• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11.11e yetismez bu :) hemen kana karisacak ???? lazim :)

GAS Mods Pallas MTL
SXK Experiment 3 V3
Augvape Intake MTL

bunlar simdilik sepette, 1 yada 2sini alirim gibi. Ne dersiniz?

PC tank olmayan ato kalmayacak yakinda :) o acidan sorunum yok ama su "dont forget cap" sistemi basimi agritiyor. hep unutuyorum o parcayi.
neyse vakit var biraz daha bakinayim. umarim bir sey bulamayip Fire bird almam :)

PC tank olmayan ato kalmayacak yakinda :)
#tpd ???? Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.????

neyse vakit var biraz daha bakinayim.
Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.????‍♂️
Ben böyle bir
emoji216.png
operasyonu görmedim
emoji1787.png
emoji1787.png
emoji2958.png
emoji2960.png
???? @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. ???? Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?

#tpd ???? Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.????

Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.????‍♂️

???? @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. ???? Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?
Benim neyime yetişeceksin beya????????
Benim size yetişmem için 40 fırın ekmek yemem lazım????
Ben pioneer aldıktan sonra duruldum????
Penodat v2 almadım.
Pioneer bana yeter be????

#tpd [emoji17] Buhar endüstrisinin fırıldaklık katsayısı yüksek yine de: bir şekilde aşarlar.[emoji14]

Memo rta? Bu benim hala listemde. Ses sorunu diyen var, fakat nasıl bir ses, ne kadar şiddetli bir bilgi yok ortada.[emoji2369]

[emoji23] @qersnc ‘e yetişmeye çalışıyoruz. [emoji14] Bu arada, Penodat V2 nasıl gidiyor?

Üstad kısa baca ile tütün yorumuna bayuldımm

Üstad black note serisini deniyorum gerçekten fevkalade dvarwda bile o yorumu alamıyorum tütün konusunda o derece begendim ki ben dvarw severim
Ürünün bir kaç eksigi olmasa çok tutacak bir atomizer yapmışlar ama gel gelelim eksikler var
NET performansı başarılıysa sağlam artı puan katar, ve tutma şansı artar bence de. Eksiklerin olması üzücü olmuş. Yabancı forumlarda, şimdilik az da olsa yorum sayısı, fiyat konuşulmuş. Biraz yüksek bir fiyat —€150(?).

Aslında bir ???? başlığı açmamız lazım şunuda görünce nerede paylaşayım der iken buraya atayım bari didim :)

Ekli dosyayı görüntüle 48069
Güzel gözüküyor: Tam ???? işi olmuş bu!????

NET performansı başarılıysa sağlam artı puan katar, ve tutma şansı artar bence de. Eksiklerin olması üzücü olmuş. Yabancı forumlarda, şimdilik az da olsa yorum sayısı, fiyat konuşulmuş. Biraz yüksek bir fiyat —€150(?).

Güzel gözüküyor: Tam ???? işi olmuş bu!????
150 euro????
Türkiye'den bakınca Nduro'da aşağı yukarı 150 euro
Yanlış anlaşılma olmasında o para'ya
Nduro alırım

Geri