• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Kullanıcı Konusu Sirius Mods Vega?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykutumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben gidip Mandalorian seyredeyim o zaman :)

Bilgilendirmeleriniz için teşekkür eder, ön değerlendirmenizi tek cümle/kelime bile olsa ilgiyle beklediğimi belirtir, lakin tek cümle/kelime olmamasını temenni eder, bu noktadan sonra artık yazıyı nasıl sonlandıracağıma dair derin fikirsizliklere dalar, kaçarım.

???? mutlaka paylaşacağım.

Al bi masraf daha majör beklerken, birde sirius mods vega çıktı. Majör çıkana kadar yaptığımız masrafları saymıyorum bile????????
ne diyelim hayırlısı.

Dahası var???? Ve susmak zorundayım????
Olsun olsun, teaser tadında oluyor böyle :)

İçim sıkılığı konusunda tatmin edeceğini düşüyorum zaten onunla ilgili bir çekincem yok. Helix kitteki baca içine gömülü ultem parça temel olarak aroma ve içim yumuşaklığına etki ediyordu, buhar ısısına etkisi vardı muhakkak ama fark oluşturacak kadar değildi bana göre, Vega'daki ultem iç cap buhar serinliğinde etkin şekilde rol alıyor mu?

Son düzenleme:
Amanın siz burda mısınız? Çok sevindim :) Slikon şişesi, hafifliği, makul fiyatı, 21700 pil ile kullanılabilmesi, düzeltilen TC modu, sağlam 510 pini, değiştirilebilir yan kapakları, basit/çözüm odaklı/tamir kolaylığı, stabil ateşlemesi ile en optimum squonk mod olduğunu düşündüğüm Pulse X aldım :) Baya da memnunum açıkçası. DL BF RDA var sadece elimde onunla deneyebildim. Squonk hortumu biraz kısa kalıyor, şişenin dibinde 1ml kadar kalıyor ama akvaryum hortumu ile çözülmeyecek bir şey değil. Daha o konuya eğilmedim. Kasasının pek ergonomik olduğu söylenemez ama hafifliğiyle göz ardı edilebiliyor. Pek küçük denemez ama büyük de değil. 21700 pilli squonk bir mod için makul ölçülerde. İncelemek isterseniz gönderebilirim size. Vega çıkınca geri isterim yalnız :)

Edit: TC modda hiç denemedim bu arada. DL RDA ve Tank Track, Ribbon Twist gibi egzotik coiller ile denedim.

Edit: Ebatını göstermek için foto ekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam VT75C ve Paranormal vardı sizde. Paranormal yerine Therion koydum ben. Tutulan tek 18650 pilli bir mod ve klasik ve kabul gören ölçülerde çift pilli bir modda koydum yanına.
IMG_20191117_115339.jpg
IMG_20191117_115444.jpg

Son düzenleme:
Amanın siz burda mısınız? Çok sevindim :) Slikon şişesi, hafifliği, makul fiyatı, 21700 pil ile kullanılabilmesi, düzeltilen TC modu, sağlam 510 pini, değiştirilebilir yan kapakları, basit/çözüm odaklı/tamir kolaylığı, stabil ateşlemesi ile en optimum squonk mod olduğunu düşündüğüm Pulse X aldım :) Baya da memnunum açıkçası. DL BF RDA var sadece elimde onunla deneyebildim. Squonk hortumu biraz kısa kalıyor, şişenin dibinde 1ml kadar kalıyor ama akvaryum hortumu ile çözülmeyecek bir şey değil. Daha o konuya eğilmedim. Kasasının pek ergonomik olduğu söylenemez ama hafifliğiyle göz ardı edilebiliyor. Pek küçük denemez ama büyük de değil. 21700 pilli squonk bir mod için makul ölçülerde. İncelemek isterseniz gönderebilirim size. Vega çıkınca geri isterim yalnız :)

Edit: TC modda hiç denemedim bu arada. DL RDA ve Tank Track, Ribbon Twist gibi egzotik coiller ile denedim.

Edit: Ebatını göstermek için foto ekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam VT75C ve Paranormal vardı sizde. Paranormal yerine Therion koydum ben. Tutulan tek 18650 pilli bir mod ve klasik ve kabul gören ölçülerde çift pilli bir modda koydum yanına.
Ekli dosyayı görüntüle 20281
Ekli dosyayı görüntüle 20282
Buralardayım :) Birçok tanıdık, güzel insan var burada. Birisi de sizsiniz. Hacı ile birkaç kez kulaklarınızı çınlatmışlığımız vardır.

Pulse X ebat olarak beni biraz korkutuyordu. Fotolardan anladığım, korkularımda yersiz değilmişim. Aklımda Hotcig RSQ var. Aslında 6 ay kadar evvel 3 paraya Hcigar Vt inbox V3 satılıyordu. Almadığıma öyle pişmanım ki.

Buralardayım :) Birçok tanıdık, güzel insan var burada. Birisi de sizsiniz. Hacı ile birkaç kez kulaklarınızı çınlatmışlığımız vardır.

Pulse X ebat olarak beni biraz korkutuyordu. Fotolardan anladığım, korkularımda yersiz değilmişim. Aklımda Hotcig RSQ var. Aslında 6 ay kadar evvel 3 paraya Hcigar Vt inbox V3 satılıyordu. Almadığıma öyle pişmanım ki.

Evet RSQ'ya oranla cüsseli biraz haklısınız ama Vt Inbox ile çok fark yok aralarında. Tabii onda da DNA çip artısı var ama Hcigar modların çip bağlantıları bir hayli kötü oluyor. Bir de squonk sistemde hiç güven vermedi bana, direk es geçmiştim ben. Benim de hayalim aslında Therion 75C BF'ydi ama bulamadım :) bir de yüksek bir hayli fiyatları. Pulse X'i seçmemin aslında en temel sebepleri şişe ve 21700 pil kullanma imkanı. Şişe güzel besleme yapıyor ve silikon. 21700 pil işin içine girince seçenekler zaten bir hayli azalıyor. Ben en son Dot Squonk 100W ile Pulse X'e indirgemiştim. Fiyat farkı ve bulunabilirlik açısından da Pulse X'e yöneldim direk.

Hasan abi de uğruyor buralara ara sıra. Ben sırf sizin ve bir kaç sevdiğim kişinin daha paylaşımları için giriyorum yine ESF'ye okumaya :)

Son düzenleme:
Geri