• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Sirius Kullanıcı Konusu Sirius Mods Vega?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykutumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence önce Türk de değil ecnebilerin incelemesi çok daha iyi olmuş... Nihayetinde yerli ve milli atomayzırımızı tüm dünya görüp kıskanacak ... Ayrıca fiyat da öyle 300 - 400 değil üç bin ya da dört bin lira olmalı.. Madem yerli üreticiye destek vereceğiz böyle böyle daha güzel destek veririz... Öyle ya, daha atomizer piyasaya çıkmadan mod bakıyoruz, para ayırıyoruz, yahu belki de bize uymayacak ... Ne bileyim aromasını ,buharın nemini veya boğaz vurumunu beğenmeyeğiz ama olsun, satıcının ürününü tanıtıp , beğendirip, satmaya çalışmasındansa daha ne olacağını bile bilmediğimiz bir ürün için kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.. Yanlış anlaşılmasın zaten böyle de olmalı... Yetmez ama, hep destek tam destek.

Sirius Mods Sayfasında spica pro ile aynı fiyat. 129 €

Uluslararası satış kanalına ürün gamı eklemeye vakit var lakin yurtiçi kullanıcılar için çıkıp birinci ağızdan açıklama yapmaya vakit yok öyle mi? Kusura bakmayın ama bu yaptığınız gerçekten ayıp. Ya facebook ve benzeri kanalları aktif kullanıp hem ulusal hem de uluslararası kullanıcıları eşit zamanlı bilgilendirin/ürüne ulaşımını sağlayın ya da bir zahmet böyle bir platformdaki tüketicileri/kullanıcıları bilgilendirin, bizleri çantada keklik sanmayın, kurun halihazırdaki cazibesine kapılıp yurtdışı kullanıcılara hitap etme yöneliminizi anlıyorum fakat maalesef antipatik duruyor. @Koba açıklamada bulunmuştu, sağlık sebeplerinden dolayı gecikme olduğunu anlayışla karşıladık lakin Sirius mod tek kişiden oluşmuyor, eldeki mamülün özellikleri zaten belli, görseller hazır, ekipten herhangi birinin foruma girip bir tanıtım konusu açması çok mu zor? Yani marka imajı açısından şu konunun bir takipçi tarafından bu forumda sizin bölümünüze açılması aslına bakarsanız sizin için utanç verici olmalı, bizim için hala komik tarafını koruyor. Sihirli Buhar’ın modörler tarafından çok da ciddiye alınmadığını düşünmeye başlıyoruz (bir kaçı hariç). Yeni bir ürün tanıtımı yapmadan önce, tanıtım sürecinin de en az üretim süreci kadar ehemmiyetli olduğunun farkına varacak kadar tecrübe edindiğinizi düşünmüştüm lakin yanılmışım.

İncelemeyi izledim video özel grupta var ancak gruba katılmak zor değil.
Mark TODD Todd's Review (sorunun cevabı)
The Shed grubuna katılırsanız videolar sekmesine tıklayın ve üst sol 2.video Sirius Vega incelemesi.

İçmeden Performansına bir şey diyemem ancak deck Spica Pro kullananların aşina olacağı bir tasarıma sahip. Artık video afiş olduğundan konuşmakta bir sıkıntı yok zannımca.

Sirius Mods gelir daha iyi bir açıklama illaki yapar. Ama zamanını bilemem. Ürünün Fiyatı 129 Euro Siriusmods.com da
ancak Spica da aynı ücrete sahip . Yurt içinde de zannımca 300 liraya satarlar.

hayırlısı olsunScreenshot_2.png

Son düzenleme:
Videoyu youtube a yükleyip burada paylaşsam mı ki?
Bence yapmayın. Her ne kadar yapılanı saçma bulsam da, yani P. tesi, satışa açılcakmış yurt dışına ve bizlerden önce yabancılar görüp inceledi atomizeri, yine de ürünün sahibi firmadan bir bilgi gelmeden, izin almadan paylaşmamak lazım. Ben de ekran görüntülerini aldım güvendiklerimle paylaştım bile :)

Gelince sormak istiyorum ama Engin beye, neden önce bizlere satılmadı, sunulmadı. Böyle bir zorunluluğu tabii ki yok, onun bilincindeyim ama biz kullanıcılar, marka ve ürünlerini bu kadar yakından takip edip, yerli - yabancı platformlarda övgüyle bahsederken neden es geçildik direk :)

Bence yapmayın. Her ne kadar yapılanı saçma bulsam da, yani P. tesi, satışa açılcakmış yurt dışına ve bizlerden önce yabancılar görüp inceledi atomizeri, yine de ürünün sahibi firmadan bir bilgi gelmeden, izin almadan paylaşmamak lazım. Ben de ekran görüntülerini aldım güvendiklerimle paylaştım bile :)

Gelince sormak istiyorum ama Engin beye, neden önce bizlere satılmadı, sunulmadı. Böyle bir zorunluluğu tabii ki yok, onun bilincindeyim ama biz kullanıcılar, marka ve ürünlerini bu kadar yakından takip edip, yerli - yabancı platformlarda övgüyle bahsederken neden es geçildik direk :)
Peki.
Ben de elin yabancısının yaptığı yerli rda incelememizi, youtube a koymayarak, yerli üreticimize destek olayım bari...

Ürün çeşitliliği, üretim kalitesindeki gelişmeler, fiyat ve performans konusunda iyileştirmeler, vs., vs... Bu, Çin. Başarılılar da. Tek eksikleri topluluk, veya farklı bir tabirle, markaya olan bir aidiyet hissi. Başarılı sayılan high-end firmalarının artı hanesinde bu aidiyet meselesinin önemli bir yeri var.

Belki bir dahaki sefere, bu platformdan üç-beş deneyimli kullanıcıya, ürünün son sürümünün değerlendirilmesi için ürünü göndermek düşünülebilir.

Geri