• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Youtuber'lar başladı yayınlamaya. Klaus da incelemesini 30'unda yayınlayacakmış.
Benim bayağı hoşuma gitti. Orijinalini almam mümkün değil tabi ama çok sağlam bir atomizere benziyor.
1 Kasım'da satışı başlayacakmış yani Aralık olmadan klonu kesin çıkar, o zaman alırım bir tane :ROFLMAO:

Maykii DL olarak gösterdi ama az çok nasıl sağlam bir atomizer olduğu belli.
???? ???? Sacha’nın videosunu seyrettim. NET üzerinden yorumlamış. Bir de yazılı bir yorum okudum. Yanlış anlamış olma ihtimalim olsa da, atış serbest !???? : 2X0.8 ile keskin tatlara biraz çıkabilen denge profili diye düşündüm. ????‍♂️Bunun aroma profilini çizmek zor yine de: AFC, mtl pin, baca daraltıcı, kısa/uzun baca...???? Farklı profilleri yakalayabilmek için, kağıt üzerinde gayet iyi bence.

Bu arada, SQ yeni pin’ler sunar mı acaba diye merak ettim. Bir de, belki ileride bahseden çıkar, afc’den sonra hava sağlam bir boşluğu katediyor gibi duruyor. Bu afc aynı zamanda likit kontrol (?)... İlginç geldi biraz biraz düşününce.????‍♂️

Kaşıntı loading ????
@CnrSngl

Hadi koçlar başlayın işe. Size söylüyorum SXK ve ULTON????????
Elden çıkaracaklarım var, Dvarw'lar ve Fev Vs harici hepsi gidecek. Malum kaşıntı tuttu ????
???? ???? Sacha’nın videosunu seyrettim. NET üzerinden yorumlamış. Bir de yazılı bir yorum okudum. Yanlış anlamış olma ihtimalim olsa da, atış serbest !???? : 2X0.8 ile keskin tatlara biraz çıkabilen denge profili diye düşündüm. ????‍♂️Bunun aroma profilini çizmek zor yine de: AFC, mtl pin, baca daraltıcı, kısa/uzun baca...???? Farklı profilleri yakalayabilmek için, kağıt üzerinde gayet iyi bence.

Bu arada, SQ yeni pin’ler sunar mı acaba diye merak ettim. Bir de, belki ileride bahseden çıkar, afc’den sonra hava sağlam bir boşluğu katediyor gibi duruyor. Bu afc aynı zamanda likit kontrol (?)... İlginç geldi biraz biraz düşününce.????‍♂️
Hem mtl hem de dl olması, ikili ve üçlü 0.8mm afc pinleri favorim olması (ki bunda dörtlü ve beşli de var), deck'e çabuk erişim, sarım ve pamuklamanın çok kolay olması, likit doldurmanın çok kolay olması... nereden bakarsam bakayım hoşuma gitti yani. Benim beğendiğim bir çok özellik var. Tek merak ettiğim buhar sıcaklığı mevzusu ????
Klonu kesin çıkar diye düşünüyorum. Şuan bu ato'ya yükseldim ama Todd ve Klaus incelemelerine de bakmam lazım. Bu atonun bana gelmesi 2021i bulur, benim bunu bir an önce kafamdan atmam lazım yoksa yeni takıntım haline getiririm aylarca kafama takılır hiç hoş olmaz ????

Şu yorumu yazarken düşündüm de, dolar olmuş 8.20, en az 25$a falan çıkar bu, ee bunun pinlerini de kesin ayrı satar pis çinçonlar, onlarda 8$ olsa, ee bu şimdi kesin pc tank olarak çıkar, bir de buna pei tank almak lazım. Hele bir de 2ml çıkarıp 4ml olanı uzatma kiti olarak satarlarsa... Abbaauuuww yandık ????‍♂️

Son düzenleme:
Sasha'nın ingilizce videosu da geldi. Kısa özet geçmek gerekirse, dl olarak beğenmiş, mtl olarak başta beğenmemiş ama sonra oldukça beğenmiş. Hangi likitleri nasıl yorumladığı hakkında oldukça iyi yorumları var. Ne tatlı ne de kuru tam ortasında dengeli bir yorumu var bu atomizerin dedi. Tütün tarzlarını, meyve tarzını, tütün + meyve tarzının yorumlarını çok beğenmiş. Sanırım benim en çok sevdiğim tarz olan tütün + pastane tarzını bu atomizerde çok fazla beğenmemiş. Pastane tarafının tatlılığını biraz kesiyor dedi. Accidenti ????
Neyse Tood ve Klaus da inceleyecek, onlar da likitleri benim sevdiğim tarzda seviyor, bakalım ne diyecekler.

