Gabamarul
Community
New pistachio yaptım geçen günBir ara deniyecegim.
Ek olarak şu reçeteyide tavsiye ederim. 30ml yapmış idim keşke 100ml yapaydım dedıgım bir reçete çok memnun kaldım. 1-2 gün tekrar yapıcam.

New pistachio yaptım geçen günBir ara deniyecegim.
Ek olarak şu reçeteyide tavsiye ederim. 30ml yapmış idim keşke 100ml yapaydım dedıgım bir reçete çok memnun kaldım. 1-2 gün tekrar yapıcam.
Capella Sugar Cookie V2 Aroma da ekleseydiniz pistachioya yakışıyor.New pistachio yaptım geçen günbitince deneyeceğim. Mtlde en keyif aldığım likitlerden birisi, içerik tütün hariç andırıyor
Capella Sugar Cookie V2 Aroma da ekleseydiniz pistachioya yakışıyor.
Tabii ki @murcix hocam begenilen mixlerin bizim tedarikcilerimiz tarafından bize hazir vaziyette sunuluyor oluşu büyük kolaylik ve degerli2 firmanin hazir mixlerinden ben de cesit cesit aldim ve kullaniyorum. Genel olarak hemen hepsi lezzetli ve icilebilir. Fakat birbirlerine cok yakin tatlara sahipler. (pastane ve tutun/pastane turevleri) Oyle ki gecenlerde 6 atoya mixlerden kurulum yaptim ama 1-2 gun sonra hangisi hangisidir bilemedimGenelde yanimda 3 ato olur 2'si tutun 1'i pastene likitli. Tatlarina da asinayim yani. Ama yine de begenilmis, kabul gormus likitlerin klon mixleri olmasi tedarikcilerin ve tuketicilerin avantajina diye dusunuyorum. Cunku vakti zamaninda hatri sayilir hazir likit deneyip 90% begenmemistim.
Dusuncemizde tezat nokta yok zaten.Tabii ki @murcix hocam begenilen mixlerin bizim tedarikcilerimiz tarafından bize hazir vaziyette sunuluyor oluşu büyük kolaylik ve degerli
Yazimin son kısmında gecirdigimiz evreye atıfla aslinda bunu vurgulamaya çalışmıştım
Dusununce onca aromayi biraraya getirmeye/bulup ulkeye getirmeye ugras sonra edinebildigin kısıtlı aromaya uygun recete bul hazirla vs
Buyuk külfeti,lehimize ceviren bizim tedarikcilerimiz nihayetinde
Onun oncesinde yazdiklarim ise sadece Bir umut,acaba...onemsiz yani ????????????
bütün aromalar var, bir tek banana cream'den emin değilim????Soru bana değil, fakat görünce ilk aklıma geleni ekleyeyim dedim,
@MoNoT10 üstadım dostum. şimdi bu FLV Milk Honey ile ne yapılır. bu aromayı bi karışımla bayağa bi övüyorlardı hatırlayamadım????????
Bende ek olarakSoru bana değil, fakat görünce ilk aklıma geleni ekleyeyim dedim,
aromaları al al al, sonra ne yapacağını bilme, Ne kadaar, trajik????????Bende ek olarak
Fresh cream +vanilya+blend tabac ile
Guzel bir balli tütün yapilir diye eklemis olayim ????
Senin durum icin öyle sunu yap bunu yap demek gelmiyor içimden ????aromaları al al al, sonra ne yapacağını bilme, Ne kadaar, trajik????????
aromaları al al al, sonra ne yapacağını bilme, Ne kadaar, trajik????????
bütün aromalar var, bir tek banana cream'den emin değilim????
Blend Tabac? Duymamıştım bunu. Bakınayım buna.Bende ek olarak
Fresh cream +vanilya+blend tabac ile
Guzel bir balli tütün yapilir diye eklemis olayim ????
SC Blended (ya da FE diyelim) aklıma geldi şimdi. Bir ucu SC Black Mild(+) diğer ucu SC Burley Tobacco’nun tam ortasında yer alıyor Blended. SC Burley’den farklı SC Burley Tobacco, yazmışken not edeyim. Verdiğiniz tarife belki bu da gidebilir: düşününce güzel geldi şimdi kulağa????
hesabım var orda, hatta oradan castel long reserve yapmıştım. oralara bi bakınayım. valla sağol.Senin durum icin öyle sunu yap bunu yap demek gelmiyor içimden ????
En iyisi sana tavsiye vermek bence
Abi e-liquid recipe sitesine gir
Bir hesap oluştur sonrasinda
What can i make diye bir tik var ona tikla ve elinde bulunan aromalari tek tek girerek hangi receteleri yapabilecegini (her bir aroma icin ayri ayri giris yapman gerekecek)bulursun ????
banana nut bread var onunla denerim olmadı. @#ff0000 @MoNoT10 çok sağolun ya???? Banana Cream yerine, elde varsa, TFA/TPA Banana Nut Bread de kullanılabilir belki. Farklı bir hava verebilir, destekleyen hem AP hem de bisküvi var zira. Yine, elde VT Banana Custard varsa, <%4 olacak şekilde çalışılabilir (>%5 üzerinde muhallebi derinliği geliyor????????, mtl kurulumu kaldırmayabilir belki). FA Banana benzeri hem görece kuvvetsiz hem de parlak aroma profilini tavsiye etmezdim.
Türkiye'de satan var mı , ben hiç görmedim ,VT ile kastettiğiniz Vape Train ise tabikiYine, elde VT Banana Custard varsa,
çok güzel bilgiler, üşenmeyip paylaştığın için çok teşekkür ederimBanana Nut Bread çok zayıf bir aroma, %10 oranında demledim , eh işte , epey geriden gelen bir muz tadı , keza AP ve bisküvi tadını hiç alamadım.
Flavorah Banana'yı önerebilirim , mixlerde %2 ile buram buram muz tadını alıyorsunuz ; olgun (ilk haftadan sonra bu özelliğini kaybediyor) ,tatlı ve çok hafif muzlu şeker tadı var , tek handikapı 3.haftadan itibaren epey zayıflıyor.En iyi halinin SNV olduğuna karar verdim , başta söylediğim olgun halini daha çok beğendim.
İçeriğinde Milk and Honey olan bir tarif sormuşsunuz , tütünlü likitler seviyorsanız aşağıdaki reçeteyi önerebilirim , ben çok beğendim.
Bir diğeri de FLV Banana'lı bir reçete bu da epey güzel ,SNV de olur , 1 hafta sonra da içilebilir ( İçeriğindeki vanilla pudding ve cookie 1 hafta sonra daha da belirginleşiyor ama olgun muz tadını kaybediyorsunuz .İşte bu yüzden içeriğinde krema ve custard olan likitleri sadece bu ikisi olacak şekilde 15-20 gün demledikten sonra tarifdeki diğer aromaları ilave edip 4-5 gün sonra içiyorum.
.![]()