• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

E-Likit Reçete Sihirli Reçeteler -Ana Konu -2021|2022|2023|2024

Üstat,
Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Reçenizdeki aromalara bakınca;
Black note Prelude \ Quartet arası N.E.T tadı yakalamış olduğunuzu hayal ettim.
. Tad için bilgilendirme rica ediyorum
. Tabacco absulute nasıl kullandınız (direk \ seyrekterek)

evet benzer tatlar ancak Blacknote tütün türleri üzerinden gittiğinden daha single malt diyelim bu daha blend,
herkese göre değil tabi net işi malum, birkaç istisna dışında tatlı yada baharatlı likit pek içemediğimden ve tütün sevdiğimden böyle devam ediyorum epeydir.
net extractleri toplamda %1'er oranı geçmeyecek şekilde önden pg ile seyreltip kullanılması daha uygun hocam .

Sen biliyor musun Orhan abi dnb neymiş :)

Aromaları tanıyorum ancak sıradan aroma olmadıkları ve demleme metodu biraz deneyim gerektirdiği için;
. Demleyen buharcının tecrübesinden daha çok faydalanmak için detay sordum

Orijinal reçete 2 hafta kadar demlendikten sonra
Bu reçeteye ben
% 1 bourbon vanilya
% 0, 5 brown sugar ekleyip 1 hafta daha demlemede bırakabilirim.

Olgun N.E.T tadının üstünde hoş bir tatlılık umuyorum.

Bunlar hep teori elbette :)

Aromaları tanıyorum ancak sıradan aroma olmadıkları ve demleme metodu biraz deneyim gerektirdiği için;
. Demleyen buharcının tecrübesinden daha çok faydalanmak için detay sordum

Orijinal reçete 2 hafta kadar demlendikten sonra
Bu reçeteye ben
% 1 bourbon vanilya
% 0, 5 brown sugar ekleyip 1 hafta daha demlemede bırakabilirim.

Olgun N.E.T tadının üstünde hoş bir tatlılık umuyorum.

Bunlar hep teori elbette :)

Ben ürünü bilmediğimden öğrenmek için size sordum. @VeeJDoo hocam da cevaplamış zaten. İyi buharlar

Benim reçetelerim genelde iş yerinde :) malesef iş yerindeki pc de foruma girmiyor :( ama pazartesi akşamına nasipse bir kaç tane paylaşırım ama hepsi kahve üzerine :) istediğim kahveli likiti bir türlü yapamadım arkadaş yaaa :)

Ben de malesef, kahve recetelerinden hic ama hic mutlu olamadim

• Beğendim
Tepkiler: HMA
F.e dhill %1
F.e Real cig %1
F.e tobacco absolute %0.25
Koku olarak latakia tütünü ve virginia tütünü karışımı gibi koksa da tadının alakası yok . Az biraz küllük, biraz da taze tütün (tobacco absolute etkisi) tadı geliyor .

F.e french pipe %1.5
F.e Real cig %0.5
F.e tobacco absolute %0.1
Mürdüm eriği kokusu , küllük ve taze tütün tadı. Bir tankta bayiyor ama iki senedir rotasyondan çıkmadı

F.e inport %2
F.e tobacco absolute %0.5
Kent Switch gibi . Güzel ama mentollü likit nikotin hissini değiştiriyor . 18mg içiyorum aynı 9 içiyorum aynı :)

F.e 555 %2 tek başına çok güzel . Baharatlı türk tütünü koku olarak . Tat olarak alakası yok :)

CDD no.4 az baharatlı az şekerli tütün , 555 benzeri ama daha tok tadı var.

Flavourart cuban supreme %2
Flavourart desert ship %1
Flavourart almond %1
Tfa acetyl pyrazine %0.5
Şekersiz baharatlı (çok baharatlı ) odunsu tatlı tütün . Biberiye kokusuna benzer bir kokusu var cuban supremein. Dikkatli kullanmak lazım , herkes sevmez ama ben yıllardır yerine başka tütün aroması koyamadım :)
Nihai 50/50 ve 18 mg olarak yapıyorum likitlerimi . Farklı pg oranı ve markası ile tatları değişiyor . Sigma vg basf pg kullanıyorum.

Hayır, şimdi bir reçete paylaşacağım, ben kendimden nefret ettim, siz etmeyin diye paylaşmıyorum... Yahu çok kolay gözüküyordu biraz ondan biraz ondan... döktüklerim doğaya zarar verecek diye korkar oldum artık...

Hahahahahahahahahaha çok güldüm ya şu ulaşılamaz kahve aromasını arayışımız sanırım hiç bitmeyecek :)
E sigaradaki kızıl elmam oldu :)

Geri