• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Kullanıcı Konusu Sirius Mods Vega?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykutumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durumum her geçen gün kötüleşiyor arkadaşlar.

Eşime helix-swag kiti vermiştim, son 1 haftadır ateşliyi bıraktı buharlıyor. Bugün saolsun kiti kaybetmiş, bir yerde unutmuş. Benimkini istedi verdim. Dico+prime SE vardı o anda. 5 kere basınca mı açılıp kapanıyor dedi evet dedim. Açınca ekranda dicodes yazıyor lanet gibi. Aaaa markası bu mu bunun dedi. Kafa kısmı da çok güzelmiş diye devam etti.

Eskiden anlamıyordu ne güzel. Şimdien olmayacak markayı öğrendi. Oğlanı uyutuyor şu anda. Çıkınca internete dicodes yazacak diye üçbuçuk atmaktayım ???? Offff....
Abi yengeye kırmızı vt25 üstüne berserker mini çözdünmü bence bu iş tamam :) Zamane bende öyle yapmıştım sigarayı bıraktı.

Türkiye için özel olacak fiyatı özellikle yazılı olarak dile getiriyoruz. Ama fiyat/performans sınıfı olacak emin olun. Tabiki tahmin edebileceğiniz gibi Türkiye için sınırlı stok sayısı olacaktır.
Yine bir gizem, beklenti yaratma çabası, bu satış teknikleri eskimedi mi @engin hocam? Ürün zaten kendisini sattırmıyorsa böyle şeylerle satsanız ne olur satmasanız ne olur.
Çarşınız pazar olsun, hayırlı satışlar.
Bknz. Spica 0205 nolu atomizerin eski sahibi.

Yine bir gizem, beklenti yaratma çabası, bu satış teknikleri eskimedi mi @engin hocam? Ürün zaten kendisini sattırmıyorsa böyle şeylerle satsanız ne olur satmasanız ne olur.
Çarşınız pazar olsun, hayırlı satışlar.
Bknz. Spica 0205 nolu atomizerin eski sahibi.
Türkiye için stok sınırlı olacakmis. Doğuş oto WW de bunu 15 senedir yapıyor. Hala aynı hala en çok satan 2. araba. Tutuyor bizim memlekette bu yontem. Gerçi her yerde tutuyor.

Şuda var yiğidi öldür hakkını ver demişler spica pro guzel ve yenilikçi idi. Buda öyle görünüyor.

Son düzenleme:
Geri