tuncay&kedileri
Community
teşekkürler dostum bakalım neler olacak daha neyle yapacağıma karar veremedim ama kot pantolon gibi bir kumaş olabilir veya benzeri.İşe yaramazsa bunlarada bir bakın hocam.
teşekkürler dostum bakalım neler olacak daha neyle yapacağıma karar veremedim ama kot pantolon gibi bir kumaş olabilir veya benzeri.İşe yaramazsa bunlarada bir bakın hocam.
Hangi maddeden yapıyorsunuz hocam
kılıfı sorduysan şuan karar vermiş değilim ama ilk aklımda giydiğimiz kot pantolon gibi birşey aklımda ama sadece aklımda şuan şablon dersen yağlı kağıt arkayı görebileceğim.Hangi maddeden yapıyorsunuz hocam
kottan yap benımde bır tane dışı eskimiş pico var işi kapta banada yaparsınkılıfı sorduysan şuan karar vermiş değilim ama ilk aklımda giydiğimiz kot pantolon gibi birşey aklımda ama sadece aklımda şuan şablon dersen yağlı kağıt arkayı görebileceğim.
deri yapmam biliorsun kedici adamız suni deri olur ama gerçek deri bizim eve giremezkottan yap benımde bır tane dışı eskimiş pico var işi kapta banada yaparsın
Kot aklıma yattı abi kot pantolonlardan yaparızderi yapmam biliorsun kedici adamız suni deri olur ama gerçek deri bizim eve giremez
güzel işçilik yapmışsın
hocam ATO’yu da kapla
harbi kapla abiAto
hocam ATO’yu da kapla
yok abı şaka yaptım ugrasmaya degmezneşter lazım bu kaplama için falçata ağır kalıyor hem neşter ile daha ince işcilik olur eczaneye bi sorim. satıyomu kaça veriyo