• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Pico Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği

b697efa2964cbf8ffa987bbf61e29b4b.jpg

Clone bir pico var bende kutusunda duruyor sadece 6 gün kullandım birdaha hiç kullanmadım satmayı düşünüyorum da kullanılması durumunda bir sorun olurmu ne olabilir sizce satamalımıyım çöpe mi atmalıyım

1 senedir çekmecede yatıyor

Clone bir pico var bende kutusunda duruyor sadece 6 gün kullandım birdaha hiç kullanmadım satmayı düşünüyorum da kullanılması durumunda bir sorun olurmu ne olabilir sizce satamalımıyım çöpe mi atmalıyım

Orijinali gibi güven vermez tabii ki ve risk faktörü haliyle daha fazladır. Klon olduğunu belirterek listeyebilirsiniz. Elinde orijinal ve sağlam çipli ama kasası yıpranmış biri ya da mevcut haliyle kullanmayı tercih edecek bir alıcı çıkacaktır muhtemelen.

Hocam ben yaklaşık olarak 5-6 ay gibi bir süre kullandım. Yavaş ateşleme harici bir sorun yaşamadım (Tabii bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez) Daha sonra sigarayı bırakmak isteyen bir arkadaşıma hediye olarak verdim. Kullanmaya alışırsa yeni cihaz almadan önce buhar hakkında fikir sahibi olması açısından. Mutlaka çevrenizde bu şekilde bir arkadaşınız veya tanıdığınız çıkacaktır. Ama öncelikle test ediniz, kimseyi risk altında bırakmayın.

Screenshot_20200201-225657_Samsung Internet.jpg

Pipeline pico nun bizim istick pico'dan farkı ne acaba? Bilen varmı?
Pipeline pico sadece almanya, hollanda gibi ülkelerde bulunan internet sitelerinde satışta hemde sadece mod 34.90 euro.. acaba alman yapımı pico gibi birşey mi?

Merhabalar. Arkadaşlar Pipeline Pico sadece firmaya özel yapılan sadece yazısı olan bir üründür. Normal picodan bir farkı yoktur. Chip aynı tasarım aynıdır. Fiyat anlamında Pipeline Pico 35Eurodur. Bilginize..
Galiba pil kapağı üzerinde p harfi işli ve 23mm atolar olabiliyor veya o pil kapağı ayrı alınıyor olabilir.

20200204_181232.jpg
20200204_181259.jpg
20200204_181331.jpg
20200204_182244.jpg

Elime geçti bir adet pipeline pico,
Küçük farklar dışında aynı cihazlar, en büyük fark pipeline pico nun ekran ışığı biraz daha az parlak ( ikisinde de Arctic Fox son sürüm yüklü ve ekran parlaklığı sonda ), ikisininde ateşleme tepkileri benzer daha TC denemedim ama büyük ihtimal aynı performansta olacaktır. Yalnız pipeline pico yazısı Karizmatik duruyor...????????

Ne gariptir bu gün bir arkadaşım ile plazaya gittim, (Adana çarşı da bulunan çakmak plazayı kast ediyorum) ikinci katta bir adam bir tezgah açmış bıçak çakmak kolye zincir vs üst üste kutuları dizmiş i just s, İstick Pico satıyor, bir kutuyu aldım elime baktım Clon içindeki pile bakıyorum ne olduğu belirsiz kalitesiz bir pil adama soruyorum bu Orijinal mi diye yemin billah ediyor orijinal diye pili de orijinalmiş iki gözümün çiçeği ????????????

Ne kadar abi diye sordum 200 TL dedi az da değil. En son ne olur dedim sana pili ile birlikte 180 TL ye bırakırım dedi, Zorla aldıracak sanki.

Çok rezil sefil işler var, çok üzüldüm açıkçası insanlara güvensiz cihazı nasıl satabiliyorlar hala anlayamıyorum? Ben orijinal cihazı arkadaşıma güvenip veremiyorum, adamlardaki rahatlığa bak!

Geri