takipte olduğum bi tarif uzun süredir hazelnut fw nerden buldunuz hocam bende denemek isterimGofys Juice.. e liquid recipes in en favori 2. tarifi olan bu aromayi bilinen 2 tedarikciden alip denedim begenmedim. Sonra Stafylidis Vladimiros efendinin ustune basa basa Flavor west disinda Hazelnut aromasiyla olmaz yazdigini okudum. 2 ay ugrastiktan sonra aromayi buldum. 2 hafta sonra sonucu buradan paylasirim..
Ekli dosyayı görüntüle 5761
Mixletakipte olduğum bi tarif uzun süredir hazelnut fw nerden buldunuz hocam bende denemek isterim
mixle duruyor mu daha. siteleri falan kapandı idi sanırım
Silahlının birebir klonu var yaa Hatta bir tık bile daha iyi -_-@Nasreddin Hoca tamam reçeteyi verme ama yakın olanı ver bari talep çok ?
Yok bayağı deneme yanılma ile buldu. Gayet de aynısı hatta daha tok bir içimi varHocanın reçeteleri patlaşmışlardı zaten en son. Yanlış hatırlamıyorsam
mixle duruyor mu daha. siteleri falan kapandı idi sanırım
Calipterin reçetesine ne gerek var.zaten hazır aroması mevcutArkadaşlar şu zıkkım yada calipter reçetesini bilen varmı lütfen
Teşekkürler ustadŞöyle bir şey var, işe yarar belki diye ekliyorum,
Rica ettim, denk geldikçe ekleyelim: güzel veri tabanı çıkar belki karşımıza. Aromalar için şunu da ekliyorum, işe yarar şeyler çıkabilir,Teşekkürler ustad
Müsaadenle bunu da basa ekliyorum ustadŞöyle bir şey var, işe yarar belki diye ekliyorum,
Ne müsaadesi?! ???? İşe yararsa, sormadan ekleyebilirsiniz.Müsaadenle bunu da basa ekliyorum ustad
Seninde emeğine sağlık. Böyle bilgiler paylaşılınca daha güzel. Çok sağolRica ettim, denk geldikçe ekleyelim: güzel veri tabanı çıkar belki karşımıza. Aromalar için şunu da ekliyorum, işe yarar şeyler çıkabilir,
ve şu,