• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gaz Mod Pallas MTL RTA

1601222247332.png1601222274119.png

Gövde malzemesi: paslanmaz çelik Atomizer tipi
: RTA
Kapasite: bilinmeyen
Çap: 22mm
Yükseklik: damlama tipi 46mm
Konektör: 510, pimli altın kaplama

1601222315026.png1601222326849.png

1601222350534.png1601222367321.png

1601222382115.png1601222390146.png

Resmi web sitesi www.gasmods.com/

Yakalnmadan kaçççççççççççççç.....Ortalık gene karıştı:D:D:D:D:D:D:D

Bir şey deneme arzum var. :)

Ama ne denesem acaba?
Uzun zamandır Majör kullanıyorum. Daha da uzun zaman kullanacağım.
FEV 4.5 da uzun süre kullandım.
Buhari ılık ve soğuğa doğru giden. sıkı bir MTL olan ve Ali den sipariş gecebileceğim ne olabilir ki?..
Bana bildiğim rahat batıyor yani... ;)
Acaba Expro 4 mu denesem uzun bacalı falan...

@azash üstat, bu gelişinde kararlı gördüm seni ????

Kullandıklarım arasından senin içim tarzına uygun olduğunu düşündüğüm tek ato var.

Ares 2 24mm

Sıkılık ve sessizlik majör ve Fev denginde,
buhar sıcaklığı ve vurum ise onlara yakındır.

Çin tatile gireceği için zaten beklemen gerekecek. Bu nedenle yeni çıkacak güncel ve yakışıklı versiyonu, yani Ares 2 LE 'yi bekleyip 24 mm olanından sipariş edersen daha iyi olur.

Alternatif dersen benim tütün performansını çok beğendiğim ve severek kullandığım Auguse V1.5 var ama hava akışı epey seslidir. Keza Tayfun GTR da güzel bir tank ama klonları yine seslidir.

Tütünde majorlerim bana yetiyor, farklı aromalar denemek istiyorum dersen
True MTL RTA ve Steam crave Glaz mini. Buharları diğerlerine göre çok az sıcak gelebilir ama 29-30 ga teller ile gayet keyifli ve ılıktan soğuğa giden bir düzeyde buhar elde edebilirsin.

Ekleme: True Ali'de kalmamıştı, şimdi aklıma geldi ????

@azash üstat, bu gelişinde kararlı gördüm seni ????

Kullandıklarım arasından senin içim tarzına uygun olduğunu düşündüğüm tek ato var.

Ares 2 24mm

Sıkılık ve sessizlik majör ve Fev denginde,
buhar sıcaklığı ve vurum ise onlara yakındır.

Çin tatile gireceği için zaten beklemen gerekecek. Bu nedenle yeni çıkacak güncel ve yakışıklı versiyonu, yani Ares 2 LE 'yi bekleyip 24 mm olanından sipariş edersen daha iyi olur.

Alternatif dersen benim tütün performansını çok beğendiğim ve severek kullandığım Auguse V1.5 var ama hava akışı epey seslidir. Keza Tayfun GTR da güzel bir tank ama klonları yine seslidir.

Tütünde majorlerim bana yetiyor, farklı aromalar denemek istiyorum dersen
True MTL RTA ve Steam crave Glaz mini. Buharları diğerlerine göre çok az sıcak gelebilir ama 29-30 ga teller ile gayet keyifli ve ılıktan soğuğa giden bir düzeyde buhar elde edebilirsin.

Ekleme: True Ali'de kalmamıştı, şimdi aklıma geldi ????
Ares 2 nin sessizliği hoşuma gitti. TR gönderen satıcı kalmamış. Yoksa vermiştim siparişi :)
Olmadı yarın İspanya'ya veririm. :)
Siyah renk güzel duracak gibi...

Selam. Boğaz vurumu kuvvetli, soğuk buhar veren ato önerirmisiniz dostlar. Majör V2 ve fev 24 mm v4.5 hariç. Onlar mevcut. Boğaz vurumu için çok yeterli bulmuyorum onları.

Son düzenleme:
Zor soru????‍♂️ Major’e yabancıyım, fakat FeV genelde soğuk buhar, ve en azından, değerinde ve tutarlı (yani, “doğru”?) nikotin iletimi konusunda referans gösteriliyor çoğu kullanıcı tarafından.

Deneyimli kullanıcılardan gelecek cevapları, önerileri merak ettim ben de şimdi.

Geri