Sasha'nın ingilizce videosu da geldi. Kısa özet geçmek gerekirse, dl olarak beğenmiş, mtl olarak başta beğenmemiş ama sonra oldukça beğenmiş. Hangi likitleri nasıl yorumladığı hakkında oldukça iyi yorumları var. Ne tatlı ne de kuru tam ortasında dengeli bir yorumu var bu atomizerin dedi. Tütün tarzlarını, meyve tarzını, tütün + meyve tarzının yorumlarını çok beğenmiş. Sanırım benim en çok sevdiğim tarz olan tütün + pastane tarzını bu atomizerde çok fazla beğenmemiş. Pastane tarafının tatlılığını biraz kesiyor dedi. Accidenti ????
Neyse Tood ve Klaus da inceleyecek, onlar da likitleri benim sevdiğim tarzda seviyor, bakalım ne diyecekler.
Tood'un burnu tikali onu kale alma :) Klaus a bakariz birlikte ama bu Sasha da iyi yorumcu. Yalniz bu kez kanguruyu yutacakti :ROFLMAO:

Ilaveten

NET’lerde, ve özellikle NET Blend serilerinde, denge kavramı sentetiklere göre biraz farklı oluyor. Sacha’nın fire-cured üzerinden referans vermemesi ve kullandığı blend, sentetiğe yakın bir denge bölgesi gibi geldi bana. ????‍♂️ Bunu görsel olarak (şema ?) göstermek isterdim, ama komik kaçar şimdi????

NET’lerde, ve özellikle NET Blend serilerinde, denge kavramı sentetiklere göre biraz farklı oluyor. Sacha’nın fire-cured üzerinden referans vermemesi ve kullandığı blend, sentetiğe yakın bir denge bölgesi gibi geldi bana. ????‍♂️ Bunu görsel olarak (şema ?) göstermek isterdim, ama komik kaçar şimdi????
Yine bir ucgen geliyor :) bekliyorum.

Net'lerin isinden pisinden bikmis oldugum icin sentetik kullaniyorum artik. klon cikarsa alir denerim. bu arada ben Nduro klonu gormedim hic. yapilmis miydi?

Yine bir ucgen geliyor :) bekliyorum.

Net'lerin isinden pisinden bikmis oldugum icin sentetik kullaniyorum artik. klon cikarsa alir denerim. bu arada ben Nduro klonu gormedim hic. yapilmis miydi?
Üçgen tabii ???? Gerçi buna çok yorum gelir yakında, anlaşılır n’olduğu. Gerek yok yorulmaya. ???? Nduro klonu hakkında en ufak bir fikrim yok maalesef.????‍♂️

:rolleyes: 2021’e gelir artık. Era V2 beklerdim —yineleyeyim.:coffee:???? Khaos muhabbetinde Ruslar şu benzerliği (?) paylaşmıştı,
A9AC2F1D-692F-4AFD-B675-5F483EF4DE0E.jpeg
Bilmiyordum bunu, Theorem rta.

Penodat v2 alan dostlarımız burda mı ? Ben aldım ama çok havadar , aynı zamanda tank hemen çıkabiliyor neden böyle oldu anlamış değilim. Svömesto ve gus serilerini uzun süre kullandım bu nasıl birşeydir anlamış değilim. Maalesef bu atomizer olmamış , deck değişimi isteyeceğim.

@#ff0000 :D penodat sitesinde yabancıya o fiyat evet , adamlar o fiyata alırsa ağır kulak çınlatırlar hocam
32C7F261-E9D9-432B-AF33-CB055593DC95.jpeg
888FBEE6-ACF9-4D6C-A4F5-DB3A94829671.jpeg
Deckte 2 çizgi , birde bir yerde daha var bana gelen de , tanklarda sanırım kıymıklar falçata ile temizlenniş izler ve bir çok çizikler mevcut. Son kez deneme yapıcam bakalım sonuç ne olacak yoksa değişime gidicek

Geri