Mr. Ocean
Community
Hacı hoşgeldin. Buranın ortamı daha sıcaktokai bu len
Hacı hoşgeldin. Buranın ortamı daha sıcaktokai bu len
Hacı hoşgeldin. Buranın ortamı daha sıcak
boyoz verelim abime ,hoş geldin hediyesi olsun ne dersin @Mr. Ocean ????????????????kardeşim simalar hep tanıdık zati vanpufmen de burda
boyoz verelim abime ,hoş geldin hediyesi olsun ne dersin @Mr. Ocean ????????????????
???????????? 20x20 isterim kardeşim
Mevcut bilgileri özetlemek gerekirse;
1. İç düzenek tamamıyla hem squonk hem de normal kullanıma göre dönüştürülebiliyor.
2. İç düzenek tamamıyla hem MTL hem de DL kullanıma göre şekillenebiliyor.
3. Dış cap komple pom ve komple SS olarak kullanılabiliyor.
2 MTL bf pin, 1 DL bf pin ve 1 normal pin ile geliyor. MTL'de normal RDA olarak kullanmak için pin yok mu yoksa var da ben mi kaçırıyorum gözden?
@onepuffman dün mesajını aldım hacı vasıtası ile, teşekkür ederim.
Todd'un ön-inceleme videosunu izleyenlere not: Sıçratma ve ses için Todd bir güncelleme paylaşmış. İnceleme sırasında pamuğu gevşek kullandığını ve sorunların kaynağının bu olduğunu söylemiş. Yeni ve sıkı pamukla çok daha sessiz demiş.
Mod bakıyorum. Bu zamandan sonra squonk'çu da olacağız sanırım.
Vicious Ant Spade 18650 Dna 75c'de 30% kara cuma indirimi varmış. Efsane aklımı çeliyor şu anda.
Bir yandan da Box Mod Mafia Snitch 2'ye bakınıyorum.
Var mı ilave mod tavsiyesinde bulunacak kimse?
TC'si i,yi, tek pilli ve mümkün mertebe insani ölçülerde gibi kriterlerim var. Custom modder dışında birşey bulamadım pek.
Abi bi kullansan Squonk sistem aslında. TC modda çok daha kolay oluyor abi kullanması. Mod ateşlemeyince fışkırtıyon sadece. Du Vega gelsin, 1 hafta dener yollarım sana ben Le Concorde ve Pulse X ile.
Aromadan bahsetmiyom bile zaten
yahu kardeşim benim elimin ayarı yok, driptipten çıktığını görürüm
aslında amadeus un bf pini var, single rda da bf kullanılabilirde, amaaann, iş açmayın başıma...
sen bişey gönderme , o taraflara geldiğimde deneriz
Abi senin gelmeni beklersek Matrix 6 vizyona girmiş olur.
Vanpufmen zaten buraya yazmaya başlamamda başrole sahip. Kenardan ehi mehi diye izliyordum en sonunda tutamadım kendimi ????kardeşim simalar hep tanıdık zati vanpufmen de burda
Hacı öyle bir orta yaptın ki, golü atmamak için efsane tutuyorum kendimisquonklar beni hep korkutmuştur, sıkınca fışkırıvwrecekngibi gelir bana
Yaw diyorum bir çizim yapmayı bilen tanıdığımız olsa imalat kolay. Malzemeleri listeledim. Karbondan otoklavda vakum altında yaptıracağım, hazır imalatçı, yakın dostum. Dünyada yok bak gerçek karbondan yekpare mod.lizart komodo al bence biri de dna 75c çipleri getirtsin bende 3d yazıcıda kopyalayıp çoğaltayım tüm Türkiye huzura ersin
Ben 2 senedir Bodrum'a gelecek diye bekliyorum. Kısmet bakalım. Iatty bana gelince onun sevdasına gelecek. Denize çıkartacam, geri de dönmeyecem.Abi senin gelmeni beklersek Matrix 6 vizyona girmiş olur.
Vanpufmen zaten buraya yazmaya başlamamda başrole sahip. Kenardan ehi mehi diye izliyordum en sonunda tutamadım kendimi ????
Hacı öyle bir orta yaptın ki, golü atmamak için efsane tutuyorum kendimi
Yaw diyorum bir çizim yapmayı bilen tanıdığımız olsa imalat kolay. Malzemeleri listeledim. Karbondan otoklavda vakum altında yaptıracağım, hazır imalatçı, yakın dostum. Dünyada yok bak gerçek karbondan yekpare mod.
Ah ah, harcanıyoruz.
Ben 2 senedir Bodrum'a gelecek diye bekliyorum. Kısmet bakalım. Iatty bana gelince onun sevdasına gelecek. Denize çıkartacam, geri de dönmeyecem.
4'ün çekimlerine başlanıyor abi. Yine iyimser tahmin yaptım bakmatrix in en son kaçı çıktıydı? ikimi üçmü ?
Evet mantıklıacaba havuzlu izalatör bf pinin deliğini kapatıyormu_?
yelkene çıkaracan beni demi
Abi solidworks kullanabiliyorum. İmalatçıyım ama işe girmeden önce tasarım yapardım. Şu ara francis türbini imalatını yapıyoruz bir ara boş anımda yaparım ne istiyorsan söyle senVanpufmen zaten buraya yazmaya başlamamda başrole sahip. Kenardan ehi mehi diye izliyordum en sonunda tutamadım kendimi ????
Hacı öyle bir orta yaptın ki, golü atmamak için efsane tutuyorum kendimi
Yaw diyorum bir çizim yapmayı bilen tanıdığımız olsa imalat kolay. Malzemeleri listeledim. Karbondan otoklavda vakum altında yaptıracağım, hazır imalatçı, yakın dostum. Dünyada yok bak gerçek karbondan yekpare mod.
Ah ah, harcanıyoruz.
Ben 2 senedir Bodrum'a gelecek diye bekliyorum. Kısmet bakalım. Iatty bana gelince onun sevdasına gelecek. Denize çıkartacam, geri de dönmeyecem.
Evet, yelken yapacağız mis gibi kış vakti Niye? Çünkü 2 yaz geçti, mis gibi havalar geçti ama gelmedin. İnşallah cehennem bir hava olmaz da keyifli seyir yaparız.
Bu arada üretici atoya özel konu açtı diye burada muhabbeti koyulttuk. Rahatsız etmiyoruzdur umarım kimseyi. Baya çöktük konuya ????