duruyor Therion 75C Squonk var, sanırım 75C çipli seri üretime girmiş ender modlardan kendisi. Hippovape Kudos var bir hayli küçük kendisi ama inceleme daha doğru inceleme izlemeye fırsatım olmadı hiç. Luxotic'in 18650 tek pilli regüle versiyonu çıktı, onu da inceleme şansım olmadı henüz
@engin yine dipsiz kuyulara attı bizi, hayırlısı. Yurt dışına gidip birkaç shop dolaşayım - elimde bakayım bari birkaç ürüne.
Aslında tasarımcı bir tanıdığımız olsa da kendi 3D modumuzu yapsak ne güzel olur.