• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

Hazır konusuna denk gelmişken yeni konu açmak yerine sorayım. Benim nbase konusunda sıkıntılarım var. Mtl için likit yapmak istiyorum ancak 9-12 mg nikotinli nbaselerin fiyatı bana yüksek geliyor. Pg vgyi kendim alayım diyorum ama bu sefer de nikotini nerden alıcam neye göre eklicem bunun cevabını bulamadım.

Hazır konusuna denk gelmişken yeni konu açmak yerine sorayım. Benim nbase konusunda sıkıntılarım var. Mtl için likit yapmak istiyorum ancak 9-12 mg nikotinli nbaselerin fiyatı bana yüksek geliyor. Pg vgyi kendim alayım diyorum ama bu sefer de nikotini nerden alıcam neye göre eklicem bunun cevabını bulamadım.

Merhaba . Nicotin alev kimya , ilke kimya ve keyf te mevcut vg bazlı almıştım ben sanırım en fazla 36 mg lık oluyor satışta daha fazlasının satışına izin vermiyormuşlar mı ne tam hatırlamıyorum keşke 100 mg olsa alsakta uğraşmasak
Neyse ben alev kimyadan da ilke kimyadanda aldım beğendim bir sorunda yaşamadım
Nasıl kullanacağın o konusuna gelince e liquid recipes adında bir site var ordan kaç mg ve kaç oranda olmasını istiyorsan onu yazıyorsun sana net bir şekilde istediğini veriyor ;)
İstersen sana yardımcıda olurun;)

Merhaba . Nicotin alev kimya , ilke kimya ve keyf te mevcut vg bazlı almıştım ben sanırım en fazla 36 mg lık oluyor satışta daha fazlasının satışına izin vermiyormuşlar mı ne tam hatırlamıyorum keşke 100 mg olsa alsakta uğraşmasak
Neyse ben alev kimyadan da ilke kimyadanda aldım beğendim bir sorunda yaşamadım
Nasıl kullanacağın o konusuna gelince e liquid recipes adında bir site var ordan kaç mg ve kaç oranda olmasını istiyorsan onu yazıyorsun sana net bir şekilde istediğini veriyor ;)
İstersen sana yardımcıda olurun;)
Tamamdır hocam not aldım. 7sinde sipariş geçicem. Fiyat olarak hazır nbase almaktan avantajlı mı?

Tamamdır hocam not aldım. 7sinde sipariş geçicem. Fiyat olarak hazır nbase almaktan avantajlı mı?

3 aşağı 5 yukarı fiyatlar bütün satıcılarda aynı ama vg pg markasını kendin seçebiliyorsun. Saf nik satışı yok hiçbir firmada. Vg veya pg içinde alabiliyorsun sadece o da @HMA kardeşimin yazdığı gibi en fazla 36mg oranında. Bahsi geçen siteleri incelemeni tavsiye ederim. Ben ilkeden tercih ediyorum nbase almayı.

Zaten pg vg değil para tutan. Nic pahallı. Markasına göre fiyatı da değişiyor nik.in en ucuzu chem. Nbase içindeki oranına göre fiyatı artar zaten

Chem nic merck pg ye vg ne yakışır acaba, bi vgyi seçemedim...

Hocam eğer likitlerim tatlı olsun diyorsan sigma öneririm
Hem tatlı hemde uygun fiyat olsun dersen wilmar
Vg de bunların üstüne en iyi dersen merck derim de gerek yok o kadar ?? gereksiz pahalı :)

Ben tüm likitlerimde şuan
Merck Nic+Merck pg + Sigma vg kullanıyorum şu anlık çok memnunum :)
Yaklaşık 2.5 sene chem nic kullandım boğazımı yordu öksürük artık kronik hale gelmişti o yüzden merck nic e döndüm oda çok güzel bildiğin tereyağı gibi :)

Ben fiyat konusunda daha uygun olmasından çok içtiğime hakim olma duygusu :)
Bildiğim vg bildiğim pg bildiğim nic
Birazda kıllık işte benim ki ?
Baksan görsen hazır likit alsam daha az maliyeti vardır ????

Hocam eğer likitlerim tatlı olsun diyorsan sigma öneririm
Hem tatlı hemde uygun fiyat olsun dersen wilmar
Vg de bunların üstüne en iyi dersen merck derim de gerek yok o kadar ?? gereksiz pahalı :)

Ben tüm likitlerimde şuan
Merck Nic+Merck pg + Sigma vg kullanıyorum şu anlık çok memnunum :)
Yaklaşık 2.5 sene chem nic kullandım boğazımı yordu öksürük artık kronik hale gelmişti o yüzden merck nic e döndüm oda çok güzel bildiğin tereyağı gibi :)
O zaman bende denemeli bidahakine
Sigma merck chem
Wilmar merck chem yazıyorum listeye...

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Mtlde chemnovatic der geçerim
9 mg Merc gibi oluyor 6 mg chemnovatic

Hocam o konu bence göreceli beni çok öksürtüyordu merck nic yumuşak içimli geldi bana :)
5 mg içiyorum mtl de düşün ?
Boğaz vurumu parçalasın gibi düşüncemde yok aslında bir tık hissettirsin yeter bana ?

Hocam o konu bence göreceli beni çok öksürtüyordu merck nic yumuşak içimli geldi bana :)
5 mg içiyorum mtl de düşün ?
Boğaz vurumu parçalasın gibi düşüncemde yok aslında bir tık hissettirsin yeter bana ?
5 Merc içiyorsan 3 mg chemnovatic iyi gelebilir :)
Boğaz parçalamak değil tabiki amaç
Daha az nikotinle doyuma ulaşmak
Full vg 12 mg Merc beni anca keser
Ama 50-50 6 mg chemnovatic baya doyurucu
7-8 mgde tam süper oluyor

5 Merc içiyorsan 3 mg chemnovatic iyi gelebilir :)
Boğaz parçalamak değil tabiki amaç
Daha az nikotinle doyuma ulaşmak
Full vg 12 mg Merc beni anca keser
Ama 50-50 6 mg chemnovatic baya doyurucu
7-8 mgde tam süper oluyor

Dendim onuda :) denemem mi :) ama o zamanda psikolojik herhalde bir şey anlamadım :)

onlar marlboro light çı biz camelciyiz kardeş. :D :D :D

Yav dayıcım ben light içmem o ne yaaa ben içersem süper light içerim ????

Geri