CnrSngl
Community
Yakisirdi ????Nick değişikliği iyi oldu! “Anniepan” diye değiştirmek de geçti aklımdan.????
Aromanlandırılmış tütün meselesidir belki, videoyu seyredeyim ben de —merak ettim şimdi. ????mango, ananas vs sayinca ben dedim toparlamak icin tropik meyve diye![]()
Fena durmuyor bu! Ülkede yasak olmasa, kendi tercihlerimize yönelik, buna benzer, güzel seçenekler gelirdi bence. ????Aslinda benim istedigim hava siztemi kacaksiz 1mm gibi hava girisi olsun ama bobin alti 1.5mm yada daha genis mumkunse cok delikli olsun. hem aroma hem de bogaz vurumuna katkisi oldugunu dusunuyorum ve tabi biraz genis ve duz tavanli yanma odasi ile birliktebir de uzun baca tabi
![]()
ingilizce gelmis ben digerini izleyene kadarneyse daha iyi olmus.
tutun atosu olmaktan cikmis sanki, adama tropik meyve ve pastane atosu diye tanimladi. tutun performansi cok iyi degil dedi. Bu @Kanthal icin iyi sankifire cured tirtmis cunku
( bu arada gecenlerde bir corba yapmistim, fire cured virginia+sentetik virginia + soho karisimi. mis olmus
)
balance modu $30 altina denk getirene kadar almayacagim buraya da yazmis olayim
bu arada ilgilenen varsa 2F ulton nibiruyu $9.79 a indirmis. hallenmedim degil ama cabuk gecti![]()
Tropik meyve!!! ???? Detaylı yorumlar gelsin harekete geçeyim!???? @Ecuaraci alırsa yorumunu rica edelim, güzel bir ön not düşmüştü geçen günlerde.
Nick değişikliği iyi oldu! “Anniepan” diye değiştirmek de geçti aklımdan.????
Shenray de durur mu? Yapıştırmış cevabı ????Tuhaf bir fiyatla çıkmış,????
Aynı fikirdeyim. 2F’in flash sale kısmında yeri hazır. ????2 aya kalmaz o fiyat Shenray klonunun fiyatına hatta altına iner. Satamaz başka türlü ????![]()
Seviyorum orayı ????, lakin bu tank çok çirkin ???? hava tüpleri falan ????Aynı fikirdeyim. 2F’in flash sale kısmında yeri hazır. ????
Tam ???? adresi orası.???? Düşer kesin oraya.Seviyorum orayı ????, lakin bu tank çok çirkin ???? hava tüpleri falan ????
Neyse, ato kötü yola düşene kadar ilişmem ????
ilavetenShenray de durur mu? Yapıştırmış cevabı ????
FT bu sefer %15 yapacak hissediyorum ????![]()
Bu adam Arise rovansini bu sekilde mi almaya calisiyor acabaNe övdün be Klaus. Tamam alacağız işte ???? Hadi çinçonlar yapın şunun klonunu artık ????