• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Pico Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği

Bende de iki tane vardı birisi sizinki gibiydi gittikçe söndü perte çıktı ,diğeride bu günlerde hallenmeye başladı durduk yere wat sıfıra düşüyor bir daha yukarı çıkaramıyorum.,haftada bir düzeliyor:)

Bendaki tornavidalar uymadığı için açamıyorum, açabilsem bir umut kontak spreyi ile bir dalacağım komple ama işte açamıyorum ???? Siz açabiliyorsanız bir dalın derim, tuş bölgesinde oksitlenme var gibi duruyor sizin watt düşürende. Vodka, saf alkol ya da kontak spreyi ile dalabilirseniz düzelir gibi gibi..

Bendaki tornavidalar uymadığı için açamıyorum, açabilsem bir umut kontak spreyi ile bir dalacağım komple ama işte açamıyorum ???? Siz açabiliyorsanız bir dalın derim, tuş bölgesinde oksitlenme var gibi duruyor sizin watt düşürende. Vodka, saf alkol ya da kontak spreyi ile dalabilirseniz düzelir gibi gibi..
Ben açabiliyorum uygun T4 yada T5 tork tornovidası vardı.lakin kontakt spereyi hiç denemedim bir deneyeyim o zaman:)

ekran ışığı sönükleşmesi sebebiyle en son arctic fox'a geçmiştim, gece daha iyi görünse de gündüz hiç görünmüyordu hala, bir süre sonra da gece de zor görünür olmuştu onda da. torx t5 tornavida ucu satın alıp dalabildim en sonunda... güneş gözlüğünü çıkarınca gözleri göründü hıyarın ????????..

B94B6CBB-A0EC-47BA-8049-14FE41CDB0F3.jpeg

AD7DC3BD-B96C-4FBD-AE2D-BAFAE237858E.jpeg

BCCAA12C-2A00-4355-B7F1-41A8C139C62F.jpeg

Son düzenleme:
Tamam da hocam bu sefer de toz girecek içine onun önüne nasıl geçeceksiniz?

bu kullanılamaz pico'mu kullanabilir hale getirmemi sağladı hocam. ticaret yapmıyorum, kalıp çıkartıp şeffaf parça üretme gibi bir şansım da yok, bilgi paylaştım sadece :) toz girmesin istiyorsanız görmeden kullanacaksınız, ya da kullanılamaz vaziyette çekmecede yatacak ????..

Aha tam benlik konu. Pico 25 modumun plastik kısmından serçe barnağınızın dırnağının yarısı kadar parçası beni terk etmiş. Nire gittiyse artık. Ne etcez var mı beyin fırtınası yapmak isteyen ?

bu kullanılamaz pico'mu kullanabilir hale getirmemi sağladı hocam. ticaret yapmıyorum, kalıp çıkartıp şeffaf parça üretme gibi bir şansım da yok, bilgi paylaştım sadece :) toz girmesin istiyorsanız görmeden kullanacaksınız, ya da kullanılamaz vaziyette çekmecede yatacak ????..
Bir parça para bandı toz sorununu ortadan kaldırır????

Geri