Klaus genelde hem almanca hem ingilizce inceleme yapıyor. Yakında ingilizcesi de gelir. Tanıtım ve incelemesi başarılı biridir.
Spica Pro kadar sıkı olmadığından bahsetti sanırım. Kurulumu farklılaştırıp Spica sıkılığı yakalanabilir diye umuyorum. Ayrıntılı izleyemedim. Ben hiçbir yabancı yoruma itimat etmiyorum. @oXelight 'i tüm serin kanlılığımla bekleyeceğim.
Isı sorunu ortadan kalksın diye metal parça yerine ultem yok mu?Mesut Özil 'i izler gibi izledim... Başarılı ürün, ultem iç topcap yerine metal bir parça gelirse ısı sorunu ortadan kalkabilir ...
Metal ısıyı daha iyi alır diye biliyorum.Isı sorunu ortadan kalksın diye metal parça yerine ultem yok mu?
Aynen ısıyı çeker ve muhafaza eder. Ultem çabuk soğuyor yani tam önerdiğiniz gibiMetal ısıyı daha iyi alır diye biliyorum.
Yok... Belki de ben anlatamadım... Buharın sıcaklığından bahsediyorum... Ultem sıcaklığı ememediği için, buhar sıcak olur...Aynen ısıyı çeker ve muhafaza eder. Ultem çabuk soğuyor yani tam önerdiğiniz gibi
Pardon yanlış anladım. Şu an kullandığım ultem chimneyde sıcaklık pek farketmedi ama rdada nasıl olacak deneyip görmek lazım.Yok... Belki de ben anlatamadım... Buharın sıcaklığından bahsediyorum... Ultem sıcaklığı ememediği için, buhar sıcak olur...
Estağfurullah... İda soğuk kalıyor , dediğin gibi denemek lâzım...Pardon yanlış anladım. Şu an kullandığım ultem chimneyde sıcaklık pek farketmedi ama rdada nasıl olacak deneyip görmek lazım.
Çok seviyorum bu kanalın incelemelerini. Aklımda hiç soru kalmıyor izledikten sonra
Klaus'un incelemesini çok beğendim.
Damlatma opsiyonu ile mtl içimde kullanmak mevcut halde imkansız anladığım kadarı ile. Kör 510 bir adet var ve tam açık hava ayarında çalışıyor.
Aklımda 2 soru kaldı benim:
1- Spica pro pinleri uyar mı buna? Yani kör 510 yerine kullanılabilir mi?
2- Klaus'un Spica Pro'ya göre sıkılık yorumu. Acaba Vega 3^lü pin, Pro'da hangi pin/ hava deliği kombinasyonuna karşılık geliyor aşağı yukarı.
Belki @oXelight incelemesinde değinir bu noktalara.
Bekliyoruz
Klaus Video da bunu da söylüyor. Akşam kullandim sabah likit moduma akmış ve modum kullanılmaz halde diyor.tahminimce izolatörlerden biri bf pinlerin deliklerini kapatıyor fakat squonk yapınca yine geliyor likit yani basınçlı yollayınca likit sızdırıyor ama üstten damlatınca basınç olmadığından aşağı sızma yapacağını sanmıyorum. denemek lazım
Klaus Video da bunu da söylüyor. Akşam kullandim sabah likit moduma akmış ve modum kullanılmaz halde diyor.