Bir ara alsam mı almasam mı diye çok gidip gelmiştim. Sonra RDA ile dışarıya çıkılmaz, bezdirir diyerek vazgeçtim. Şimdi Troy'la fıldır fıldır geziyoruz o ayrı
Merhaba arkadaşlar swag mod kullanıyorum bypass moduna geçti bir türlü çıkaramadım locked deyip duruyor yardımcı olabilir misiniz ?
O kapakla 18500 pil kullanıyorlar sanırım, ancak o şekilde sıfır kapanıyor diye görmüştüm biyerde. Bi de vt75nano kapağı uyuyor diyorlar.3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın
Ekli dosyayı görüntüle 23925
Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın
Ekli dosyayı görüntüle 23925
Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
18650 koyunca pil dışarda kalıyor bunda ne kullanmışlar ki
Ateşleme tuşuna ard arda 20 kere basınca versiyon numarası çıkarsa orjinal üstadım.Klon veya orijinal olmasi nasil anlasiliyor?
Ateşleme tuşuna ard arda 20 kere basınca versiyon numarasıKlon veya orijinal olmasi nasil anlasiliyor?
Üstad valla fotoyu paylaşana dm den yazdım ama hiç cevap vermedi. Pico farklı bir pico olmul valla vt75 nano kapağı uyuyor galiba bilemedim ki :/Nacruno hakkaten dostum pil kapağı zekice ve yakışıklı olmuş Gidip benim emektara böyle bir şey bulasım geldi
pico bile yasaklarda kilo almış ???? ???? ????