Saldıray Abi
Community
Güzel bir brushed olsa siyah deri kılıfıyla bende katılırdım ama yok
Ekli dosyayı görüntüle 23944
Brushed Silver 2 senedir bende. Bu sene ona küçük bir sürpriz yapıp yeni giysiler aldım, elimde büyüdü bu amcası...
vt75 kapağı uyar mı buraya acaba3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın
Ekli dosyayı görüntüle 23925
Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
Fotoğrafı paylaşan kişiyi buldum, dm den sordum nedir ne değildir diye. Bakalım ne diyecek. Hiç vt75 kullanmadığımdan yada canlı görmediğimden hiçbir fikrim yok hocam.vt75 kapağı uyar mı buraya acaba
@onepuffman , @url teşekkürler ikinize de.
Şimdilik @onepuffman hocamın önerdiği yöntemi uyguladım. Vidaların yüzeyine bir kat teflon sararak sıkıştırdım. Yuvaları iyi kavradılar, sağlam oldu gibi. İleride yeniden gevşeme söz konusu olursa, bu kez @url hocamın önerisini uygularım.
Selam.
vt75 kapağı uyar mı buraya acaba
artix foxu yüklediğiniz gibi orjinal yazılımını yükleyeceksiniz tek fark bu indirdiğinizi seçeceksinizpicoyu arctic foxtan kendi yazılımına nasıl çevirebilirim bilgisi olan var mı?