Karagezgin
Council
Azizim sanırım benim gibi bir çok arkadaş vardır, High End sınırlı sayıda üretilmiş ürünler kovalayan koleksiyon hastaları. Ve yinede yerli üretilen her üründen bir tane en az alıp kullanmasakta destek vermek amaçlı hareket edeni. Ben The shed grubuna üye olmasam nerden görecektim bu incelemeyi. Ben şahsen takılmam ama bilgi paylaşımında da bir sınır gözetmem. High end ürünleri öğrendiğimde nasıl paylaşıyorsam özel gruplardaki bilgileri burada bu bilgiyi de paylaşırım. Nazarımda bir farkı yok.Bence yapmayın. Her ne kadar yapılanı saçma bulsam da, yani P. tesi, satışa açılcakmış yurt dışına ve bizlerden önce yabancılar görüp inceledi atomizeri, yine de ürünün sahibi firmadan bir bilgi gelmeden, izin almadan paylaşmamak lazım. Ben de ekran görüntülerini aldım güvendiklerimle paylaştım bile
Gelince sormak istiyorum ama Engin beye, neden önce bizlere satılmadı, sunulmadı. Böyle bir zorunluluğu tabii ki yok, onun bilincindeyim ama biz kullanıcılar, marka ve ürünlerini bu kadar yakından takip edip, yerli - yabancı platformlarda övgüyle bahsederken neden es geçildik direk