• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Pico Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği

Merhaba arkadaşlar swag mod kullanıyorum bypass moduna geçti bir türlü çıkaramadım locked deyip duruyor yardımcı olabilir misiniz ?

Namıssıs pico... Fazlalık diye sattık sonra döndük yedekte bulunsun diye bi daha aldık :D şu resin picolardan satan yokmu yav major ile baya yakışıklı olurmuş kerata, vitrine biblo niyetine koyardık.

Pico
f92b916616061d711f6b7e5653763441.jpg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

Ekli dosyayı görüntüle 23925

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
O kapakla 18500 pil kullanıyorlar sanırım, ancak o şekilde sıfır kapanıyor diye görmüştüm biyerde. Bi de vt75nano kapağı uyuyor diyorlar.24F7DF30-B811-4CD8-973D-FDDD785AD231.jpeg

3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

Ekli dosyayı görüntüle 23925

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.

Nacruno hakkaten dostum pil kapağı zekice ve yakışıklı olmuş :) Gidip benim emektara böyle bir şey bulasım geldi :)

Klon veya orijinal olmasi nasil anlasiliyor?
Ateşleme tuşuna ard arda 20 kere basınca versiyon numarası
Nacruno hakkaten dostum pil kapağı zekice ve yakışıklı olmuş :) Gidip benim emektara böyle bir şey bulasım geldi :)
Üstad valla fotoyu paylaşana dm den yazdım ama hiç cevap vermedi. Pico farklı bir pico olmul valla :) vt75 nano kapağı uyuyor galiba bilemedim ki :/

Geri