• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

Flv cured yanına ne gider karıştırayım????

Türkiye’den bir arkadaş tanıştırmıştı beni bu aromayla. %0.5-%2.5 arası kullanım önerisi var diye hatırlıyorum. Yüksek VG’den hoşlanmayan, seri coil katili, ve hızlı solabilen bir aroma diye biliyorum. Ortalama değerde bir % ile 60/40 VG/PG şeklinde kendini kısa sürede belli edebiliyor. Solo hali bile başarılı bir aroma; bu sebeple ilk olarak solo kullanım önerirdim.

Aromanın solup solmaması üzerine minik diyaloglar mevcut internette. Risk almadan max. 30ml ile solo çalışırdım ben olsam. “Now you see me, now you don’t” gibi gelmişti bana.

Cidden india iyi mi yahu mtl de
Bu yaptigim alışveriş te ilke de vardi tedariklerimin arasinda bileydim ondan da alirdim
Biri bizi durdursun ????????????
İyidir iyi ???? ????
İlke kimya'ya hayranım, bir kere de hediye göndermesin şaşarım. Adamlardan black note'nin Aromalarından almıştım, adamlar yanında, ayrıca 10 ml black note aroma hediye etmişti.
Bize Şansımıza habire sweetner geliyor hediye :) evde 11 12 şişe sweetner var napacaksak????????

Geri