Gözünü sevdiğim Engin bey, fiyatı da yazsanız da insanlar kendini ona göre ayarlasa süper olmaz mı?Vega Rda 10.12.2019 Tarihinde Saat:22.00 itibariyle türkiye için mestkafe.com intenet sitesinden satışa başlayacaktır.
Aynen hocam katiliyorum sizeGözünü sevdiğim Engin bey, fiyatı da yazsanız da insanlar kendini ona göre ayarlasa süper olmaz mı?
Ben alamazsam çok net söylüyorum direk çıngar çıkartırımTürkiye için özel olacak fiyatı özellikle yazılı olarak dile getiriyoruz. Ama fiyat/performans sınıfı olacak emin olun. Tabiki tahmin edebileceğiniz gibi Türkiye için sınırlı stok sayısı olacaktır.
al benden de okadar ilk iki ürünü alanlara öncelik tanınmalı hatta helixle 3 ürün...Ben alamazsam çok net söylüyorum direk çıngar çıkartırım
Mestcafe'yi her gün whatsappdan taciz ediyorum. Adamlar yakında engellicek beni, bu yaştan sonra Spam'a düşecem bide.al benden de okadar ilk iki ürünü alanlara öncelik tanınmalı hatta helixle 3 ürün...
Abi yengeye kırmızı vt25 üstüne berserker mini çözdünmü bence bu iş tamam Zamane bende öyle yapmıştım sigarayı bıraktı.Durumum her geçen gün kötüleşiyor arkadaşlar.
Eşime helix-swag kiti vermiştim, son 1 haftadır ateşliyi bıraktı buharlıyor. Bugün saolsun kiti kaybetmiş, bir yerde unutmuş. Benimkini istedi verdim. Dico+prime SE vardı o anda. 5 kere basınca mı açılıp kapanıyor dedi evet dedim. Açınca ekranda dicodes yazıyor lanet gibi. Aaaa markası bu mu bunun dedi. Kafa kısmı da çok güzelmiş diye devam etti.
Eskiden anlamıyordu ne güzel. Şimdien olmayacak markayı öğrendi. Oğlanı uyutuyor şu anda. Çıkınca internete dicodes yazacak diye üçbuçuk atmaktayım ???? Offff....
Yine bir gizem, beklenti yaratma çabası, bu satış teknikleri eskimedi mi @engin hocam? Ürün zaten kendisini sattırmıyorsa böyle şeylerle satsanız ne olur satmasanız ne olur.Türkiye için özel olacak fiyatı özellikle yazılı olarak dile getiriyoruz. Ama fiyat/performans sınıfı olacak emin olun. Tabiki tahmin edebileceğiniz gibi Türkiye için sınırlı stok sayısı olacaktır.
Türkiye için stok sınırlı olacakmis. Doğuş oto WW de bunu 15 senedir yapıyor. Hala aynı hala en çok satan 2. araba. Tutuyor bizim memlekette bu yontem. Gerçi her yerde tutuyor.Yine bir gizem, beklenti yaratma çabası, bu satış teknikleri eskimedi mi @engin hocam? Ürün zaten kendisini sattırmıyorsa böyle şeylerle satsanız ne olur satmasanız ne olur.
Çarşınız pazar olsun, hayırlı satışlar.
Bknz. Spica 0205 nolu atomizerin eski sahibi.