Devre temizleyici spreyler varBenimkine aegis solo aldıktan sonra likit döküldü devreyi kızartmayayım diye açmadım ne zamandır. Elim yatkın olsa açıp sileceğim modu ama komple dağıtmayayım diyorum. ????
Haklısın hocam bekletmemem lazımdı ama tanıdığım esigara tamircisi de yok Ankara'da. Kendim de sökersem geri düzgün takamam diye ellemedim hiç. Bu hafta bir elektronikçiye götüreyim baksın. Çöp olduysa da pil kapağıdır düğmesidir ihtiyacı olana veririm artık.Devre temizleyici spreyler var
Genelde elektronikcilerde olur
Kumanda falan icin kullanırlar
Keşke hiç bekletmeden bir elektronikciye götüreydin
10-20 liraya hallederdi
Şuan belki çöp oldu
Sıvı temasından sonra bekletmemek gerek
Elektronikçi yapar hocamHaklısın hocam bekletmemem lazımdı ama tanıdığım esigara tamircisi de yok Ankara'da. Kendim de sökersem geri düzgün takamam diye ellemedim hiç. Bu hafta bir elektronikçiye götüreyim baksın. Çöp olduysa da pil kapağıdır düğmesidir ihtiyacı olana veririm artık.
Önce bir 5 kere basıp kapatın cihazı. Sonrasında ekranın açılıp açılmamasına dikkat etmeden seri seri basın 20 25 kere. Bir olmaz iki olmaz ama üçüncü de illa ki görürsünüz. Bende uzun süre sonra deneyince görememiştim. Böyle yapınca sorunsuz görüyorum versiyonu.Selamlar,
Şu şekilde sinir bozucu bir durum yaşıyorum. Elimde 2 adet Pico bulunuyor. Orijinal olduklarından eminim. Daha önceleri güç tuşuna 20 defa bastığım zaman versiyon numaralarını gösteriyorlardı. Uzun süredir bunu yapmadım ama kullanmaya devam ettim. Hiçbir problemleri de bulunmuyor zaten.
Fakat satmayı düşündüğüm ve ilana da orijinal yazacağım için versiyon numaralarına tekrar bakmak amaçlı 2'sinde de 20 defa güç tuşuna basınca versiyon numarasını vermiyor. Her beş basışta bir ekranı kilitleyip açıyor, normal olarak.
Sorun nedir sizce?
Dediğiniz şekilde yapınca stok yazılımlı olanın versiyon numarası göründü hocam. Diğerinde arctic fox vardı zaten. Arctic fox'un sadece orijinale yüklenebildiğini öğrendiğim iyi oldu, onu da çözüş olduk. Çok teşekkür ederim.Önce bir 5 kere basıp kapatın cihazı. Sonrasında ekranın açılıp açılmamasına dikkat etmeden seri seri basın 20 25 kere. Bir olmaz iki olmaz ama üçüncü de illa ki görürsünüz. Bende uzun süre sonra deneyince görememiştim. Böyle yapınca sorunsuz görüyorum versiyonu.
Ya da direk arcticfox yükleyip o haliyle satabilirsiniz. Sadece orjinal picolara yüklendiği için orjinalliğiyle alakalı bişey olduğu düşünülmeyecektir.
Evet maalesef aynı durum benim picoların ekranında da oldu yavaş yavaş oldüler ,çok uğraştım ama kurtarmak mümkün olmadı.Merhabalar dostlar. İkinci el olarak edindiğim pipeline pico'mu abime vermiştim 1 yıl kadar önce. "Ekran ışığı kısılmaya başlamış, gündüz hiç göremiyorum desem yeridir" dedi geçenlerde, "getir bi' bakayım" dedim ben de. Elektronik tornavida takımımda uygun ucu bulamadığım için içini açıp yağsız kontak spreyi ya da izopropil alkol ile temizleme yapamadım board'una. 10'da 1-2 gibi bir ekran aydınlığı var cihazda şu an, zamanla bu da gidecek diye tahmin ediyorum. Başına benzer bir durum gelen oldu mu pico'sunda acaba? Pipeline da olsa Eleaf de olsa elektronik aksamı aynı diye biliyorum, görüş ve deneyimlerinizi bekliyorum konu ile ilgili..
Ekli dosyayı görüntüle 50899
Not: Kendisi tam olarak elektrikliye geçemedi, ara ara kullanıyordu yani. 1-2 aydır da kullanmıyormuş, geçen dolaptan çıkartıp kullanmaya başladığında böyle olduğunu görmüş..
Evet maalesef aynı durum benim picoların ekranında da oldu yavaş yavaş oldüler ,çok uğraştım ama kurtarmak mümkün olmadı.
Evet bazen ben de üstünde şarj ediyordum.ama bunun etkisinin çok fazla olduğunu zannetmiyorum...pipeline kullanmadım hiç ekranının çok farklı olduğunu sanmıyorum ,ama belki öyledir bilemiyorum ana kart almak lazım ama o da 11 dolar geldisi gittisi 100 tl değmez diye uğraşmadım. kırılan modların anakartlarını takarım diye elimde tutuyorum sadece...O zaman haşatı çıkmış ama ekranı sağlam bir pico bulup onun içini bununla değiştirmekten başka çözüm yok gibi. Pipeline yazısını iStick'den daha çok beğendiğim için edinmiştim de bunu Bunların ekranlar soketli değil diye biliyorum, yenisini takmak mümkün değil ama belki bağlantılarını temizlersem toparlar demiştim oysa ki Pili mod üstünde şarj etmesi sebep olmuş olabilir mi acaba? Sizin ölenlerin pilleri harici mi şarj ediliyordu hocam?..
Evet bazen ben de üstünde şarj ediyordum.ama bunun etkisinin çok fazla olduğunu zannetmiyorum...pipeline kullanmadım hiç ekranının çok farklı olduğunu sanmıyorum ,ama belki öyledir bilemiyorum ana kart almak lazım ama o da 11 dolar geldisi gittisi 100 tl değmez diye uğraşmadım. kırılan modların anakartlarını takarım diye elimde tutuyorum sadece...