Rica ettim, aynı fikirdeyim: denk geldikçe paylaşmaya devam. Dipsiz kuyuda kaybolduk resmen ????????Seninde emeğine sağlık. Böyle bilgiler paylaşılınca daha güzel. Çok sağol
Valla ben o dipsiz kuyudan bi çıkamadım????Rica ettim, aynı fikirdeyim: denk geldikçe paylaşmaya devam. Dipsiz kuyuda kaybolduk resmen ????????
Artik cikarsin diye düşünüyorum ????Valla ben o dipsiz kuyudan bi çıkamadım????
İnşallah çıkarım. Abartmıyorum belki elimde 150 tane aroma var. Hala hangi aromaları alsam diye bakıyorum. Sepete ekledim ekledim. Sonra dur dedim kendime ne yapıyorsun????Artik cikarsin diye düşünüyorum ????
Meyvelileri beceremedim, dedim bunlardan şekerleme çıkar... gittim dönüştürücü aromaları alayım WF Pixie Stick Candy, Sweet Tart gibi. Onları alırken, tropik içecek serisini tamamlayayım dedim...???????? Sonuç sıfır... yine beceremedim???? ???? N’apıyorum, yine aroma bakıyorum????????Valla ben o dipsiz kuyudan bi çıkamadım????
Hhahhaa ???? aynı durumdayım. Şu eksik bu eksik şunuda alayım bunuda alayım, şu şununla derken ev aromalarla doldu. Ve yaptığım likitleti beğenmrdim. Az öncede kendime liste yaptım siteye girdim. Ürünleri sepete attım tam ödeme yapıcam. Çıktım siteden Kaçtım. ????????????Meyvelileri beceremedim, dedim bunlardan şekerleme çıkar... gittim dönüştürücü aromaları alayım WF Pixie Stick Candy, Sweet Tart gibi. Onları alırken, tropik içecek serisini tamamlayayım dedim...???????? Sonuç sıfır... yine beceremedim???? ???? N’apıyorum, yine aroma bakıyorum????????
Bilgi bilgidir. Her öğrendiğimiz kıymetlüdir. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım????Aslinda basit haliyle bir iki kelam biseyler yazmayi düşünüyorum konuya ama vakit bulamıyorum
Oyle kisa sureli yaz cik yaz cik ta olmuyor
Bakalim bir ara olacak insallah..
Oyle cok anladigimdan da degil hani
Amatörlük pacadan akar o derece sorsan ????????????
Hahahha sesli güldüm????????
@#ff0000 'nun katkılarıyla. İlk aroma siparişim ve ilk denemem olacak. Hedef Sucker Punch.?!Ekli dosyayı görüntüle 23159
Tek denemelik kadar aroma geliyor. 4.2 ml dragon mu 2.4 ml dragon mu? Mavi kablo mu kırmızı kablo mu?Çerçeve çizer diye ekledim, ihale bana kalmasın kötü çıkarsa ???????? Dragonfruit %14 denmiş tarifte
Ekli dosyayı görüntüle 23165
Sucker Punch diye arattım, şuna da denk geldim,
Yorumlarda da minik notlar var.
Superdi bu???? Saka bir yana, hic fikrim yok. Sunu guvenle not edebilirim ama. Dragonfruit aromasi az olceklerde, yani 0.25-0.5% gibi, 'emulsifier' islevi goruyor. 4.2ml alirsaniz ve tariftekinin altinda bir degerde kullansaniz dahi, artan aroma ileride ise yarar. Dragonfruit aromasinin bu ozelliginin not edildigi bir baglanti da buldum,Tek denemelik kadar aroma geliyor. 4.2 ml dragon mu 2.4 ml dragon mu? Mavi kablo mu kırmızı kablo mu?Ekli dosyayı görüntüle 23169
emin olamadigim bir konu var. %100 PG iceren nikotin yada aromalarin kac damlasi 1ml ediyor?
bazi kaynaklarda 20 damla, bazilarinda 24 damla yaziyor. (5-10ml deneme recetelerinde 1 damla bile dengeleri bozabilir)