• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hala gelmedi d’ mi o!?! Era’nın laneti bariz???? Masamda duruyordu öylece, likitleyeyim en kısa sürede:) @Kvothe ‘den de yorum gelir diyordum, ses çıkmadı????‍♂️

İçimini çok beğendim. Likit besleme problemli biraz. Mesh ile daraltmayı düşünüyorum fitilleri. Mesh sipariş ettim. Gelsin biraz daha kurcalayayım geniş bir yorum yaparım konusunda. Potansiyeli çok fazla, problemleri de var

Pas’a düşmüştü bu???? Fire-cured için başarılı deniyorsa bir şey için, oto-pas benden????????
Likit havuzu niye nizami degil?
az once bir italyan emminin videosuna goz attim pamugu yamuk kesti ve tamamini kapatti havuzlarin. gerek varmiydi bilmiyorum ama amac ne ki?
Dikkatimi çekmemişti bu???? Merak ettim ben de.

Sarım için... İtalyanlar biraz romantikleştiriyorlar sarım işlerini —bazen????

Vandy Vape! Mesafeliyim bu takıma???? Denk gelir de alırsanız, detaylı yorumunuzu beklerim, okumak isterim muhakkak????:coffee:

@murcix gibi alıp da, yorumsuz bırakmayın???? YDDZ fotoğrafı koyuyor foruma, şans verin diyor bir de???? Hani yorum?!?????
ben onun icin yazmistim sanki birseyler.

Yazmadiysam da Era'nin pamuklama, likit besleme ayari, konumu falan gibi bilgilerden sonra yazarim :devilish:

EK: ha en sona sunu koyuyorduk :coffee:

:ROFLMAO:

:rolleyes: Era’nın o konuları yazıldı diye hatırlıyorum???? Yazılmayan besleme tüpünün içine mesh veya fev’in besleme tüpünü ekleme* meselesiydi.????‍♂️

*İtalyan bir kullanıcının fotoğrafı vardı bunun için, ki eklemiştim buraya.

Geri