onepuffman
Community
Major, Vega, Vega için bir de Squonk mod almak lazım şimdi. Hepsinin aynı döneme gelmesi hiç iyi olmadı
Katılıyorum dediklerinize ama yakın zamanda yaşanan GG Latty Reloaded örneği bazı şeyleri sorgulamama sebep oldu. İlk render görsellere göre bir klon imalatı, ikinci render görsellere göre bir başka klon imalatı, basit geliştirmeler ve revizeler sonrası da başka bir klon imalatı yapıp satışa koydular bile Ali'de. Bizim edinebildiğimiz bilgi daha ürünün satışı yapılmadı ve inceleme için dağıtılmadı (ki bilerek yanlış bilgi veriyor da olabilir üretici). Birebir hatasız klon için haklısınız ellerinde ürün olması gerekir muhtemelen ama çok da umursadıklarını düşünmüyorum açıkçası. Potansiyel satış rakamı iyiyse bodoslama dalıyorlar gibi Önemli bir kaç nüansı öğrendikten sonra yapıp geçiyorlar.Ürünün birebir klonlanabilmesi için atomizerin Çin'e ulaşması gerek. Resim ve videolardan bu kadar hassas bir atomizeri birebir tasarlamaları imkansız. Yani demek istediğim Çinli youtıberlara ve güvenmediğin insanlara ürün göndermemelisin. Genellikle ürünü çıkışından sonra Çinliler bir şekilde satın alıp illaki klonluyorlar. İlk lansmanda kolunu olmaması içindir benim dediğim.
Doğru ama birebir olmayan klonu alırım diyenlerin bir çoğu orijinalini almayacak olan kullanıcılardan oluşuyor ki buda üretici için gelir kaybı teşkil etmiyor. Asıl tehlike birebir kopyadır.Katılıyorum dediklerinize ama yakın zamanda yaşanan GG Latty Reloaded örneği bazı şeyleri sorgulamama sebep oldu. İlk render görsellere göre bir klon imalatı, ikinci render görsellere göre bir başka klon imalatı, basit geliştirmeler ve revizeler sonrası da başka bir klon imalatı yapıp satışa koydular bile Ali'de. Bizim edinebildiğimiz bilgi daha ürünün satışı yapılmadı ve inceleme için dağıtılmadı (ki bilerek yanlış bilgi veriyor da olabilir üretici). Birebir hatasız klon için haklısınız ellerinde ürün olması gerekir muhtemelen ama çok da umursadıklarını düşünmüyorum açıkçası. Potansiyel satış rakamı iyiyse bodoslama dalıyorlar gibi Önemli bir kaç nüansı öğrendikten sonra yapıp geçiyorlar.
Haklısınız ben bu açıdan düşünmemiştimDoğru ama birebir olmayan klonu alırım diyen kullanıcıların bir çoğu orijinalini almayacak olan kullanıcılardan oluşuyor ki buda üretici için gelir kaybı teşkil etmiyor. Asıl tehlike birebir kopyadır.
Bir de Imeo defalarca detaylı 3d model paylaştı. Bir tek stp dosyasını çinlilere mail atmadığı kalmıştı onun.Haklısınız ben bu açıdan düşünmemiştim
5-10 dk’ya Engin ziyaret edecek. Neymiş ne değilmiş bilgi paylaşacağım. Takipte kalın.
Hocam senden inceleme bekliyoruz .
Deck fotosu alabilir miyiz?
Abi sen bunu bana hediye edersin değil mi?
Çok çok geçmiş olsun. 4 gözle bekliyorum ben kendi adıma yolunuzu Acil şifalar.Yakında detaylı bilgi vereceğimiz bir konu başlığı açacağız. Maalesef sağlık durumu açısından çok sıkıntılar yaşıyorum. Ama en yakın zamanda burda olacağız.
Sen iyi olmaya bak abi çok geçmiş olsun ????????Yakında detaylı bilgi vereceğimiz bir konu başlığı açacağız. Maalesef sağlık durumu açısından çok sıkıntılar yaşıyorum. Ama en yakın zamanda burda olacağız.
Ne tür bilgileri paylaşmanızda sakınca yok?Ekli dosyayı görüntüle 20249
Dostlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Top artık onlarda. Çok özenli bir çalışma olmuş. ????
Ne tür bilgileri paylaşmanızda sakınca yok?
- Deneyimleme şansınız oldu mu?
- İçim sıkılığı ve buhar ısısı nasıl?
- Spica Pro decki ile uyumluluk konusunu açar mısınız?
- Drip tipler pom malzeme mi?
- Siyah ve silver olan capleri hem DL hem de MTL kullanabiliyor muyuz yoksa biri MTL biri DL için mi?
Ben gidip Mandalorian seyredeyim o zamanMerhaba, bir saat oldu geleli. Henüz deneme şansım olmadı. Diğer konularla ilgili en hızlı şekilde konu açılacak.????????