• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nereye geldim ben diyecek ????

İlaveten;
Çok doğru burada konuşulması. Türlü yerde lafı sözü geçiyor, yorumluyoruz ama sonra unutuyoruz. Sadece paylaşıldığını hatırlayıp nerede olduğunu bulamıyoruz. Bu konu sayesinde çoğu zaman bilgilerimi tazeliyorum. İyi oluyor.
Aynı şeyler aklımdan geçiyordu. Zamanla moderatör arkadaşlar ilgilenir umarım.

Başım üstüne ama ben bu işim piri degilim yorumlarım sizi yanıltmasınıda istemem. Onun için benim sözlerime çok kulak asmayın üstadım. :)
Ben malzeme kalitesi işcilik ve içim tarzına yorum yapıyorum genelde :)
Yok üstat olur mu öyle şey. tam da istediğim mevzular bunlar zaten. Gerisi zaten subjektif konular. Teşekkürler

he ya krolar buna da sari koymuslar. lakin yedek olarak sattiklari vidalarin hepsi SS ????
buyuk beklenti ile aylarca beklemek zorunda kaldigim bir ato. genelde bu kadar beklentiyle aldigim tanklarda husran yasadim ama bu tam hayal ettigim gibi cikti.
icimi gayet keyifli. fev'e gore avantajlari cok ama bunu aldim fev'den vazgeceyim diye bir dusuncem yok, yani henuz yok :)
bobin takmak fev'e gore basit, pamuklamak da ayni sekilde.
ultra sessiz ama stabil degil. fev ile yasadigim yan hava tupune likit sicrama/yogusma sonucu otme, fiyt/fuyt sesleri bunda da var maalesef. ben hem gorunusuyle hem de performasiyla cok memnunum.

Hemen bir sarı daha gördüm orada :p fev 4.5s den kolay mı içimi keyifli ve sessiz mi

Yok üstat olur mu öyle şey. tam da istediğim mevzular bunlar zaten. Gerisi zaten subjektif konular. Teşekkürler
Üstadım Öncelikle şunu belirtmek isterim. Kişisel yorumumdur.
Üründeki işcilik gayet güzel. Coppervape clonu FT den satın aldım.
Spica pro daki besleme sisteminin farklı bir versiyonu demek yanlış olmaz. Spicamı oradan kaptı skyline mı spicadan kaptı bilmem çok benziyor.
Ürünün malzeme kalitesi gayet tatmin kar işcilikte aynı keza yüvlerde bir sorun yok takılma/sıkışma yok
içim kalitesi gayet güzel burada spicaya benzer bir içimi var kadifemsi ve doygun bir buhara sahip :) Bence bu clon alınır. Rotasyona giricek kadar sevdim.

Penodat V2 çıkmış diye İtalya forumundan alıp fotoğraf eklemiştim, ürün satılmış bile.????‍♂️???? Komedi olmuş oldu!????
Yerli ürünü İtalya forumlarında 2. el mi kovalayacağiz...?
Gerçekten ilginç bir bilgi oldu.
Sanırım bir @Uzi Mods kaldı önceliğini Türk müşterilere veren...
Gerçi memlekette yerli ve milli kavrami bu kadar karışık olursa...

Yerli ürünü İtalya forumlarında 2. el mi kovalayacağiz...?
Gerçekten ilginç bir bilgi oldu.
Sanırım bir @Uzi Mods kaldı önceliğini Türk müşterilere veren...
Gerçi memlekette yerli ve milli kavrami bu kadar karışık olursa...

İlginç bence de. En son ne aldın başlığında kargo muhabbetini görünce biraz şaşırdım. Öteki tarafa hiç girmiyorum, belki orada paylaşılmıştır.????‍♂️ Fotoğrafları aldığım yer svapo (i.t.). Hatta emin olamadım, ve soru işareti koydum V2 mi bu diye bir de. ???? Tam komedi olmuş benimkisi.

*Farklı forumlarda takip ettiğim kullanıcılar var, ve aroma başlıklarına genelde vakit ayırıyorum. Yeni bir şeye rastlarsam ekliyorum sbtv’ye.

Son düzenleme:
İlginç bence de. En son ne aldın başlığında kargo muhabbetini görünce biraz şaşırdım. Öteki tarafa hiç girmiyorum, belki orada paylaşılmıştır.????‍♂️ Fotoğrafları aldığım yer svapo (i.t.). Hatta emin olamadım, ve soru işareti koydum V2 mi bu diye bir de. ???? Tam komedi olmuş benimkisi.

Farklı forumlarda takip ettiğim kullanıcılar var, ve aroma başlıklarına genelde vakit ayırıyorum. Yeni bir şeye rastlarsam ekliyorum sbtv’ye.
Hocam sizin paylatığınız resimler üreticinin eklediği videodan alınma resimler ürün henüz yurtdışına satışı açılmadı diye biliyorum internet sayfasında stok 0 olarak görünüyor.
Ürün şuan iç piyasaya yetiştirilmeye çalışılıyor. Belirli stok girerek. Bende ilk partiden kaptım 1 tane

Hocam sizin paylatığınız resimler üreticinin eklediği videodan alınma resimler ürün henüz yurtdışına satışı açılmadı diye biliyorum internet sayfasında stok 0 olarak görünüyor.
Ürün şuan iç piyasaya yetiştirilmeye çalışılıyor. Belirli stok girerek. Bende ilk partiden kaptım 1 tane
Ah, şimdi anladım.????‍♂️ Adamlar paylaşınca, benim yeni çıktı sanmam hala komik ama. ????

Güle güle kullanın bu arada. ????

Ekli dosyayı görüntüle 45953
Az kalmış çıkmasına...Nduro platformunu geliştirdilerse güzel haber olur bence.
Ekli dosyayı görüntüle 46115
Youtuber'lar başladı yayınlamaya. Klaus da incelemesini 30'unda yayınlayacakmış.
Benim bayağı hoşuma gitti. Orijinalini almam mümkün değil tabi ama çok sağlam bir atomizere benziyor.
1 Kasım'da satışı başlayacakmış yani Aralık olmadan klonu kesin çıkar, o zaman alırım bir tane :ROFLMAO:

Maykii DL olarak gösterdi ama az çok nasıl sağlam bir atomizer olduğu belli.

Geri