Amanın siz burda mısınız? Çok sevindim
Slikon şişesi, hafifliği, makul fiyatı, 21700 pil ile kullanılabilmesi, düzeltilen TC modu, sağlam 510 pini, değiştirilebilir yan kapakları, basit/çözüm odaklı/tamir kolaylığı, stabil ateşlemesi ile en optimum squonk mod olduğunu düşündüğüm Pulse X aldım
Baya da memnunum açıkçası. DL BF RDA var sadece elimde onunla deneyebildim. Squonk hortumu biraz kısa kalıyor, şişenin dibinde 1ml kadar kalıyor ama akvaryum hortumu ile çözülmeyecek bir şey değil. Daha o konuya eğilmedim. Kasasının pek ergonomik olduğu söylenemez ama hafifliğiyle göz ardı edilebiliyor. Pek küçük denemez ama büyük de değil. 21700 pilli squonk bir mod için makul ölçülerde. İncelemek isterseniz gönderebilirim size. Vega çıkınca geri isterim yalnız
Edit: TC modda hiç denemedim bu arada. DL RDA ve Tank Track, Ribbon Twist gibi egzotik coiller ile denedim.
Edit: Ebatını göstermek için foto ekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam VT75C ve Paranormal vardı sizde. Paranormal yerine Therion koydum ben. Tutulan tek 18650 pilli bir mod ve klasik ve kabul gören ölçülerde çift pilli bir modda koydum yanına.
Ekli dosyayı görüntüle 20281
Ekli dosyayı görüntüle 20282