Nacruno
Community
Hem Therion hem dna75c hem bf. O modu kim kaybetmiş ben bulucam hocamTam sizlik var aslında. Therion DNA75C BF.
Hem Therion hem dna75c hem bf. O modu kim kaybetmiş ben bulucam hocamTam sizlik var aslında. Therion DNA75C BF.
Şöyle bf modda basma ihtiyacı duymayacak, her pufta, puf çekim gücüne göre bf pin den atomizere likit gelse ne güzel atomizer olurdu
Hocam o aşırı kocaman gerçektenSX Mini yaptı ya hocam. Kocaman birşey ama dediğin olayı yapıyor gerçekten.
Şöyle bf modda basma ihtiyacı duymayacak, her pufta, puf çekim gücüne göre bf pin den atomizere likit gelse ne güzel atomizer olurdu
Dna Color standart olarak 3.1 voltta pili bitti gösteriyor (3.2 de olabilir). Şimdi ezberden söyleyemeyeceğim ama elinizdeki tam dolu pille boş pamuklanmamış ato bağlayıp mevcut pil için profil oluşturmanız gerek. Bir de alt limiti düşürmeniz escribe ile. Notlarımda var, hatta bir yazı hazırlayacaktım ama zamansızlık müsade etmedi. Ekranı da stealth modu aktif ederek kapatırsanız faydası oluyor. Lakin her halükarda dna color bataryayı çabuk bitiren bir çip.Burada oluşmaz tepki. Hatta eminim herkes çok memnun olur bundan. En başta ben
Önceki mesajda 21700 pil olayına değinmemişim, ilave yaptım bu sebeple. VT75c'yi ben de çok severek kullanıyorum ama 26650 pil ile performansı elimdeki diğer modların yanında bir hayli düşük. E.T. X.3 ile her zamanki kullanımımda 4.5-5 gün gibi bir süre elde ediyorum, Aegis'de de benzer bir süre yakalıyordum ama VT75C'de 3-3.5 gün maks. Aslında aynı dert Wismec ve Eleaf arasında da var. Kısmen aynı çipset alt yapısını kullanmalarına rağmen bariz pil performans farkı oluyor aralarında. Her model için tabii ki geçerli değil.
26650 piller içerisinde AWT ölçü olarak sıkıntı çıkartmıyor. 26650 piller biraz orantısız, bazı piller diğerlerinden uzun. Böyle olunca modun artı kutubunun etrafındaki plastik parçaya temas ediyor, eritiyor ve sıkıntı çıkartıyor. AWT bulabilirseniz korkmadan kullanabilirsiniz. Hcigar modlardaki pil performansı aslında hemen hepsinde sıkıntılı. VT75 ve VT75 Nano'da var elimde DNA75 çipli. Sd Mini, Steam Engine, Therion, E. T. X. 3 de var keza aynı çipi kullanıyorlar ama pil performansları çok farklı. Paranormal 75C ve VT75D'de kullandım aynı dönem. Onlar arasında da 1.5 güne bulan kullanım farkı vardı aynı pil profilleriyle. Hcigar'ların temel sıkıntısı, Evolv'un aslında imalatçılara kolaylık ve seçenek sunmak için çiplere entegre ettiği kablolama yapmadan iletim sistemi Ground Return olayını bir türlü beceremiyor oluşları bence. Lost Vape en baştan çözmüş bu olayı ve GND'leri izole edip çipleri o şekilde monte ediyor. 3d print, ABS kasa DNA çipli modların tutması ve beğenilmesinin sebebi de keza bununla alakalı. Kasa kendinden yalıtımlı. Aslında kendi Etaliens'ımın çipini değiştirirken sıkıntı yaşayınca araştırmıştım bende bu konuyu. Çipi ilk taktığımda 26650 5000mah pil ile 3-3.5 gün gibi bir kullanım süresi yakalıyordum kanthal 30ga 2mm çap 1.4ohm civarı, 8-9W kullanımda. GND'leri izole edince performansın artacağını düşünerek söküp vida yuvalarının üzerine fiber malzeme koyup yalıtıp yaptım. Şu an 4.5-5 gün gidiyor. VT75C'de de yapılabilir aslında bu ama hiç denemedim. Deniyim bir, haber veririm sizeDna Color standart olarak 3.1 voltta pili bitti gösteriyor (3.2 de olabilir). Şimdi ezberden söyleyemeyeceğim ama elinizdeki tam dolu pille boş pamuklanmamış ato bağlayıp mevcut pil için profil oluşturmanız gerek. Bir de alt limiti düşürmeniz escribe ile. Notlarımda var, hatta bir yazı hazırlayacaktım ama zamansızlık müsade etmedi. Ekranı da stealth modu aktif ederek kapatırsanız faydası oluyor. Lakin her halükarda dna color bataryayı çabuk bitiren bir çip.
Bu arada ben hiç 26650 ile kullanmadım o modu. Pozitif pinde bir sıkıntısı vardı, birkaç tanesi patlamaya yol açmıştı.
Squonk mod içinde acele etmemeye karar verdim. Şu ato bir çıksın. Ato için mod alma noktası iyi bir nokta değil benim için zira biliyorum ki yine tutulup iyi bir şeyler alacağım en sonunda. Hele bir atoyu görelim de, öyle karar vereyim diyorum.
