buharciiii
Community
Arkadaşlar şu zıkkım yada calipter reçetesini bilen varmı lütfen
Hazır konusuna denk gelmişken yeni konu açmak yerine sorayım. Benim nbase konusunda sıkıntılarım var. Mtl için likit yapmak istiyorum ancak 9-12 mg nikotinli nbaselerin fiyatı bana yüksek geliyor. Pg vgyi kendim alayım diyorum ama bu sefer de nikotini nerden alıcam neye göre eklicem bunun cevabını bulamadım.
Tamamdır hocam not aldım. 7sinde sipariş geçicem. Fiyat olarak hazır nbase almaktan avantajlı mı?Merhaba . Nicotin alev kimya , ilke kimya ve keyf te mevcut vg bazlı almıştım ben sanırım en fazla 36 mg lık oluyor satışta daha fazlasının satışına izin vermiyormuşlar mı ne tam hatırlamıyorum keşke 100 mg olsa alsakta uğraşmasak
Neyse ben alev kimyadan da ilke kimyadanda aldım beğendim bir sorunda yaşamadım
Nasıl kullanacağın o konusuna gelince e liquid recipes adında bir site var ordan kaç mg ve kaç oranda olmasını istiyorsan onu yazıyorsun sana net bir şekilde istediğini veriyor
İstersen sana yardımcıda olurun
Tamamdır hocam not aldım. 7sinde sipariş geçicem. Fiyat olarak hazır nbase almaktan avantajlı mı?
Zaten pg vg değil para tutan. Nic pahallı. Markasına göre fiyatı da değişiyor nik.in en ucuzu chem. Nbase içindeki oranına göre fiyatı artar zatenHazır konusuna denk gelmişken yeni konu açmak yerine sorayım. Benim nbase konusunda sıkıntılarım var. Mtl için likit yapmak istiyorum ancak 9-12 mg nikotinli nbaselerin fiyatı bana yüksek geliyor. Pg vgyi kendim alayım diyorum ama bu sefer de nikotini nerden alıcam neye göre eklicem bunun cevabını bulamadım.
Chem nic merck pg ye vg ne yakışır acaba, bi vgyi seçemedim...Zaten pg vg değil para tutan. Nic pahallı. Markasına göre fiyatı da değişiyor nik.in en ucuzu chem. Nbase içindeki oranına göre fiyatı artar zaten
Ben IOI kullanıyorum. Gold serisi. IOI-basf-chem hoşuma gitti. Bu ay 100 ml. 3chem ve 3m alıp deneyeceğim bakalım. Yorumumu yazarım deneyince. Sek nbase içmeye doğru gidiyor gibiyim.Chem nic merck pg ye vg ne yakışır acaba, bi vgyi seçemedim...
Chem nic merck pg ye vg ne yakışır acaba, bi vgyi seçemedim...
Tamamdır hocam not aldım. 7sinde sipariş geçicem. Fiyat olarak hazır nbase almaktan avantajlı mı?
O zaman bende denemeli bidahakineHocam eğer likitlerim tatlı olsun diyorsan sigma öneririm
Hem tatlı hemde uygun fiyat olsun dersen wilmar
Vg de bunların üstüne en iyi dersen merck derim de gerek yok o kadar ?? gereksiz pahalı
Ben tüm likitlerimde şuan
Merck Nic+Merck pg + Sigma vg kullanıyorum şu anlık çok memnunum
Yaklaşık 2.5 sene chem nic kullandım boğazımı yordu öksürük artık kronik hale gelmişti o yüzden merck nic e döndüm oda çok güzel bildiğin tereyağı gibi
O zaman bende denemeli bidahakine
Sigma merck chem
Wilmar merck chem yazıyorum listeye...
Full chemnovatic dimi bu kastımız...Mtlde chemnovatic der geçerim
9 mg Merc gibi oluyor 6 mg chemnovatic
EvetFull chemnovatic dimi bu kastımız...
Mtlde chemnovatic der geçerim
9 mg Merc gibi oluyor 6 mg chemnovatic
5 Merc içiyorsan 3 mg chemnovatic iyi gelebilirHocam o konu bence göreceli beni çok öksürtüyordu merck nic yumuşak içimli geldi bana
5 mg içiyorum mtl de düşün ?
Boğaz vurumu parçalasın gibi düşüncemde yok aslında bir tık hissettirsin yeter bana ?
onlar marlboro light çı biz camelciyiz kardeş.5 Merc içiyorsan 3 mg chemnovatic iyi gelebilir
Boğaz parçalamak değil tabiki amaç
Daha az nikotinle doyuma ulaşmak
Full vg 12 mg Merc beni anca keser
Ama 50-50 6 mg chemnovatic baya doyurucu
7-8 mgde tam süper oluyor
5 Merc içiyorsan 3 mg chemnovatic iyi gelebilir
Boğaz parçalamak değil tabiki amaç
Daha az nikotinle doyuma ulaşmak
Full vg 12 mg Merc beni anca keser
Ama 50-50 6 mg chemnovatic baya doyurucu
7-8 mgde tam süper oluyor
onlar marlboro light çı biz camelciyiz kardeş.
Yav dayıcım ben light içmem o ne yaaa ben içersem süper light içerim ????