• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:rolleyes: Era’nın o konuları yazıldı diye hatırlıyorum???? Yazılmayan besleme tüpünün içine mesh veya fev’in besleme tüpünü ekleme* meselesiydi.????‍♂️

*İtalyan bir kullanıcının fotoğrafı vardı bunun için, ki eklemiştim buraya.
asiri besleme sorunu yasitiyor mu tank? aktif olarak elinin altinda degil anlasilan :)

asiri besleme sorunu yasitiyor mu tank? aktif olarak elinin altinda degil anlasilan :)

Temizledim tekrar, hazırda duruyor. Hatta test likiti için nikotin siparişini bile erkenden veriyordum.:)

Genel olarak, fikir orada ve iyi, @Kvothe ‘nin de dediği gibi potansiyeli var. Rafine düşünülmemiş (?) noktalardan biri besleme kısmı bana göre. Aşırı besleme ve/veya yan-etkileri oldu mu? Ben yaşadım böyle sorunları. Alışkanlık ve göz kararı gibi şeylerle düzelebiliyor.

biraz aradim, bunu YDDZ icin konusmusuz.
Era bosta yani, :ROFLMAO: dur sunu da ekleyeyim :coffee:
Era’da kendi tüpünün içine yerleşebiliyormuş FeV parçası. ????‍♂️ Fotoğrafını da koydum:)

YDDZ de vardı bende, onu da anmış oldum şimdi, bahsi geçince???? Besleme parçası olmadan çalıştırabiliyordum onu???? Unutmuşum YDDZ’yi????‍♂️

Vandy Vape! Mesafeliyim bu takıma???? Denk gelir de alırsanız, detaylı yorumunuzu beklerim, okumak isterim muhakkak????:coffee:

@murcix gibi alıp da, yorumsuz bırakmayın???? YDDZ fotoğrafı koyuyor foruma, şans verin diyor bir de???? Hani yorum?!?????
Neden mesafelisin üstat ????merak ettim
Elime gecerse neden olmasın tabii ki paylasim yapar yorum da bulunurum
Ne zaman geçer bilemiyorum tabi????

Neden mesafelisin üstat ????merak ettim
Elime gecerse neden olmasın tabii ki paylasim yapar yorum da bulunurum
Ne zaman geçer bilemiyorum tabi????

Ürünleri bir tarafa, bu adamlar agresif pazarlamayla daraltmıştı bir dönem, özellikle reddit’te. Kullanıcı programı gibi bir şeyler vardı, V1 dönemindeydi sanırım. Olur olmaz her yere, fotoğraf ve yorum ekleniyordu (Astroturfing? Hype?). Reddit’te açıklama yapılıp, temizlik vs., yapılmıştı hatta diye hatırlıyorum.

Unutmadan, çıkar çıkmaz Berserker V1 almıştım az da olsa bir beklentiyle. Bir kere sardım, ve kaldırdım ????‍♂️ Beğenmemiştim, niye olduğunu hatırlamıyorum şimdi.

Resimler size mi ait diyecektim gördüm son anda :)

Aklıma geldi bu yöntem ama fazla zorlamak istemedim. Denerdim sorunu çözmesem.

Fazla besleme sıkıntısı var maalesef. Ya da benim için vardı.

Öncelikle @murcix in önerisiyle pamuklamayı değiştirdim.

IMG_20200828_182627.jpg

Fev lerde kullandığım bu pamuklamaya geçtim. Amaç tabandaki likitin emilmesini sağlamak.

Sonra mesh ile fitilleri daraltmayı denedim. Biraz ince işçilik gerektiriyordu. Bende ofis ortamında yapıyordum. O kadar ince uğraşmamak için 1 fitili mesh le tamamen tıkadım. ????????????

IMG_20200828_182323.jpg

Üst kısıma hiç bir şekilde taşmaması lazım likit kontrolünün rahat dönmesi için

IMG_20200828_182330.jpg

Alttan kapalı ????????????

Likit beslemeyi de tam ortaya getirdim. 2 gündür sıkıntısız kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 45615

Fev lerde kullandığım bu pamuklamaya geçtim. Amaç tabandaki likitin emilmesini sağlamak.

Sonra mesh ile fitilleri daraltmayı denedim. Biraz ince işçilik gerektiriyordu. Bende ofis ortamında yapıyordum. O kadar ince uğraşmamak için 1 fitili mesh le tamamen tıkadım. ????????????

Ekli dosyayı görüntüle 45616

Ekli dosyayı görüntüle 45617

hadi gecmis olsun, daha iyi bir taktik kesfedene kadar idare eder. sikintinin bitmesi sevindirici.

Ekli dosyayı görüntüle 45615

Ekli dosyayı görüntüle 45616

Ekli dosyayı görüntüle 45617

Elinize sağlık, teşekkür ettim — süper notlar! :) Bu metotları kullanayım.

Ah işte, fikir orada, potansiyel de var...birazcık daha rafine iş yapmaları gerekiyormuş özellikle besleme konusunda.

En son hatırladığım, az pamukla kullanmak için, pamuğu likitlemeden likit kontrolü ayarlamaktı. Gözümde canlandı şimdi o lanet likit kontrolünü durdurmam gereken nokta???? İşe yaramıştı ve düzgün çalışıyordu! Epey de kullandım bu şekilde, farklı likitlerle.

Paylaştığınız metotları da deneyip, rotasyona çekeyim ben cidden.

bu kadar genis besleme deliklerini sanirim DL icimi dusunup yapmislar fakat likit kontrolunun ayari yada islevselligi bu kadar ZOR/KIT olmamali.
su an pamuklama farki ve mesh tikama ile cozuldu fakat alt vida kapali. yani en basinda dusundugum ucgen hava akisi bu hali ile zor gorunuyor. beslemeyi dizginlemenin yolu olmali.

Ürünleri bir tarafa, bu adamlar agresif pazarlamayla daraltmıştı bir dönem, özellikle reddit’te. Kullanıcı programı gibi bir şeyler vardı, V1 dönemindeydi sanırım. Olur olmaz her yere, fotoğraf ve yorum ekleniyordu (Astroturfing? Hype?). Reddit’te açıklama yapılıp, temizlik vs., yapılmıştı hatta diye hatırlıyorum.

Unutmadan, çıkar çıkmaz Berserker V1 almıştım az da olsa bir beklentiyle. Bir kere sardım, ve kaldırdım ????‍♂️ Beğenmemiştim, niye olduğunu hatırlamıyorum şimdi.
Hype mevzusuna takildinsa o konuda bizimkilerin eline kimse su dökemez
Bunu bahaneden saymiyorum ????

ha icim keyfi seni tatmin etmemiştir ketum olur agzima kilitler vururum da bisey diyemem ????????????????
Zevk meselesi sonuçta
Benim icin de gecerli ????

Hype mevzusuna takildinsa o konuda bizimkilerin eline kimse su dökemez
Bunu bahaneden saymiyorum ????

ha icim keyfi seni tatmin etmemiştir ketum olur agzima kilitler vururum da bisey diyemem ????????????????
Zevk meselesi sonuçta
Benim icin de gecerli ????

O dönemi hatırlasam bi’ : Tek aklımda kalan hype olayları???? İçim keyfinden ziyade aroma profili konusunda uyuzluk etmişimdir kesin????

Geri