• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Kullanıcı Konusu Sirius Mods Vega?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykutumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet RSQ'ya oranla cüsseli biraz haklısınız ama Vt Inbox ile çok fark yok aralarında. Tabii onda da DNA çip artısı var ama Hcigar modların çip bağlantıları bir hayli kötü oluyor. Bir de squonk sistemde hiç güven vermedi bana, direk es geçmiştim ben. Benim de hayalim aslında Therion 75C BF'ydi ama bulamadım :) bir de yüksek bir hayli fiyatları.

Hasan abi de uğruyor buralara ara sıra. Ben sırf sizin ve bir kaç sevdiğim kişinin daha paylaşımları için giriyorum yine ESF'ye okumaya :)
Çok uzun zaman hcigar vt75 color kullandım. 250k puff civarında şu anda. Fayda/ maliyet olarak zamanındaki en iyi moddu. Fotoda kırmızısını görüyorum. 9ndan dolayı bir umudum vardı ama squonk sistemini incelemedim. Şu vega bir çıksın da değerlendireceğim etraflı olarak bu konuyu.

Bilgi paylaşımlarını burada da yayınlama gibi bir planım var, iki tarafta da tepki oluşmaz ise. Bakalım :)

Çok uzun zaman hcigar vt75 color kullandım. 250k puff civarında şu anda. Fayda/ maliyet olarak zamanındaki en iyi moddu. Fotoda kırmızısını görüyorum. 9ndan dolayı bir umudum vardı ama squonk sistemini incelemedim. Şu vega bir çıksın da değerlendireceğim etraflı olarak bu konuyu.

Bilgi paylaşımlarını burada da yayınlama gibi bir planım var, iki tarafta da tepki oluşmaz ise. Bakalım :)
Burada oluşmaz tepki. Hatta eminim herkes çok memnun olur bundan. En başta ben :)

Önceki mesajda 21700 pil olayına değinmemişim, ilave yaptım bu sebeple. VT75c'yi ben de çok severek kullanıyorum ama 26650 pil ile performansı elimdeki diğer modların yanında bir hayli düşük. E.T. X.3 ile her zamanki kullanımımda 4.5-5 gün gibi bir süre elde ediyorum, Aegis'de de benzer bir süre yakalıyordum ama VT75C'de 3-3.5 gün maks. Aslında aynı dert Wismec ve Eleaf arasında da var. Kısmen aynı çipset alt yapısını kullanmalarına rağmen bariz pil performans farkı oluyor aralarında. Her model için tabii ki geçerli değil.

Buralardayım :) Birçok tanıdık, güzel insan var burada. Birisi de sizsiniz. Hacı ile birkaç kez kulaklarınızı çınlatmışlığımız vardır.

Pulse X ebat olarak beni biraz korkutuyordu. Fotolardan anladığım, korkularımda yersiz değilmişim. Aklımda Hotcig RSQ var. Aslında 6 ay kadar evvel 3 paraya Hcigar Vt inbox V3 satılıyordu. Almadığıma öyle pişmanım ki.
Abi aslında Vandyvape'in simple ex modu boyut açısından çok iyi, aylardır arıyorum ama bulamıyorum. Bf'ye sırf modların büyüklüğünden dolayı geçmedim. Vega ile simple ex çok iyi gider diye düşünüyorum

850mah diye direk elemiştim ben EX'i.
Hocam 1.3 ohm altı subohm gibi geldiği için bana açıkçası yeter de artar :D Diğer bf modlar acayip büyük geliyor bana. Bir de saha mühendisiyim o boyutlarda modu malesef ki taşıyamam. Bir yerden simple ex bulabilirsem anında Vega'yı almayı planlıyorum, o zamana kadar ekrana ekmek bana bana bakarım :D

Son düzenleme:
Buralardayım :) Birçok tanıdık, güzel insan var burada. Birisi de sizsiniz. Hacı ile birkaç kez kulaklarınızı çınlatmışlığımız vardır.

