Başarılar diliyorum...Siz siz oluyorsunuz, el alem de el alem oluyor. Sıkıntı yok.
Başarılar diliyorum...Siz siz oluyorsunuz, el alem de el alem oluyor. Sıkıntı yok.
Kılavuzda öyle yazıyordu değiştirmedim
Tahmin ettim İyi gülümsetti yine de, bobinleme????Kılavuzda öyle yazıyordu değiştirmedim
Selam,Arkadaşlar SBTV de aynı anda konu açtık. Ama konumuz onaylanmadı. Şu anda konuyu göremiyoruz. Detaylı bir başlık açtık ama maalesef yayınlanmadı henüz sebebini çözebilmiş değiliz. @Koba @Pineapple @Casey Jones
@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim.
Todd'un ön-inceleme videosunu izleyenlere not: Sıçratma ve ses için Todd bir güncelleme paylaşmış. İnceleme sırasında pamuğu gevşek kullandığını ve sorunların kaynağının bu olduğunu söylemiş. Yeni ve sıkı pamukla çok daha sessiz demiş.
Mod bakıyorum. Bu zamandan sonra squonk'çu da olacağız sanırım.
Vicious Ant Spade 18650 Dna 75c'de 30% kara cuma indirimi varmış. Efsane aklımı çeliyor şu anda.
Bir yandan da Box Mod Mafia Snitch 2'ye bakınıyorum.
Var mı ilave mod tavsiyesinde bulunacak kimse?
TC'si i,yi, tek pilli ve mümkün mertebe insani ölçülerde gibi kriterlerim var. Custom modder dışında birşey bulamadım pek.
Dovpo topside squonk mod gönderiyor bana arkadaş bakalım nasıl kullanışı ilk defa squonk kullanacaz bizde@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim.
Todd'un ön-inceleme videosunu izleyenlere not: Sıçratma ve ses için Todd bir güncelleme paylaşmış. İnceleme sırasında pamuğu gevşek kullandığını ve sorunların kaynağının bu olduğunu söylemiş. Yeni ve sıkı pamukla çok daha sessiz demiş.
Vicious Ant Spade 18650 Dna 75c'de 30% kara cuma indirimi varmış. Efsane aklımı çeliyor şu anda.
TC'si i,yi, tek pilli ve mümkün mertebe insani ölçülerde gibi kriterlerim var. Custom modder dışında birşey bulamadım pek.
Vur deyince öldürenler derneği başkanlığınız hayırlı olsun hocam
TC modu yokmuş sanırım. Update ile geliyor denmiş ama Anthony'deki mod update olmamış. Enteresan.Dovpo topside squonk mod gönderiyor bana arkadaş bakalım nasıl kullanışı ilk defa squonk kullanacaz bizde
BMM Billy, Lizard ve Vanguard benim çok ilgimi çeken modlar ama hem bulmak mesele hem de fiyatları beni aşıyor Dot Squonk 100W var, ilginizi çekebilir belki. Dovpo Topside'lar bir hayli beğeniliyor ama cüsseli biraz. Gerçi son çıkan Lite versiyon biraz daha ele avuca gelir gibi duruyor Therion 75C Squonk var, sanırım 75C çipli seri üretime girmiş ender modlardan kendisi. Hippovape Kudos var bir hayli küçük kendisi ama inceleme daha doğru inceleme izlemeye fırsatım olmadı hiç. Luxotic'in 18650 tek pilli regüle versiyonu çıktı, onu da inceleme şansım olmadı henüz@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim.