Kanthal
Council
???? Affetmezler!Kusursuz bir klonu çıkarmış ????
€150+€25 (kargo) demişler bir iki forumda.????150 euro????
Türkiye'den bakınca Nduro'da aşağı yukarı 150 euro
Yanlış anlaşılma olmasında o para'ya
Nduro alırım

???? Affetmezler!Kusursuz bir klonu çıkarmış ????
€150+€25 (kargo) demişler bir iki forumda.????150 euro????
Türkiye'den bakınca Nduro'da aşağı yukarı 150 euro
Yanlış anlaşılma olmasında o para'ya
Nduro alırım
Merhaba arkadaşlar. Kanalıma hoşgeldiniz.Pen V2 Türkçe değerlendirme,
Ben de sulanacagim buna sanirim. V8 i begendim ama cok havadar geldi. Yuzukten kisitlayinca ruzgar sesi yapiyor, o yuzden de verimli kullanamiyorum. Pinlerini de bulamadim. Yeni versiyonda baca tipi degistigi icin sanki tutunden pastane/meyve yada aromatik gruba gecilmis gibi bir dusunce olustu.Sasha Vape Systems'ın By-Ka V9'unu incelemiş.
Tam benim istediğim tarzda olmuş. Deck'e kolay erişim, hızlı ve basit kurulum, pastahane yorumu daha iyi olan ve sıcak buharı olmayan bir atomizer. Direkt radar ???? Klonu çıksa da alsak.
hava tupunu bile bulamadim ki deck bulayim
Tisvapo’da onlar da var, ama işte kargo olayını sormak lazım. ????hava tupunu bile bulamadim ki deck bulayimhem ruzgar sesi var en gicik oldugum. vida kurtarirdi beni tum yuzuk acik sekilde.
senin eski paylasimlarinda brunhilde vidalarinin tam uyumlu olduguna denk gelip aradim ama uygun fiyat bulamadim. neredeyse klonu aldigim fiyata geliyordu![]()
Gördüm orada, Kargo ücreti malın iki katı nerdeyse ????Tisvapo’da onlar da var, ama işte kargo olayını sormak lazım. ????Saçma sapan oluyor genelde kargo fiyatları.
![]()
Şaşırmam! ???? Yine de bir email atılabilir belki. ????Gördüm orada, Kargo ücreti malın iki katı nerdeyse ????
Ooo çıkmış bile klonu. Sizi gidi pis çinçonlar ???? Uyguna beleş kargolu bulursam yapıştırayım bir tane canım çekti., olmadı yılbaşında Stratum ile birlikte FT'den kendime hediye alıp şımartırım ????@CnrSngl Shu! Evet buydu. ???? Klon? Hemen ????,
Todd’un beğenmesi iyi haber! İtalyanların tercih ettiği tarzda değil gibi anladım ve sevindim.???? Unutmadan şu da var, Bishop,
Nick’i değiştirecektim aslında, aklımdan çıkmış. En kısa sürede değiştireyim.????
Stratum! 11.11 diye diye bekledim, bir önceki %10 indirim trenini kaçırdım FT’de????Ooo çıkmış bile klonu. Sizi gidi pis çinçonlar ???? Uyguna beleş kargolu bulursam yapıştırayım bir tane canım çekti., olmadı yılbaşında Stratum ile birlikte FT'den kendime hediye alıp şımartırım ????
Aynı şey bana da oldu %10 yetmez dedim, 11.11'de %20 yaparlar diye bekledim, en kötü %15 dedim ama FT'nin umrunda olmadı, patladık ???? Neyse Noel yakındır 5 hafta daha bekler alırız ????Stratum! 11.11 diye diye bekledim, bir önceki %10 indirim trenini kaçırdım FT’de????Neyse artık başka bir indirime denk getiririm. Shu, $20 bandına gelirse sepete girer! ????
Bu sürede “discontinued” notu düşmesin de. ???? Belli olmaz bu adamların işi.Aynı şey bana da oldu %10 yetmez dedim, 11.11'de %20 yaparlar diye bekledim, en kötü %15 dedim ama FT'nin umrunda olmadı, patladık ???? Neyse Noel yakındır 5 hafta daha bekler alırız ????