murcix
Council
Az once baktim sisteme. Ben hoslanmadim acikcasi. Ufaktan baska atolara yelken acayimOring kullanılmamış. ????![]()

var mi ????
Az once baktim sisteme. Ben hoslanmadim acikcasi. Ufaktan baska atolara yelken acayimOring kullanılmamış. ????![]()
11.11e yetismez buhemen kana karisacak ???? lazim
![]()
GAS Mods Pallas MTL
SXK Experiment 3 V3
Augvape Intake MTL
bunlar simdilik sepette, 1 yada 2sini alirim gibi. Ne dersiniz?
11.11e yetismez buhemen kana karisacak ???? lazim
GAS Mods Pallas MTL
SXK Experiment 3 V3
Augvape Intake MTL
bunlar simdilik sepette, 1 yada 2sini alirim gibi. Ne dersiniz?
#tpd ???? Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.????PC tank olmayan ato kalmayacak yakinda![]()
Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.????neyse vakit var biraz daha bakinayim.
???? @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. ???? Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?Ben böyle biroperasyonu görmedim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim neyime yetişeceksin beya????????#tpd ???? Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.????
Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.????
???? @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. ???? Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?
Robert abi size olan bakışımı tam anlatmış????
#tpd [emoji17] Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.[emoji14]
Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.[emoji2369]
[emoji23] @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. [emoji14] Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?
Güzel haber, sevindim! ????Üstad kısa baca ile tütün yorumuna bayuldımm
Üstad black note serisini deniyorum gerçekten fevkalade dvarwda bile o yorumu alamıyorum tütün konusunda o derece begendim ki ben dvarw severimGüzel haber, sevindim! ????
NET performansı başarılıysa sağlam artı puan katar, ve tutma şansı artar bence de. Eksiklerin olması üzücü olmuş. Yabancı forumlarda, şimdilik az da olsa yorum sayısı, fiyat konuşulmuş. Biraz yüksek bir fiyat —€150(?).Üstad black note serisini deniyorum gerçekten fevkalade dvarwda bile o yorumu alamıyorum tütün konusunda o derece begendim ki ben dvarw severim
Ürünün bir kaç eksigi olmasa çok tutacak bir atomizer yapmışlar ama gel gelelim eksikler var
Güzel gözüküyor: Tam ???? işi olmuş bu!????Aslında bir ???? başlığı açmamız lazım şunuda görünce nerede paylaşayım der iken buraya atayım bari didim
Ekli dosyayı görüntüle 48069
Kusursuz bir klonu çıkarmış ????NET performansı başarılıysa sağlam artı puan katar, ve tutma şansı artar bence de. Eksiklerin olması üzücü olmuş.
150 euro????NET performansı başarılıysa sağlam artı puan katar, ve tutma şansı artar bence de. Eksiklerin olması üzücü olmuş. Yabancı forumlarda, şimdilik az da olsa yorum sayısı, fiyat konuşulmuş. Biraz yüksek bir fiyat —€150(?).
Güzel gözüküyor: Tam ???? işi olmuş bu!????