• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

@#ff0000 katkisiyla

Net icerikler icin :

•merak ettiğiniz likitlerin recetelerine
•elinizde aroma var ve hangisi ile ne yapacaginiza
•aromalarin kendi baslarina ne kadar surede demlendigine
•sadece bir aroma icin verilen en dusuk en yuksek oranlardan mix icine ekleme yapmak istediginizde en dusuk miktari mi yoksa en yuksek miktari mi kullanmaniz gerektigine
•en basit sekilde bir recete nasil oluşturulabilir sorusuna
Cevap ariyorsaniz beri gelin ????????????
Ozellikle son baglanti da aromalarin karakteri,uygulama sekli,hacimsel olarak etkisine ve ust limit alt limit gibi bilgilerine detayli sekilde bakabilir ve isinize yarayan şeylere kolaylikla vermis oldugum bu 5 siteden ulasabilirsiniz
-bence en onemlisi de elinizde bulunan sadece bir tek aroma icin birden cok tarif icinde hangisini deneyebileceginize kolaylikla ulasmanizi saglayacak bir rehber gibiler ????
Sizden de elinizde mevcut olan tarifleri alta paylasarak konuya destek vermenizi diliyorum
Umarim konu hakettigi degerde uzunca sure kalir ????
Ayrica baslik icin simdilik aklima bu geldi bulunabilirlik acisindan
Varsa oneriniz bunuda seve seve degerlendirebiliriz ????
Ekli dosyayı görüntüle 22990
edit: eklemeler yapılmıştır
Her zaman böyle bilgili ve özenle emek harcanarak yapılan paylaşımlara bayılıyorum. Ben likit konusunda hazırcıyım. Belki bende uğraşmalıyım. Eline emeğine sağlık üstadım.

Saygılarımla...

Her zaman böyle bilgili ve özenle emek harcanarak yapılan paylaşımlara bayılıyorum. Ben likit konusunda hazırcıyım. Belki bende uğraşmalıyım. Eline emeğine sağlık üstadım.

Saygılarımla...
Benim de pek uğraştığım soylenemez aslinda basit bir kac sey yetip artiyor bile..
Yine de ugrasanlara kolaylik saglamasi adina derli toplu bir başlık acayim istedim ????
Cok teşekkür ediyorum degerli yorumun icin ustad ????

Benim de pek uğraştığım soylenemez aslinda basit bir kac sey yetip artiyor bile..
Yine de ugrasanlara kolaylik saglamasi adina derli toplu bir başlık acayim istedim ????
Cok teşekkür ediyorum degerli yorumun icin ustad ????
Rica ederim ne demek. Bilgi amaçlı her güzel yorum tarif bizim için çok kıymetlidir.

Saygılarımla....

Goffy's juice yapacayim ama FW hazelnut bulamadim memlekette. Biri var ama "aroma orjinal mi diye sordum: biz galondan dolduruyoruz abi" diyince vazgectim. Stafylidis Vladimiros abimde FW harici olmaz deyip duru :(
Yazınızdan bu zamana çok zaman geçmiş, FW hazelnut bulabildinizmi bilmiyorum ama yazmak istesim FW hazelnut satan var ülke'de, güvenilir sitedir. Sürekli alış veriş yaparım.
Ama sanırım o da dolum satıyor.

Uzun zamandır en severek kullandığım çilek süt karışımı :) sanırım bir ara redditte oylanmış en iyi reçete seçilmişti.
  • 6% CAP Sweet Strawberry

• 3% TFA Strawberry Ripe

• 3% TFA Vanilla Swirl

• 2% CAP Vanilla Custard

• 0.5% FW Hazelnut

• 1% FA Vienna Cream

• 0.5% FA Fresh Cream

• 2% FA Meringue

Geri