Pulse X ebat olarak beni biraz korkutuyordu. Fotolardan anladığım, korkularımda yersiz değilmişim. Aklımda Hotcig RSQ var. Aslında 6 ay kadar evvel 3 paraya Hcigar Vt inbox V3 satılıyordu. Almadığıma öyle pişmanım ki.
Rsq çipi sıkıntılı,aegis solo cipi TC içinde oldukça iyi.yeni çıkardığı mod hem bf hemde normal mod olabiliyor.daha yeni çıktığı için bf olarak bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama bir incele istersen.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rsq çipi sıkıntılı,aegis solo cipi TC içinde oldukça iyi.yeni çıkardığı mod hem bf hemde normal mod olabiliyor.daha yeni çıktığı için bf olarak bir sıkıntısı var mı bilmiyorum ama bir incele istersen.

18650 bir moda göre çok büyük ama Aegis Squonker. Artıları dediğiniz gibi modüler ve top fill olması.

BF modları gertan üstada soracaksınız zaten :D bi komodo bf modu dağıtsa biri topumuza hiç derdimiz kalmayacak salında :ROFLMAO:

Pulse x ile fazla fark olmaması lazım,3 aşağı 5 yukarı ölçüler birbirine yakındır.gumruk sıkıntısı olmasaydı ben verecektim sipariş ama son iki kargo takılınca şimdilik beklemedeyim.

Yakın sayılır evet ama 18650 biri 21700 biri. MTL'de 5000mah 10A Efest kullanıyorum, paralel çift pil ve 26650 pil kadar iyi gidiyor.

Aegis Squonker=86x53. 5x31.5mm/144.95cm3
Pulse X:82.5x54.8x27/122cm3

%16 daha küçük sadece Pulse X.

Bu arada Squonker'ın bazı yerlerde ölçüsü yanlış yazıyor, 53.5 yerine 41mm yazmışlar ama doğru değil.

Bunun yanında yenilikleri ve özellikleri ile Pulse X'den önde tabii ki :)

Biz burada paylaşımları severiz????

Ultem vardı ayrı mı satılacak yoksa @Koba hocam. Varsa onunla da anlık isterük :)
Birde meyveli aromalar ile aranız nasıl bilmiyorum ama varsa yorumunuzu merak ettim

İlk izlenim,

Çok net bir düz kullanıcıyım. Yani teknikten taktikten ziyade içim keyfime odaklıyım. Bana göre akmazsa kokmazsa iyi cihazdır, sonrasında kişisel zevkler, beklentiler cihazın yerini ve alacağı mesafeyi belirler.

Spica Pro klon faciası sonucu çok çok özür dileyerek bazı hususları açıklamayı üreticiye bırakıyorum. Bir ara al @engin beni bu yükten kurtar diyesim dahi geldi???? Harbi gerildim.

Geçelim, bana ilk olarak deck gösterildiğinde tepkim şuydu: Ben bunu çok kolay sararım. Düz adamın hali başka işte???? Biraz önce sardım, tek kelimeyle kullanıcı dostu ve konfor ustası. Abartmayayım, ben ilk kez sarıyorum diyeni oturt, sarar, üstüne de sana hava basar, “bu muydu sarım dediğin diye”

Ben squonk olayına girmedim bu arada. Kör pini taktım bir güzel. Yaptım sarımımı, MTL’e niyet ettim, başladım RDA keyfine. Keyif dedim çünkü ciddi keyifli bir cihaz ortaya çıkmış.

Benim şu an için diyebileceklerim bu kadar. Alır mıydın derseniz yıllardır “abdala malum olur” mottosuyla şükürler olsun hiç sekmedi. Evet alırdım bu RDA’yı, yani alamasam bile gördüğümde, bana denetildiğinde harbi güzelmiş bu nedir diye sorardım.

Hasılı Türkiye’nin bana göre Troy sonrasında gerçekten deneme olmaktan çıkmış ve ve yine enteresan şekilde hem kompleks hem basit bir inşayı ortaya koyarak çıtayı yükselttiğini gördüğüm Sirius Mods Vega RDA’sı hepimizin beğenisine sunulacak.

Selam ve saygılar herkese????

Geri