Enteresan gerçekten. Modu bir kere dağıttım ama o gözle bakmamıştım. Şöyle bir başka açıdan yaklaşayım: Elimde 1 hcigar, 2 Lost Vape (Mirage ve Paranormal 250C) Dna color mod var. Hepsi de pil canavarı istisnasız. Hcigar ve Mirage benzer zamanda pili emiyor. Paranormal, elimdeki diğer çift pilli modlara göre 25-30% daha verimsiz pil konusunda. 21700 ile Mirage ve dico kullanıyorum. Yine benzer şekilde 25% fark var aralarında. Yazılımsal olduğunu düşünüp bende dna pil profili vb. konusunda kafa patlamıştım. En sonunda bunlar da böyle demekki diyip konuyu kapattım aklımda. Şimdi şu ground return olayına bakacağım.26650 piller içerisinde AWT ölçü olarak sıkıntı çıkartmıyor. 26650 piller biraz orantısız, bazı piller diğerlerinden uzun. Böyle olunca modun artı kutubunun etrafındaki plastik parçaya temas ediyor, eritiyor ve sıkıntı çıkartıyor. AWT bulabilirseniz korkmadan kullanabilirsiniz. Hcigar modlardaki pil performansı aslında hemen hepsinde sıkıntılı. VT75 ve VT75 Nano'da var elimde DNA75 çipli. Sd Mini, Steam Engine, Therion, E. T. X. 3 de var keza aynı çipi kullanıyorlar ama pil performansları çok farklı. Paranormal 75C ve VT75D'de kullandım aynı dönem. Onlar arasında da 1.5 güne bulan kullanım farkı vardı aynı pil profilleriyle. Hcigar'ların temel sıkıntısı, Evolv'un aslında imalatçılara kolaylık ve seçenek sunmak için çiplere entegre ettiği kablolama yapmadan iletim sistemi Ground Return olayını bir türlü beceremiyor oluşları bence. Lost Vape en baştan çözmüş bu olayı ve GND'leri izole edip çipleri o şekilde monte ediyor. 3d print, ABS kasa DNA çipli modların tutması ve beğenilmesinin sebebi de keza bununla alakalı. Kasa kendinden yalıtımlı. Aslında kendi Etaliens'ımın çipini değiştirirken sıkıntı yaşayınca araştırmıştım bende bu konuyu. Çipi ilk taktığımda 26650 5000mah pil ile 3-3.5 gün gibi bir kullanım süresi yakalıyordum kanthal 30ga 2mm çap 1.4ohm civarı, 8-9W kullanımda. GND'leri izole edince performansın artacağını düşünerek söküp vida yuvalarının üzerine fiber malzeme koyup yalıtıp yaptım. Şu an 4.5-5 gün gidiyor. VT75C'de de yapılabilir aslında bu ama hiç denemedim. Deniyim bir, haber veririm size
"Gerek" demeyelim. Hastasına özel diye adlandırabiliriz.Yani su DNA chipler uzerinde yapilmasi gerekenleri okudukca uzaklasiyorum cok merak ediyorum ama bu kadar teferruat offf yihi ve voopoo ile devam TC de , squonk icin pico candir yapar gecerim
"Gerek" demeyelim. Hastasına özel diye adlandırabiliriz.
squank mod kullanıcı olsamda bu silikon şişe vb çok sağlıklı bulmuyorumDna Color standart olarak 3.1 voltta pili bitti gösteriyor (3.2 de olabilir). Şimdi ezberden söyleyemeyeceğim ama elinizdeki tam dolu pille boş pamuklanmamış ato bağlayıp mevcut pil için profil oluşturmanız gerek. Bir de alt limiti düşürmeniz escribe ile. Notlarımda var, hatta bir yazı hazırlayacaktım ama zamansızlık müsade etmedi. Ekranı da stealth modu aktif ederek kapatırsanız faydası oluyor. Lakin her halükarda dna color bataryayı çabuk bitiren bir çip.
Bu arada ben hiç 26650 ile kullanmadım o modu. Pozitif pinde bir sıkıntısı vardı, birkaç tanesi patlamaya yol açmıştı.
Squonk mod içinde acele etmemeye karar verdim. Şu ato bir çıksın. Ato için mod alma noktası iyi bir nokta değil benim için zira biliyorum ki yine tutulup iyi bir şeyler alacağım en sonunda. Hele bir atoyu görelim de, öyle karar vereyim diyorum.
biri yeşil elma diğeri tatlı kırmızı elmaKullanıcı yorumları gelse de Spica pro mu bu mu diye karar versem
2 şey var hiç ilgimi çekmeyen buharlamayla.squank mod kullanıcı olsamda bu silikon şişe vb çok sağlıklı bulmuyorum
sağlığı çözsek birçoğunda hep bir sızıntı olabiliyor.Pile sızan likitler
regule tarzı inbox ve birde ayrı dnalı vardı ondada yaşadım sattım
1 tane bıraktım mekanik o fena değil sızıntı ve boyuk konusunda geekvape athena
fiyatıda uygun az kullansam kenarda yatsada gözüme batacak bir mebla değil
ama 26650 pilleri boyut olarak çok kötü performansa sahip oldugunu genel olarak başarısız oldugu için gelişimde yapılmadıgını dusunuyorum
Lanet olsun Facebook lite yüklü ????mark emmi canlı yayında vega yı tanıtıyor