S
shivers
Misafir
Bende hiç sevmiyorum. Özellikle siyah fiber kaplama olanları. "Adresi veriyorum ömden."Picomu. Hiç sevmem hiççç ????????
Ekli dosyayı görüntüle 24182
Clone bir pico var bende kutusunda duruyor sadece 6 gün kullandım birdaha hiç kullanmadım satmayı düşünüyorum da kullanılması durumunda bir sorun olurmu ne olabilir sizce satamalımıyım çöpe mi atmalıyım
1 senedir çekmecede yatıyor
Hocam ben yaklaşık olarak 5-6 ay gibi bir süre kullandım. Yavaş ateşleme harici bir sorun yaşamadım (Tabii bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez) Daha sonra sigarayı bırakmak isteyen bir arkadaşıma hediye olarak verdim. Kullanmaya alışırsa yeni cihaz almadan önce buhar hakkında fikir sahibi olması açısından. Mutlaka çevrenizde bu şekilde bir arkadaşınız veya tanıdığınız çıkacaktır. Ama öncelikle test ediniz, kimseyi risk altında bırakmayın.Clone bir pico var bende kutusunda duruyor sadece 6 gün kullandım birdaha hiç kullanmadım satmayı düşünüyorum da kullanılması durumunda bir sorun olurmu ne olabilir sizce satamalımıyım çöpe mi atmalıyım
1 senedir çekmecede yatıyor
Ben de sevemedim abi bir türlü ????????Picomu. Hiç sevmem hiççç ????????
Ekli dosyayı görüntüle 24182
Bir farkı yok diye biliyorum, @Pleasewait detaylı bilgi verebilirEkli dosyayı görüntüle 28267
Pipeline pico nun bizim istick pico'dan farkı ne acaba? Bilen varmı?
Pipeline pico sadece almanya, hollanda gibi ülkelerde bulunan internet sitelerinde satışta hemde sadece mod 34.90 euro.. acaba alman yapımı pico gibi birşey mi?
Bunun cevabını @Pleasewait verirEkli dosyayı görüntüle 28267
Pipeline pico nun bizim istick pico'dan farkı ne acaba? Bilen varmı?
Pipeline pico sadece almanya, hollanda gibi ülkelerde bulunan internet sitelerinde satışta hemde sadece mod 34.90 euro.. acaba alman yapımı pico gibi birşey mi?
Merhabalar. Arkadaşlar Pipeline Pico sadece firmaya özel yapılan sadece yazısı olan bir üründür. Normal picodan bir farkı yoktur. Chip aynı tasarım aynıdır. Fiyat anlamında Pipeline Pico 35Eurodur. Bilginize..@Pleasewait bekleniyorsunuz konuya
Galiba pil kapağı üzerinde p harfi işli ve 23mm atolar olabiliyor veya o pil kapağı ayrı alınıyor olabilir.Merhabalar. Arkadaşlar Pipeline Pico sadece firmaya özel yapılan sadece yazısı olan bir üründür. Normal picodan bir farkı yoktur. Chip aynı tasarım aynıdır. Fiyat anlamında Pipeline Pico 35Eurodur. Bilginize..