Hala gelmedi d’ mi o!?! Era’nın laneti bariz???? Masamda duruyordu öylece, likitleyeyim en kısa sürede@Kvothe ‘den de yorum gelir diyordum, ses çıkmadı????
![]()
Pas’a düşmüştü bu???? Fire-cured için başarılı deniyorsa bir şey için, oto-pas benden????????@#ff0000 hocam senin sputnik'i klonlamışlar ????
Dikkatimi çekmemişti bu???? Merak ettim ben de.Likit havuzu niye nizami degil?
az once bir italyan emminin videosuna goz attim pamugu yamuk kesti ve tamamini kapatti havuzlarin. gerek varmiydi bilmiyorum ama amac ne ki?
Yeni malzeme cikti bize. Cok ilginc birsey. cam takmak huner isteyecek anlasilanKhaos RTA,
Ekli dosyayı görüntüle 45504
Ekli dosyayı görüntüle 45505
Ekli dosyayı görüntüle 45506
Ekli dosyayı görüntüle 45507
Era’dan sonra Khaos???? BF de çalışmışlar. Cesur işler!????
Hem de nasıl malzeme! ???? İlginç işler çıkıyor bu ekipten: Bunu da alırım, affetmem????Yeni malzeme cikti bize. Cok ilginc birsey. cam takmak huner isteyecek anlasilanve yine pipetli
![]()
Buralara gelirse kesinlikle alırım bunu ????Berserker V2,
Vandy Vape! Mesafeliyim bu takıma???? Denk gelir de alırsanız, detaylı yorumunuzu beklerim, okumak isterim muhakkak????Buralara gelirse kesinlikle alırım bunu ????
Hatta gören duyan hemen yesillendirsin ????
Bir om kadar yakınım ????
ben onun icin yazmistim sanki birseyler.Vandy Vape! Mesafeliyim bu takıma???? Denk gelir de alırsanız, detaylı yorumunuzu beklerim, okumak isterim muhakkak????
@murcix gibi alıp da, yorumsuz bırakmayın???? YDDZ fotoğrafı koyuyor foruma, şans verin diyor bir de???? Hani yorum?!?????