bu arkadas icin de super sessiz demisler ama umarim oyledir.
3 amac vardi demis ve belirtmisler;
super sessiz hava akisi, kullanici dostu kurulum ve cok yonlu aroma performansi
fev ve era'nin izinde
Ekli dosyayı görüntüle 48777
Ekli dosyayı görüntüle 48778
yalniz gorselde 2x denilmis, cogu yerde de su sekilde paket icerigi belirtilmis;
1 x Air Pipe 0.6mm (preinstallato)
1 x Air Pipe 0.8mm
1 x Air Pipe 1.0mm
1 x Air Pipe 1.2mm
EKLEME
tamamdir bir sitede 2x oldugu yaziyor
2* air pins(0.6/ 0.8/ 1.0 and 1.2 mm inner diameter)
ahali duyun neler ettik ihtiyar delikanliyasen dene bi. sağ kalırsan ve beğenirsen alırız![]()
sen deneyince almama gerek kalmıyor, biliyorsunahali duyun neler ettik ihtiyar delikanliyahavada kapiyor ???? leri.
cam ölçüleri neymiş. sağdan soldan uydurabilirizCam lazım bu Bishop’a. ????![]()
Fikrim yok.????cam ölçüleri neymiş. sağdan soldan uydurabiliriz![]()
herkesin damagi farkli, virginaya zeytinyagi dedinsen deneyince almama gerek kalmıyor, biliyorsunkobay @murcix ????
herkesin elinde dramel cam kesmek icin sabirsizlanmiyorBishop un çapı 22 mm yazıyor. Camıda 22 mm ise true ile aynı. Majör yada Melo3 ün camlarını keserek uydurulur![]()
FT ile kavgalıyımFikrim yok.????Bir şeyler bulmak lazım ama. FT’nin envanteri sağlam bu konuda.
aboooo alınırmıymış benim kardeşimmm ???? ???? ????virginaya zeytinyagi dedin
Hayir efendim saygi duydum. bir sonrakine kereviz ve havuc aromasi da eklerimaboooo alınırmıymış benim kardeşimmm ???? ???? ????
kıskanırmışta. gel gel sanada bi dremel alırım sözherkesin elinde dramel cam kesmek icin sabirsizlanmiyor
üçünü birleştirip rakıya meze yaparımHayir efendim saygi duydum. bir sonrakine kereviz ve havuc aromasi da eklerim![]()
ya aslinda aklimdaydi anason aromasi almak ve hatta yesilcay. unuttum onlari. tutun ile yesilcay cok guzel gidiyor ama anasonu da denemis olurdum ????üçünü birleştirip rakıya meze yaparım![]()
anasonu tavsiye etmem. ben denedim ????ya aslinda aklimdaydi anason aromasi almak ve hatta yesilcay. unuttum onlari. tutun ile yesilcay cok guzel gidiyor ama anasonu da denemis olurdum ????![]()
anasonu tavsiye etmem. ben denedim ????