• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

Valla ben o dipsiz kuyudan bi çıkamadım????
Meyvelileri beceremedim, dedim bunlardan şekerleme çıkar... gittim dönüştürücü aromaları alayım WF Pixie Stick Candy, Sweet Tart gibi. Onları alırken, tropik içecek serisini tamamlayayım dedim...???????? Sonuç sıfır... yine beceremedim???? ???? N’apıyorum, yine aroma bakıyorum????????

Meyvelileri beceremedim, dedim bunlardan şekerleme çıkar... gittim dönüştürücü aromaları alayım WF Pixie Stick Candy, Sweet Tart gibi. Onları alırken, tropik içecek serisini tamamlayayım dedim...???????? Sonuç sıfır... yine beceremedim???? ???? N’apıyorum, yine aroma bakıyorum????????
Hhahhaa ???? aynı durumdayım. Şu eksik bu eksik şunuda alayım bunuda alayım, şu şununla derken ev aromalarla doldu. Ve yaptığım likitleti beğenmrdim. Az öncede kendime liste yaptım siteye girdim. Ürünleri sepete attım tam ödeme yapıcam. Çıktım siteden Kaçtım. ????????????

Aslinda basit haliyle bir iki kelam biseyler yazmayi düşünüyorum konuya ama vakit bulamıyorum
Oyle kisa sureli yaz cik yaz cik ta olmuyor
Bakalim bir ara olacak insallah..
Oyle cok anladigimdan da degil hani
Amatörlük pacadan akar o derece sorsan ????????????

Elimdeki aromalar. Listeye eklemrdiğim bi bu kadar daha var. Ekle ekle bitmiyor vazgetim ????Screenshot_20191218-010347.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191218-010354.jpg
    Screenshot_20191218-010354.jpg
    25.4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20191218-010400.jpg
    Screenshot_20191218-010400.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 18
Aslinda basit haliyle bir iki kelam biseyler yazmayi düşünüyorum konuya ama vakit bulamıyorum
Oyle kisa sureli yaz cik yaz cik ta olmuyor
Bakalim bir ara olacak insallah..
Oyle cok anladigimdan da degil hani
Amatörlük pacadan akar o derece sorsan ????????????
Bilgi bilgidir. Her öğrendiğimiz kıymetlüdir. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım????

Son düzenleme:
Kahveli likit seviyosanız ve elinizde aromalar mevcutsa bir tarif vereyim mi ? :) fuji melih abinin kahveli likitinden yola çıkarak yapmıştım çok ta severek içmiştim.
%5 FW Coffee with cream
%3 TFA graham craker clear
%2 TFA toasted almond.
Badem çok baskın olmasın derseniz %1 olarak yapın. %0,5 vanilla bean ice cream yada vanilla cream ekleyebilirsiniz.

emin olamadigim bir konu var. %100 PG iceren nikotin yada aromalarin kac damlasi 1ml ediyor?
bazi kaynaklarda 20 damla, bazilarinda 24 damla yaziyor. (5-10ml deneme recetelerinde 1 damla bile dengeleri bozabilir)

Tek denemelik kadar aroma geliyor. 4.2 ml dragon mu 2.4 ml dragon mu? Mavi kablo mu kırmızı kablo mu?Ekli dosyayı görüntüle 23169
Superdi bu???? Saka bir yana, hic fikrim yok. Sunu guvenle not edebilirim ama. Dragonfruit aromasi az olceklerde, yani 0.25-0.5% gibi, 'emulsifier' islevi goruyor. 4.2ml alirsaniz ve tariftekinin altinda bir degerde kullansaniz dahi, artan aroma ileride ise yarar. Dragonfruit aromasinin bu ozelliginin not edildigi bir baglanti da buldum,

emin olamadigim bir konu var. %100 PG iceren nikotin yada aromalarin kac damlasi 1ml ediyor?
bazi kaynaklarda 20 damla, bazilarinda 24 damla yaziyor. (5-10ml deneme recetelerinde 1 damla bile dengeleri bozabilir)

Sorunun cevabini ben de merak ediyorum. Deneyimli kullanicilardan cevap gelirse super olur. Dediginiz gibi 5-10ml'lik denemelerde damla hesabi iyice riskli bir metot. En dusuk 10ml'lik denemeler icin, hassas terazi ve 1ml'lik siringa gibi seylerle sorunun biraz ustesinden gelmistim.

Geri