• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Pico Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği

Fasttech'teki board linkini diyorsunuz sanırım. Ona yabancı kaynaklardan ben de ulaşmıştım, ama styled diyordu. Authentic de olmayacak ve üstüne bir de gümrük vergisi binecekse hiç gerek yok sizin de dediğiniz gibi hocam. Pipeline ile eleaf aynı donanıma sahiptir diye tahmin ediyorum, ohm okuması falan aynı yamukluktaydı çünkü. Ama her ihtimale karşı bir açacağım içini yine en kısa zamanda yeni bir tornavida seti edinip. Şayet pico s'teki gibi soketli bir sistemi varsa belki temizlenebilir ve yaşatabilirim. İçine ulaşabildiğimde yazarım yine buraya, aynı ya da değil diye. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler hocam :)(y) İyi akşamlar..
Rica ederim .yapabileceğim birşey olursa buralardayım..iyi akşamlar.:)

Bende de var ama işin doğrusu mod olarak hiç ama hiç iyi değil,görüntü çook güzel,ateşleme filan yani,sadece hype ürünü bize özgü,eğer cold steel mod ise bu nedir,sl class mod ise bu nedir? DNA olayına girmiyorum bile.Dediğim gibi tip çok iyi,Atomizerın duruşu harika.Bu arada bilgi olarak 1.01 olanı 1.03 e yükseltebiliyorsunuz,logo,puff sayacı bir kaç tane ateşleme modu,farklı menu display ler ekleniyor.

Bende de var ama işin doğrusu mod olarak hiç ama hiç iyi değil,görüntü çook güzel,ateşleme filan yani,sadece hype ürünü bize özgü,eğer cold steel mod ise bu nedir,sl class mod ise bu nedir? DNA olayına girmiyorum bile.Dediğim gibi tip çok iyi,Atomizerın duruşu harika.Bu arada bilgi olarak 1.01 olanı 1.03 e yükseltebiliyorsunuz,logo,puff sayacı bir kaç tane ateşleme modu,farklı menu display ler ekleniyor.
Hocam yazılımlı corsayı audi ile kıyaslıyorsunuz.Pico fiyat performans ürünüdür, düşer, takla atar, naz yapmaz yoluna devam eder.Duvara vursanız içiniz acımaz öyle düşünmek lazım.

pico pil kapağına ihtiyacım var,yardım edebilecek arkadaşım olursa çok sevinirim,2 metre rayon yollarım karşılığında :)

Çook eskiden beri elimden bırakamadığım bir dostum. Hala çalışıyor ve hala favori modumdur. Mekanik de çok severim ama pillerimi öldürdüğü için biraz kızgınım mekaniklerime.

Ekli dosyalar

• IMG_20210311_091354.jpg
    IMG_20210311_091354.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 19
sönük ekranlı v1.03 pico...
6D65E09D-1CFB-41C5-A4AB-C7A03E2A226C.jpeg

sönük ekranlı arcticfox pico...
9B9C327D-7CC0-4E50-9A17-7299075D920C.jpeg

loş odada gece vakti orijinal yazılımına göre inceden daha iyi, ama yine gün ışığında falan görüneceğini düşünmüyorum. arcticfox ile bilgisayar üzerinden ayar çekerken %25 brightness ile %100 arasında fark göremedim, demekki %25 ya da altında bir kapasite ile çalışıyor garibim..

sönük ekranlı v1.03 pico...
Ekli dosyayı görüntüle 52481

sönük ekranlı arcticfox pico...
Ekli dosyayı görüntüle 52482

loş odada gece vakti orijinal yazılımına göre inceden daha iyi, ama yine gün ışığında falan görüneceğini düşünmüyorum. arcticfox ile bilgisayar üzerinden ayar çekerken %25 brightness ile %100 arasında fark göremedim, demekki %25 ya da altında bir kapasite ile çalışıyor garibim..
Bende de iki tane vardı birisi sizinki gibiydi gittikçe söndü perte çıktı ,diğeride bu günlerde hallenmeye başladı durduk yere wat sıfıra düşüyor bir daha yukarı çıkaramıyorum.,haftada bir düzeliyor:)

Geri