• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

İyidir iyi ???? ????

Bize Şansımıza habire sweetner geliyor hediye :) evde 11 12 şişe sweetner var napacaksak????????
Yok artik yauww ben en son siparişimde rica ettim recete icin cok az miktar gonderebilirmisiniz diye(zaten damla hesabi kullanioz) tamam gonderelim ne demek yazdi ama siparisi aldim baktim nerdeeee ????
Yerine aldigim aromadan birde hediye yollamislar zaten almışım bundan ????????
Birde 300-400 liralık alışveriş yaptigim halde boyle olunca moralim bi bozulmadi değil ama malum rica iste yapmamakta hakki var adamlarin yazmadim da artik bisi
Lazim olmayana da yagdiriollaa mübarek ????????????

Yok artik yauww ben en son siparişimde rica ettim recete icin cok az miktar gonderebilirmisiniz diye(zaten damla hesabi kullanioz) tamam gonderelim ne demek yazdi ama siparisi aldim baktim nerdeeee ????
Yerine aldigim aromadan birde hediye yollamislar zaten almışım bundan ????????
Birde 300-400 liralık alışveriş yaptigim halde boyle olunca moralim bi bozulmadi değil ama malum rica iste yapmamakta hakki var adamlarin yazmadim da artik bisi
Lazim olmayana da yagdiriollaa mübarek ????????????
Kaç şişe lazım yollayayım hemen ????????

No:309 yorumlarınızı bekliyorum.
Dün akşam demledim. Dayanamadım denemek için açtım.
Daha 1. Gün olmasına rağmen çok beğendim. Ben bu aromayı bundan sonra hep alırım.
Tabak no:309
2.5 mm 26ga 7 tur
Majör sustason drop kit.
Aromayı nasıl tarif edicem bilmiyorum ama bal öyle bir güzel geliyorki üflerken ağızda arılar çiçeklerden o güzel çicek kokularını toplamışta bu aromanın içine bırakmışlar. Ağızda öyle güzel bri koku ve his bırakıyor. Bal acı değil çok tatlı değil, boğazdan kaymak gibi kayıyor valla.. 1.gün olduğu için tütün çok gerilerden geliyor ama bu aromaya bayıldım. Demlenmesiyle birlikte bu aroma harika olacak, kendini belli ettirdi şimdiden.
Dediğim gibi ben bu aromayı bundan sonra hep alırım.

Dün akşam demledim. Dayanamadım denemek için açtım.
Daha 1. Gün olmasına rağmen çok beğendim. Ben bu aromayı bundan sonra hep alırım.
Tabak no:309
2.5 mm 26ga 7 tur
Majör sustason drop kit.
Aromayı nasıl tarif edicem bilmiyorum ama bal öyle bir güzel geliyorki üflerken ağızda arılar çiçeklerden o güzel çicek kokularını toplamışta bu aromanın içine bırakmışlar. Bal acı değil çok tatlı değil, boğazdan kaymak gibi kayıyor valla.. 1.gün olduğu için tütün çok gerilerden geliyor ama bu aromaya bayıldım. Demlenmesiyle birlikte bu aroma harika olacak, kendini belli ettirdi şimdiden.
Dediğim gibi ben bu aromayı bundan sonra hep alırım.
İşte bunlar hep masraf, hep masraf :D daha yeni yıla giremedik, beklentimiz ne? Alsana işte masrafla başladı. :D

İşte bunlar hep masraf, hep masraf :D daha yeni yıla giremedik, beklentimiz ne? Alsana işte masrafla başladı. :D
Valla daha 2020 girmedik. Ne olacak bizim bu halimiz????
Şimdi şuan 309 buharlıyorum. Ağızda öyle güzel bir tad bırakıyorki anlatmak imkansız. Tabi herkesin her zaman dadiği gibi damak tadları farklılık gösterebilir. Ama bu tabak no 309 keyifle buharlanır????

Geçen gün aroma vadisinden 12 aroma aldım. İlke kimya'da yeni yıl indirimi varmış, dayanamadım gittim yine nbase ve aroma aldım.
Aldığım aromalar.
1.CdD Pfirsich
2 CdD mango
3.CdD tabak no 2
4.CdD tabak no 4
5.CdD tabak no 8
6.CdD tabak no 309
7.FLV Cured
8.Sky Blue
Nasıl bir karışım önerirsiniz. Tavsiyeniz nedir arkadaşlar.
Teşekkürler
Abi merhaba. Mangoyu cdd no2,4,8 ile yarı yarıya karıştırıp içen çok var. Bir dene istersen. Sky blue tabac da bildiğin parliamentmiş ben de daha deneyemedim. Kokladıysan anlamışsındır zaten :)

Geçen gün aroma vadisinden 12 aroma aldım. İlke kimya'da yeni yıl indirimi varmış, dayanamadım gittim yine nbase ve aroma aldım.
Aldığım aromalar.
1.CdD Pfirsich
2 CdD mango
3.CdD tabak no 2
4.CdD tabak no 4
5.CdD tabak no 8
6.CdD tabak no 309
7.FLV Cured
8.Sky Blue
Nasıl bir karışım önerirsiniz. Tavsiyeniz nedir arkadaşlar.
Teşekkürler
hepsini 1000 ml nbase içinde karıştır ???????????? sağ kalırsan sonucunu yaz bekliyom :D :D :D

Abi merhaba. Mangoyu cdd no2,4,8 ile yarı yarıya karıştırıp içen çok var. Bir dene istersen. Sky blue tabac da bildiğin parliamentmiş ben de daha deneyemedim. Kokladıysan anlamışsındır zaten :)
Kokladım valla aynı parliament. Mango'yu bende karıştırmayı düşünüyordum öyle yapayım.
Elimde o kadar aroma ve likit oldu ki, bunlarla ne yapıcam. Bilmiyorum. Adres ver göndereyim abicim.

Geri