• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mtl dünyasında, atomizerler için yapılan ilginç değişiklikleri seviyorum —MacGyver işi diyorum hatta.????
372D153A-A065-483A-83D2-6A58899E0783.jpeg
Nduro için Rus bir kullanıcının yaptığı bir şey,
6A52D46B-BBA3-4727-8684-61BC2E915D4A.jpeg
2C44DF98-12CB-4FAA-81DB-A3E8441CA07E.jpeg
Tam MacGyver işi!???? Bugün de Arise için bir şeye denk geldim,
0BC289E0-C7F6-4C59-B0A7-CB47D58E2A7F.jpeg
796C69A5-C22D-40E4-8749-0AECA8544FDE.jpeg
0CD1E882-F4E8-440F-9BD7-74612ED6BF40.jpeg
80119792-8786-4C79-8461-3C18FEC16AA1.jpeg
Buna, Fransız forumunda rastladım. Paylaşan da MacGyver demiş —mutlu oldum. ????

Son düzenleme:
Pen V2 Türkçe değerlendirme,
Merhaba arkadaşlar. Kanalıma hoşgeldiniz.
dedi beni kazandı. (y)

Bu zamanda hâlâ düttürü polikarbon tank verilmesi ise kaybettirdi. Tabi bazı yerli üreticiler gibi bilinçli olarak PC tank çıkartıp sonradan ultem veya cam hazneyi ayrıca itelemeyi düşünüyorlarsa bir şey demiyorum, malum bizde seviliyor böyle şeyler. ;)

Sasha Vape Systems'ın By-Ka V9'unu incelemiş.
Tam benim istediğim tarzda olmuş. Deck'e kolay erişim, hızlı ve basit kurulum, pastahane yorumu daha iyi olan ve sıcak buharı olmayan bir atomizer. Direkt radar ???? Klonu çıksa da alsak.

Sasha Vape Systems'ın By-Ka V9'unu incelemiş.
Tam benim istediğim tarzda olmuş. Deck'e kolay erişim, hızlı ve basit kurulum, pastahane yorumu daha iyi olan ve sıcak buharı olmayan bir atomizer. Direkt radar ???? Klonu çıksa da alsak.
Ben de sulanacagim buna sanirim. V8 i begendim ama cok havadar geldi. Yuzukten kisitlayinca ruzgar sesi yapiyor, o yuzden de verimli kullanamiyorum. Pinlerini de bulamadim. Yeni versiyonda baca tipi degistigi icin sanki tutunden pastane/meyve yada aromatik gruba gecilmis gibi bir dusunce olustu.
(Izleyecegim bu emmiyi musait zamanda)

hava tupunu bile bulamadim ki deck bulayim :) hem ruzgar sesi var en gicik oldugum. vida kurtarirdi beni tum yuzuk acik sekilde.
senin eski paylasimlarinda brunhilde vidalarinin tam uyumlu olduguna denk gelip aradim ama uygun fiyat bulamadim. neredeyse klonu aldigim fiyata geliyordu :)
Tisvapo’da onlar da var, ama işte kargo olayını sormak lazım. ????‍♂️ Saçma sapan oluyor genelde kargo fiyatları.:(

Shu Rta.
Todd acayip beğenmiş. Aroması çok güzel dedi. Fev tarzı yandan vidalı hava girişli. 0.8, 1.0, 1.2, 1.5 hava vidaları var. Full mtl. Deck'i oringler tutuyor. Tipini hiç beğenmesem de klonu çıksa da alsam dedim. Ama klonlarda her zaman oring problemleri olduğundan sıkıntı olabilir. Olsun yine de... ????
@#ff0000 hocam senin fotoğraflarını paylaştığın atomizer değil mi bu? Hani ince belli olan :ROFLMAO: (yalnız şu nickini değiştir ya, seni etiketleyeceğim diye canım çıkıyor, hayır klavyenin f tuşu da bozuk ekran klavyesinden yazdırıyorsun bana ????)

@CnrSngl Shu! Evet buydu. ???? Klon? Hemen ????,

Todd’un beğenmesi iyi haber! İtalyanların tercih ettiği tarzda değil gibi anladım ve sevindim.???? Unutmadan şu da var, Bishop,

Nick’i değiştirecektim aslında, aklımdan çıkmış. En kısa sürede değiştireyim.????
Ooo çıkmış bile klonu. Sizi gidi pis çinçonlar ???? Uyguna beleş kargolu bulursam yapıştırayım bir tane canım çekti., olmadı yılbaşında Stratum ile birlikte FT'den kendime hediye alıp şımartırım ????

Ooo çıkmış bile klonu. Sizi gidi pis çinçonlar ???? Uyguna beleş kargolu bulursam yapıştırayım bir tane canım çekti., olmadı yılbaşında Stratum ile birlikte FT'den kendime hediye alıp şımartırım ????
Stratum! 11.11 diye diye bekledim, bir önceki %10 indirim trenini kaçırdım FT’de????‍♂️ Neyse artık başka bir indirime denk getiririm. Shu, $20 bandına gelirse sepete girer! ????

Stratum! 11.11 diye diye bekledim, bir önceki %10 indirim trenini kaçırdım FT’de????‍♂️ Neyse artık başka bir indirime denk getiririm. Shu, $20 bandına gelirse sepete girer! ????
Aynı şey bana da oldu %10 yetmez dedim, 11.11'de %20 yaparlar diye bekledim, en kötü %15 dedim ama FT'nin umrunda olmadı, patladık ???? Neyse Noel yakındır 5 hafta daha bekler alırız ????

Geri